Spremembe, ki zahtevajo tornade v "Minecraftu"

"Maincraft" je navidezno banalna igra, ki nima lepe grafike, spektakularnih bitk, pa tudi osupljive zgodbe, ki bi jo imela pri občudovanju napetosti do konca. Toda kljub vsemu je igra zbrala na stotine tisočih oboževalcev po vsem svetu in še naprej osvaja nove navijače. Žanr v peskovniku vam omogoča, da se med igranjem sprostite in sprostite. Ampak glavna stvar je, da igra še vedno nekaj poudariti, kar povzroča zabava na to. V tem članku bomo pogledali, kaj je tornado v Minecraftu.


Izvirna moda

Če ste utrujeni od spopadov s sovražniki, ki potujejo po lokacijah tega peskovnika, vam bodo številne spremembe prišli prav. To je lahko moda za hrano, energijo, oklep, kulise, nove zemljevide, kmetovanje, vire in celo nove mafije, ki so lahko sovražne ali nevtralne do igralca.
Obstaja tudi sprememba, ki poziva k tornadu v Minecraftu. Kaj predstavlja ta program? Oglejmo si njegove možnosti podrobneje.

Tornado v "Minecraftu"

Nature Reborn je način, ki igri dodaja naravne nesreče. Je dolgočasen, da gre skozi standardno različico peskovnika? Uporabite to spremembo. In spoznali boste, da množica jeznih zombijev ni nič v primerjavi z elementi. Ogromni uničujoči tornadi v "Minecraftu" bodo vsrkani v lijak, vse na svoji poti. Vendar naravne nesreče niso omejene na en tornado. Vulkani izločajo lavo, prav tako aktivirani. Gejzirji lahko poplavijovse okoli vode, uničuje ogromna ozemlja. Poleg tega lahko vaš lik (in ne samo on) pretrese potrese. Ampak, če vas to ne bo prestrašilo, kaj boste storili, ko boste izpustili ta meteorit?


Namestitev modsov

Če se ne bojite izpodbijati elementa in tvegate izgubo vsega, kar ste dosegli v igri, namestite aplikacijo Nature Reborn. Boj najhujšega sovražnika - potresi, trenutna lava, letenje meteoritov, voda, poplavljanje vsega okoli in pometanje vsega na poti s tanki.
V Minecraftu lahko namestite spremembe na dva načina:
  • Samo premaknite zahtevani arhiv v mapo mods.
  • Ali ga v večini primerov prenesete v datoteko minecraft.jar, to je način namestitve vmesnika aplikacije.
  • Tako smo ugotovili, da gre za tornado v Minecraftu. Lahko ste prepričani, da vam ta sprememba ne bo omogočila, da vam bo dolgčas, in da vam bodo všeč številni ljubitelji nenavadnih doživetij, še posebej tistih, ki ne iščejo enostavnih poti.

    Sorodne publikacije