Meč Gospoda Grobnic v temnih dušah

Večina novincev v Dark Souls in Dark Souls 2 se mora zateči k posebnim virom, da pridobi informacije o določenem orožju /oklepu. Vse zato, ker sama igra ne zagotavlja podrobnega opisa, in igralci morajo preučiti značilnosti praktične metode. V tem članku boste izvedeli vse o Gospodu meča Gravesa.

Opis predmeta

Ta predmet spada v razred velikih krivulj mečev. Privzeto ga nosi Gospod Grobov z imenom Nito. Iz zgodovine je mogoče razumeti, da to orožje podeljujejo samo najbolj ugledni in vredni predstavniki in služabniki. Lahko sklepamo, da je Nito en tak zgleden in indikativen služabnik. Glavne značilnosti Močnega Gospoda Grobnic so naslednje. Orožje ima 256 standardnih poškodb, 100 kritičnih poškodb, 60 zaščite pred fiziko in 40 požara in strele, 36 točk stabilnosti, 300 poškodb strupov, 60 moči in teže 10. Orožje prejme tudi bonus od moči in spretnosti znaka. Če želite nositi ta izdelek, morate imeti 24 prednosti in 13 točk spretnosti. Če želite prenesti meč, boste potrebovali demonski titanit.


To orožje ima več značilnosti. Prvič, on in še en meč - dve enojni orožji z izgubo strupa. Drugič, napad sile z orožjem bo vedno počasen, ne glede na prijem enega ali dveh rok. Tudi nošenje v dveh rokah zahteva le 16 enot sile.

Kako priti?

Da bi prevzel meč Gospoda Grobnic, prisegajo na Nita. Da bi to naredil, tiMorate najti Eye of Death v jezeru Zolia. Tudi ta predmet je mogoče najti v kripti velikanov. Vrnite se v katakombe in pojdite na krsto. Potem vas bo popeljal do grobnice velikanov v kraju, kjer je Nito. Aktivirajte dialog, da prisegate na služenje. Po tem boste v inventarju prejeli meč Gospoda Grobnic. Če želite to narediti, vam sploh ni treba boriti z šefom.

Sorodne publikacije