Skupina Social-Media: pregledi strokovnjakov in uporabnikov spleta

Social-Media-Group se postavlja kot hčerinska družba medijev družbe Mail.ru, katere namen je ustvariti oglaševalske projekte z njihovo poznejšo postavitvijo na socialne platforme in spletne strani v lasti mail.ru.ru.

Kaj predstavlja skupina socialnih medijev? Vsebina oglaševalskih vsebin

Glavna značilnost skupine Social-Media - pregledi, ki jih podjetje (ne brez pomoči članov affiliate programa) obravnava. Organizatorji projekta se imenujejo lastniki medijske platforme, ki ima vodilno mesto v CIS. Začetek letnega žrebanja za uporabnike socialnih omrežij je dobrodelni dogodek, ki ga podjetje upošteva kot svojo prvo zavezo.


Skupina Social-Media meni, da je po doseganju finančnega Olympusa nujno spodbuditi pobudo imetnikov socialnih računov, da se jim omogoči sodelovanje v loteriji, ki koristi vsem. Za tiste uporabnike, ki nimajo sreče, da bi osvojili eno od glavnih nagrad, zagotovljeno, da prejmejo spodbujevalni bonus - 3100 rubljev.

Nagrade skupine Social-Media. Ocene prevaranih uporabnikov

Udeleženci, ki niso prejeli niti centa in še več - dali pobudnikom akcije "svoje prihranke", - ključno povezavo goljufive sheme, ki je že dolgo postala vizitka spletnih prevarantov. Obljube velikih vsot in prestižnih daril (kljub polnjenim stožcem in izkušnjam, ki so jih pridobili predhodniki), silijo zaupanja vredne uporabnike, da znova in znova pozabijo na lastnosti "prostega sira".


Čeverjeti pritožb posameznikov, ki se imenujejo žrtve iz roke zaposlenih socialnih-media-group.pro (pregledi so zapustili brez beleženja zgodovine), lastniki strani obrnejo na uporabnike socialnih omrežij s predlogom, da tekmujejo za denarno nagrado - približno 890 tisoč rubljev. Kot čestitke nagrado (za tiste, ki niso srečen) uvedla obvezno nagrado za udeležbo (plus 3100 rubljev). Od prejemanja teh velikih daril strank ločuje le nekaj pritiskov na tipke - številko računa bančne kartice ali elektronske denarnice.
Porotniki, ki vtisnejo vabo, "donatorji" ponujajo, da postanejo udeleženci enako veličastne risbe. Z opredelitvijo osebnega računa v katerem koli od socialnih omrežij ali e-poštnega naslova bodo potencialni meščani postali prosilci za veliko bolj velikodušne darove - osebno darilno kartico, ki se že ponaša s šestmestno količino, popolnoma novo Kia Rio in prestižni pametni telefon.

Skupina socialnih medijev, ki so jo izvedli strokovnjaki

Neodvisni strokovnjaki tudi niso pozabili dati povratne informacije o socialni skupini. Mimogrede, obravnavani projekt imenujejo "redni lohotron iz E-pay.cluba". Kot se je izkazalo, denar, goljufivo odstrani od igralcev "pripravi", gredo skozi plačilni sistem E-plačilo.
Za razumevanje, da se ukvarjajo s svitki, strokovnjaki sploh ni bilo treba registrirati na spletnem mestu. Na samem začetku izpita so jih zmedli položaj vodje "filantropa" - Zakhare Bondareve (ime je najverjetneje izmišljeno). Zahar se imenuje generalni direktor marketinga. Osebna fotografija podjetnikaveč kot deset let dela v oglaševalskem podjetju je bilo kmalu odkrito na več mestih z odpadnimi mediji.

Spletna stran strokovne ocene social-media-group.site. Pregledi žrtev in naprednih uporabnikov

Po podatkih, ki jih je pokazal sistem celovitega preverjanja spletne vsebine RankW, projekt social-media-group.site dnevno obišče okoli 350 obiskovalcev. Vsak dan prejme projektni račun približno 7 $. Vir dohodka - postavitev kontekstualnega oglaševanja. Približni stroški vira - približno dva milijona petsto dvajset sedem tisoč dolarjev. Mnenja o socialno-medijski skupini, ki jih sponzorirajo oškodovanci, kot dve kapljici vode, so podobna oceni podobnih podjetij. " Udeležencem, ki so odjavljeni na projektnem območju, se ponuja možnost, da povečajo svoje možnosti za zmago, "plačujejo simbolični znesek (75 rubljev). Potem se vse ujema z izdelano shemo, vendar pa se vrnimo k rezultatom neodvisnega pregleda. Med preverjanjem so bile odkrite značilne znake goljufije - zahteva po vnaprejšnjem plačilu davka na dobitke in predložitev seznama "dodatnih cen", ki bi povečale znesek denarnih nagrad. Če lahko med postopkom registracije izpustite postopek aktivacije e-poštnega računa (nihče ne sledi tej skupini socialnih medijev), se plačilo "predplačniškega davka" spremlja po vseh pravilih. Kot je razvidno iz recenzij, skupina Social-Media ne navdihuje zaupanja in izkušenih uporabnikov, ki se ne vključujejo kot strokovnjaki, ampak so že obiskali "kljuko". To trdijoZneskov, ki so nevidni goljufivemu računu E-plačila, ni mogoče vrniti niti prek sodišča.

Sorodne publikacije