Crypto izmenjave: razvrstitev najboljših

V članku so predstavljene izmenjave Crypto Exchange ratinga 2017, ki so na voljo rusko govorečim trgovcem. Poskusimo ugotoviti, katera borza cry bolje in kdo ne more zaupati. Med vsemi obstoječimi rusificiranimi platformami za trgovanje se izkušeni internetni trgovci še posebej odlikujejo z izmenjavo, ki se nahaja na spletnem mestu Exmo.me.

Ocene kripto izmenjave za rusko govoreče trgovce

Še vedno na vrhu priljubljenosti je Russified Exchange, ki trgovcem omogoča prodajo in nakup rubljev. Gre za Exmo. Po mnenju ustvarjalcev izmenjave je Exmo začel s skrbnim proučevanjem napak potencialnih konkurentov. Zato je bil cilj dosežen: trgovci delujejo v pogojih, ki so blizu modelu.


Provizija za izvedbo prodajnih transakcij je 02%. Uvedba sredstev poteka brez provizije. Postopek za potrditev osebnih podatkov se lahko izpusti, v primerih, ko namerava uporabnik prek banke prenesti sredstva na gotovino, je preverjanje obvezno. Rusko govoreči uporabnik, ki je izpolnil svoj profil in potrdil veljavnost informacij, prejme prednostno pravico, da umakne dolar in evro. Naslednje navedene rusko-jezikovne izmenjave imajo v ratingu za leto 2017 enako oceno državljanske vrednosti. Preprost vmesnik borze C-Cex omogoča trgovcem trgovanje s skoraj 200 vrstami kriptometelov (to je kljub dejstvu, da je število prodajalcev, ki so prisotni hkrati na trgovanjumesta, ki se pogosto približuje 200 tisoč ljudi).


Druge prednosti platforme trgovca C-Cex:
 • visoka stopnja zaščite in možnost dvojnega preverjanja pristnosti;
 • takojšnja obdelava prodajnih nalogov in možnost hitrega umika sredstev;
 • provizija za opravljanje transakcij je 02%, za uvedbo in dvig sredstev se pristojbina za storitve ne zaračuna;
 • tristopenjski affiliate program;
 • možnost brezplačnega prenosa sredstev znotraj trgovalne mreže;
 • Podpora QR kode;
 • aktivni klepet, s katerim lahko trgovci izmenjujejo izkušnje, govorijo o osebnih izkušnjah in razpravljajo o različnih strategijah;
 • Uvedba nove valute se izvede šele po splošnem glasovanju.
 • Exchange Livecoin ponuja priložnost za izmenjavo in shranjevanje v bitcoin in altoquin sistemih. Nova valuta se vnese v trgovanje po splošnem glasovanju ali s prodajo trgovalnih mest. V trgovini je sodelovalo okoli 60 valutnih parov. Značilne lastnosti Livecoin:
 • Z povečanjem prometa se znesek provizije za vnos in dvig sredstev zmanjša za 02-002%, provizija pa se zaračuna samo za transakcijo. Na virtualnih denarnicah so sredstva prikazana brezplačno.
 • Hkrati lahko na izmenjavi sodelujejo predstavniki različnih držav - spletna stran je bila prevedena v številne jezike, zaradi česar je razumljiva in dostopna svetovni skupnosti.
 • Trgovinska borza YoBit zapre ta seznam, ne pa tudi razvrstitve borz Crypt. YoBitDeluje z vsemi znanimi tipi kripto in nepriljubljenih. Na trgovalnem dnu je približno petsto aktivnih trgovalnih parov. Bitcoin stopnja na tej izmenjavi pogosto presega ceno, ki je določena na drugih straneh.
  Znesek provizije, zaračunane za transakcijo, je odvisen od posameznega primera, vendar ne presega 02%. Poleg tega spletno mesto aktivno distribuira bonuse, daruje kovance in izvaja nagradne igre. Dvefaktorsko preverjanje pristnosti se uporablja za zaščito uporabniških računov na spletnem mestu. Kriptografski volumen omogoča platformi YoBit tekmovanje s spletnimi mesti, kot je Poloniex C-Cex.

  Najbolj obiskane izmenjave žalijo. Ocena 2017god

  Poloniex. Uporabniki, katerih obseg transakcij presega 120.000 WTS, so oproščeni plačila pristojbine. Bittrex Vsak trgovec, ki dela na tej izmenjavi, lahko zahteva papirne kopije e-poštnih sporočil. Stroški storitve - 10 USD. Za doplačilo v višini 1 USD bodo prebivalci Združenih držav Amerike lahko dobili korespondenco. Zunaj Združenih držav Amerike je pošta dostavljena z doplačilom. Provizija Bittrex - 025%. Ocene kripto izmenjave, leta 2017 so prevzele največje število rusko govorečih uporabnikov, zapira Exmo Exchange. Od trgovcev se tukaj zaračuna 02% pristojbine, del tega denarja pa se vrne na račun trgovca, če se bo obseg njegovih transakcij povečal. Exmo ponuja rusko govoreče trgovce, pripravljene plačati 2% provizije, možnost, da dvignejo sredstva na Yandex. 3%provizijo bo plačal pripravljen umakniti svoje zaslužke na torbici Paypal. Pri prenosu sredstev na Visa /MasterCard se v višini 75 USD doda provizija v višini do 3%, pri prenosu denarja na Webmoney pa se zaračuna 2% provizija. 2% provizija bo plačana in bo pripravljena umakniti svoj zaslužek na kartičnem računu AdvCash ali Perfect Money. Za prenose sredstev, pridobljenih na grivna račune, ukrajinski uporabniki plačajo 3% za odbitek za Visa /MasterCard in 0% za umik na AdvCash. Sredstev za privat24 ni mogoče umakniti.

