Boss Skeleton v "terorizmu"

Soočeni z okostje "Terariyi«, boste razumeli, kaj resnično trpljenje. Ta izdelek, poleg tega pa ima pomembno stopnjo zdravja, in še povzroča veliko škodo na njihovem napadu. Celo izkušeni igralci, kaj šele novinci imajo težave boj šef podatkov, in to upravičeno velja za enega izmed najtežjih nasprotnikov.

V bistvu, celo proti nepremagljiv sovražnik je dokazano taktika. Skeleton v "Terariyi" ima svoje slabosti, o katerih si lahko preberete spodaj, hvala za te informacije, se prepričajte, da pridobijo zmago.


Pritožba

Za boj šef, ki jih morajo izpolnjevati nekatere pogoje. Torej poklicati okostje "Terariyi" mora najprej pogledati dangeau, ki se običajno nahaja nekje na robu sveta igre. S tem, videti stara, vas čaka na vhodu. Pogovor z značajem noč in on je po vašem soglasja pa v okostnjaki. Upoštevajte, da začnejo dialog s starimi potrebujejo ponoči. Ko že govorimo o svojem času, je samo vrgel nekaj nesmiselnih stavkov v odgovor, in bitka se ni začela. Poleg tega okostja pomembno WIN pred zoro, sicer se bo začel premikati z veliko hitrostjo in dal v 1.000 škodo. Iz tega razloga, je najbolje, da aktivirate bitko s šefom nekje v zgodnjih jutranjih urah. Torej, nimate časa zmanjšanje tveganja na minimum.

Običajna različica

Skeleton v "Terariyi" je sestavljena iz predsednika (4400 KM) in dvakosti (za 600 KM). V tem primeru lahko uničite okončine šefa, da bi olajšali bitko, toda zmaga se bo štela šele po umoru glave.


Kar se tiče napadov, sta v Skeletu le dva: zelo razširjen udarec v dlani in močan udarec v glavo. Prav nasprotno bi se morali bati drugega napada, vendar ne smete pozabiti gledati in biti pri roki, saj je škoda od njih pomembna.
Za bitko s Skeletom v "Terarijah" je najbolje uporabiti orožje velike razdalje. Newbies svetujemo, da najprej ustreli šefa obeh rokah in šele nato začnejo uničevati glavo. Poleg tega je zaželeno imeti vsaj 300 KM, več okrevanja in dober oklep (ne nižji od srebra).

Expert mode

Začenši z obližem 1.3 v igri, je bilo mogoče pri ustvarjanju novega sveta aktivirati Expert mode. V njej postanejo vsi sovražniki, vključno s šefi, veliko težji, tako da jih lahko obvladajo le resnično izkušeni igralci. "Strokovna" različica Skeletonovega "Terorizma" je pravi test. To je razumljivo, saj lahko tudi običajna različica tega šefa naredi pout in v zapletenem načinu ima nekaj novih sposobnosti. Na primer, če udarite igralca z roko, mu pošast naloži upočasnitev, glavoboli pa povzročijo, da junak krvavi. Poleg tega, ko je izgubil enega od udov, šef začne proizvajati majhne lobanje, kar vsakomur povzroči 40-60 poškodb.
Kar zadeva taktiko, je najbolje zgraditi areno, ki je sestavljena iz dveh ali treh dolgih platform (približno 3 zaslone),vzporedno. Na vsako od njih je treba postaviti srčne svetilke in kresove. Poleg tega boste zagotovo potrebovali spektralne čevlje, pištolo, cthulhu ščit, meteoritni oklep, črv šal in vrsto škrg (okrevanje, regeneracijo, hitrost, železna koža in tako naprej). Takoj, ko se začne bitka, moraš teči na platformah in ustreliti svoje šefove. V tem primeru je zaželeno, da se obe poškodbi enakomerno poškodujeta, nato pa ju uničita naenkrat. Ko boste izgubili roke, vas bo okostje začelo lobati. Čas je, da uporabimo spektralne čevlje in, ko letimo okoli njih v krogu, poškodujemo šefovo glavo. Torej, počasi, a samozavestno, boste zmagali.

Sorodne publikacije

Opis Epic Boss Fighter 2 z goljufa