Podrobnosti o tem, kako namestiti mods na Terrariya

Igra "Teraria" je trenutno zelo priljubljena in to ni enostavno. Konec koncev, res ima veliko zanimivih funkcij. Tukaj je tudi razburljivo igranje. Če ste aktivni udeleženec v tem projektu, potem ste verjetno več kot enkrat spraševali, kako namestiti modove na "Terarij". Seveda se lahko s spremembami igranja izkaže, da ni zelo zanimivo, vendar je z njimi mogoče doseči določene cilje z večjo lahkoto. Če prvič naletite na modove za to aplikacijo, vam priporočamo, da se seznanite s spodnjim členom. V njej bomo skušali čim bolj razkriti nekatere skrivnosti uporabe modifikacij.


ModLoader

Torej, pojdimo neposredno na rešitev vprašanja, kako postaviti modo na "Terarij". Pravzaprav je preprost in po spodnjih korakih lahko dodate dodatke v igri brez težav. Prva stvar, ki jo morate storiti, je namestitev posebne različice programa ModLoader. Priporočljivo je, da izberete najnovejšo različico, saj prejšnje različice morda ne bodo več delovale. Ko je prenos končan, morate vse datoteke, ki ste jih prejeli, premakniti v mapo z igro na določeno pot: /Steam /steamapps /common /terraria. Sedaj morate prenesti sam mod, nato ga premakniti na /Documents /My Games /Terraria /ModLoader /Mods.

Neuradna različica

To vprašanje bo primerno tudi v primeru, ko ne boste znali vzpostaviti načina na piratskem "Terarija". Razlike v tem primerupraktično ne. Ko so vse datoteke premaknjene v mapo, morate zagnati program ModLoader. V sami aplikaciji v začetnem polju pritisnite gumb Modovi. Najdete ga v meniju. Torej, zdaj najpomembnejša stvar: poiščite potreben mod, nato kliknite nanj in se prepričajte, da je Disabled spremenjen v Enabled. Poskrbite, da boste na koncu kliknili gumb Ponovno naloži. To je potrebno za shranjevanje nastavitev in zagon mod. Mimogrede, to je odgovor na vprašanje, kako namestiti mods na "Terrarium", primerna za vse operacijske sisteme, tako da ne bi smelo biti težav. Glavna stvar - na samem začetku pravilno mesto datoteke.

Zgodnje izdaje

Obstaja še en način za vzpostavitev načina "Terarij". Primerna je za starejše različice programa, začenši z mododelatorjem 0.7. Namestite aplikacijo in jo zaženite. Spadate v meni, kjer lahko kliknete gumb Prenesi in prenesete zahtevani mod. Nato, kot pri prvi metodi, aktivirajte ustrezen dodatek.

Sorodne publikacije