Nepremočljive slušalke z vgrajenim mp3 predvajalnikom: pregledi

Kombinacija športnih dejavnosti in poslušanja glasbe je že dolgo trendovski trend, ki je vstopil v življenje ljubiteljev glasbe in je vodil zdrav način življenja. Problem tehnične organizacije tega procesa so proizvajalci avdio opreme rešili na različne načine. Glavni poudarek je bil vedno želja razvijalcev, da zagotovijo maksimalno zaščito za uporabljene slušalke, kljub zunanjim pogojem delovanja. Pojav novih tehnologij je omogočil pristop k drugi nalogi - zagotavljanje udobja za uporabnika z odpravljanjem nelagodja in dodatnimi manipulacijami pri upravljanju pripomočka. Po novem trendu so slušalke za vgrajen brezžični predvajalnik ožičene.


Značilnosti vodotesnih brezžičnih slušalk

Glasbeni digitalni predvajalniki z vlago vsebujejo številne strukturne razlike zaradi agresivnega okolja uporabe in povečanih zahtev za fizično ergonomijo. Takšni modeli običajno izključujejo prisotnost žic, saj je predvajalnik vgrajen v zasnovo slušalk. Ne glede na to pa lahko vodoodporen predvajalnik komunicira z drugimi viri signala z uporabo Bluetooth modula, ki podpira NFC. Glede na zaščitne lastnosti so izražene predvsem kot ovira za vlago v neposrednem stiku z vodnim okoljem. Za gradnjo je zajetazaprti plastični ovoj, odpravlja prodiranje tekočine v telo. Vodotesne slušalke pogosto nimajo odprtih konektorjev, povezava pa se realizira s pomočjo radijskih programov. Je, da je proces polnjenja baterije organiziran z neposredno povezavo, čeprav je ta naloga v zadnjih spremembah rešena s pomočjo brezžičnih polnilnih postaj.


Značilnosti naprave

Delovne parametre teh pripomočkov lahko razdelimo v dve skupini. Prva bo vključevala značilnosti neposredne reprodukcije zvoka, v drugem pa delovne lastnosti same naprave. Kakovost zvoka pri nominalni vrednosti na splošno ustreza običajnim igralcem. Tako lahko obseg standardnih frekvenc variira od 100 Hz do 20 kHz, občutljivost pa je 100 dB z majhnimi odstopanji. Toda ne smemo pričakovati, da bo dobil čistost in globino zvočnega toka glede na dane značilnosti, saj lahko pogoji delovanja izkrivljajo posamezne ravni glasbenih "slik". Za drugo skupino funkcij imajo lahko slušalke za kopanje zmogljivost pomnilnika približno 4-8 GB. Možnost uporabe slušalk na eni enoti je običajno od 30 do 60 minut. Mimogrede, nekateri modeli polnijo baterijo v samo 3 minutah.

Mnenja o modelu Sony NWZ-W273

Sprememba je zasnovana posebej za plavalce, ki aktivno delajo z potopi. Po mnenju lastnikov naprava samozavestno deluje tudi na globini 65 m,ohranjati tesen primer. Prednosti razvoja vključujejo dolg čas delovanja z enim polnjenjem, ki vam omogoča, da trenirate, ne da bi prekinili postopek. V ta namen je vredno dodati 4 GB volumetrični pomnilnik in eleganten videz, ki je del celotne palete slušalk japonske blagovne znamke. Vendar pa obstajajo zahtevki uporabnikov. Nekateri poudarjajo, da so Sony-jeve nepremočljive Sonyjeve slušalke v NWZ-W273 izkrivljene zvoke in neprijetnosti. To pomeni, da v procesu uporabe obstaja nelagodje. Mnogi to prikrajšanost povezujejo s togostjo obdelovalnih materialov. Med pomanjkljivostmi je zapleteno upravljanje konfiguracij, vendar se lahko, kot kaže praksa, navadite nanj.

Ocene modelov FINIS Neptune

Precej izvirna rešitev, ki izvaja nestandardni sistem oskrbe z zvokom. Signal se ne prenaša neposredno na ušesa, temveč preko vibracij kosti. To pomeni, da ušesa ostanejo svobodna in zvočni valovi pridejo v kost lobanje za pritrjene trepalnice na templjih. Izkazalo se je, da je vodotesen predvajalnik z optimizirano zasnovo, ki med delovanjem zagotavlja minimalne fizične ovire, kar potrjujejo tudi lastniki. Vendar pa načelo posrednega oddajanja zvoka še vedno vpliva na njegovo dojemanje. Uporabniki pravijo, da je kakovost predvajanja skladna s konvencionalnimi modeli, vendar z nizko kakovostnim razredom. Hkrati pa mnogi lastniki naprave opozarjajo na njegovo kompaktnost, enostavnost in funkcionalnost. Z majhnimi velikostmi so nepremočljive slušalke Neptune opremljene z OLED zaslonom,ki dodaja udobje pri upravljanju funkcij pripomočka.

Ocene modelov Pyle PWP15

Navzven skromen, a produktiven model nepremočljivih slušalk za bazen. Naprava je izdelana po tradicionalnem brezžičnem predvajalniku s poudarkom na praktičnih uporabnikih. Model je prejel veliko pozitivnih povratnih informacij za lahek in skoraj nezushushchayemuyu zasnovo, veliko izbiro slogovnega oblikovanja karoserije in dolgo življenjsko dobo baterije. V tej različici so vodotesne slušalke z vgrajenim mp3 predvajalnikom sposobne 10 ur predvajati glasbo neprekinjeno.Prednosti baterije vključujejo dejstvo, da je odstranljiva in napolnjena. Za ceno, to je tudi ena izmed najbolj privlačnih rešitev v segmentu - na domačem trgu avdio predvajalnik lahko kupite za 2-25 tisoč rubljev.

Kako izbrati prave nepremočljive slušalke?

Najprej se določi konfiguracija slušalk. Najenostavnejši je platišče z vgrajeno baterijo, zvočniki in predvajalnikom. Taki modeli so cenejši in vključujejo poenostavljeno shemo nadzora. Vrhunske različice odlikuje prisotnost majhnega zaslona in dodatnih držal, ki izboljšujejo ergonomijo naprave. Nato določite optimalne kazalnike uspešnosti. Če nameravate za kratek čas uporabiti vodoodporne slušalke pod vodo, bo primerna proračunska različica vzorca Pyle PWP15. Sony ponuja najbolj trpežne in zanesljive modele.

Sklep

Sam pojem uporabe slušalk pod vodo za dolgo časa je veljal za brezupnega,ker je bilo veliko omejitev za takšno delovanje avdio naprave. Danes pa s prihodom brezžičnih tehnologij in materialov, ki omogočajo ohranjanje tesnosti na globini več kot 3 m, ostaja vrsta nerešenih ergonomskih problemov. Še posebej, brezžične slušalke so vodotesne, tudi v zgornjem cenovnem segmentu več kot 5 tisoč ni mogoče imenovati popolnoma uravnotežen v smislu udobja ravnanja z pripomočkom in kakovost zvoka. Dejstvo je, da implementacija sodobnih kontrolnih sistemov pogosto odpravlja udobje igralčeve fizične vsebine. Ista značilnost nasprotuje in izboljšuje kakovost reprodukcije, saj naj bi se za izpolnitev tega pogoja povečala teža zvočnikov. Kljub temu se segment še vedno oblikuje, ločena konceptualna zasnova slušalk pa prikazuje primere rešitev in tovrstnih nalog.

Sorodne publikacije