  Bitfinex Exchange: dobra, vendar "motna"

  Avtorji negativnih ocen se skoraj vedno dotikajo težkega in ne povsem preglednega koncepta pristojbine, ki se zaračunava za Bitfinex. Na primer, ob polnjenju računa z e-valuto z-cash (ustvarjalec je Zerocoin Electric Coin Company), bo Bitfinex zaračunal provizijo za prodajo transakcije, plus provizijo za dopolnitev. Trgovci plačajo za transakcije ločeno, v obliki naročnine.
  Bitfinex Exchange bi vsekakor vplival na uvrstitev kriptografskih izmenjav, če bi njeni ustvarjalci poslušali mnenje izkušenih internetnih podjetnikov.

  Eden od najbolj stroškovno učinkovitih, vendar

  Poloniex. To trgovalno platformo obiščejo "morski psi" virtualne trgovske kriptografske družbe. Domneva se, da bi Poloniex lahko vodil še eno razvrstitev kripto izmenjave - v smislu denarnega prometa. Znano je, da je do nedavnega dnevnega menjalnega prometa prišlo do 68.216 kovancev. Žal pa v tej izmenjavi obstaja en pomemben "minus" - neuspešnost tehnične podpore. Po mnenju uporabnikov te spletne strani so bili primeri, ko zaposleni toodgovorni za tehnično podporo, so bili povezani le v nekaj mesecih.

  Najbolj zanesljive platforme za trgovanje, ki jih pogosto obiskujejo rusko govoreči trgovci

  .
  Na trgovalni platformi Bittrex lahko najdete trgovce, katerih pričakovanja Poloniex Exchange ne izpolnjuje. Bittrex ponuja veliko večji izbor valutnih parov, pri čemer je bitcoin eden izmed sestavnih delov. Exmo je borza, katere dnevni promet je okoli tisoč in pol. Dovoljena je trgovina v fiduciarni valuti - evro in dolar. Obstaja tudi možnost za sklenitev rublja in grivna sporazumov (pod pogojem, da je grivna sestavni del valutnega para "grivna bitcoin").

  Postopek trženja Bitfinex

  Bitfinex se močno razlikuje od drugih trgovalnih platform - zagotavlja prenos aplikacij za Android in iOS. Poleg tega so sredstva, pridobljena na Bitfinexu, zaščitena z večdnevnim sistemom potrditve plačil

  kripto izmenjave, ki ni upravičila zaupanja spletnih podjetnikov

  . V februarju 2014, izmenjava začasno delo z rusko valuto, in v začetku leta 2017, ta trgovec platforma je bila popolnoma zaprta, tako da po nekaj časa ", da se registrirajo" na nov naslov.
  Ni navdušena nad BTC-E in angleško govorečimi uporabniki. Torej je internet ujel informacije o zlomljenem računu, ki je domnevno shranil veliko ali malo - 40.000dolarjev, ukradenih neposredno pod nosom lastnika. Po mnenju žrtev je treba napadalca poiskati med osebjem, ki služi trgovalnemu dnu. Zaradi poštenosti moramo priznati, da je v BTC-E veliko zagovornikov, ki trdijo, da je mesto, o katerem razpravljamo, eno najbolj zanesljivih. Prav tako so vključeni v seznam dvomljivih Coinmat trgovca mest (domnevno goljufije), Cryptsy (krajo velike vsote), Bleutrade (ustavil umik sredstev) in nekatere druge.

  Finančni Ace se je vrnil. Ali bi bil povpraševan kot prej?

  Krizna borza BTC-E se je pojavila leta 2011 in je do leta 2014 veljala za enega največjih ruskih trgovcev. Ustvarjalci te strani - prihajajo iz Rusije, tako da spet mogoče obravnavati rubljev. Trenutno je bila ponovno vzpostavljena trgovalna platforma, ki se nahaja na portalu Wex.
  Verodostojni trgovci, za katere so transakcije s šifrskimi izmenjavami že dolgo bili vir temeljnih prihodkov, verjamejo, da takšen uspeh, kot v preteklosti, BTC-E ni več viden.

  Kdo je najboljši?

  Kakšna borza se bolje sprehodi, vedo samo strokovnjaki. Sodelovanje z velikim številom elektronskih plačilnih sistemov in bank, so ustanovitelji borze Exmo razvili nekakšen "čip", katerega namen je, da na spletno stran prinesejo rusko govoreče trgovce. Zdaj lahko vsakdo dvigne zasluženi denar na svoji mobilni napravi.
  Tehnična podpora za spletni klepet Exmo (kjer lahko postavite tudi vprašanja tehnične podpore) je na voljo 24 ur na dan. Poleg tega obstaja na spletni strani affiliate program, katerega aktivni člani prejmejo četrtidel dobička trgovalne platforme. Sedež podjetja se nahaja v Španiji (Barcelona) in ima odvetnike, ki zagotavljajo, da vsi ukrepi trgovcev ne presegajo pravnega okvira. Eden od voditeljev v rating-2017 - krik menjalni trg, katerega pregledi pogosto nasprotujejo drug drugemu. To je BTC-E. Če nekateri internetni podjetniki krivijo delavce BTC-E za tatvino, potem drugi menijo, da je ta trgovalna platforma ena najbolj avtoritativnih, zgodba o kraji 40.000 dolarjev pa je preveč pogumna diletant.

  Sorodne publikacije