Če želite prebrati ali postati kokoš v COP GO

CS GO - tako imenovana igra Counter-Strike: Global Offensive je skrajšana. To je 3D strelec, kjer igralec začne igrati od 3. osebe. Na voljo je samodejna izbira strežnika. No, igralec lahko postane terorist ali se bojuje na strani posebnih sil. Najbolj zanimiva stvar pa so zabavne ekipe, na primer, kako postati kokoš v GO CS.

Kje in zakaj

Od kod je prišel piščanec? Začeti morate s tem, da v prvih delih igre vidite sprožilec. To bitje je strahopetno, da stoji poleg ne deluje, takoj začne kink in pobegniti. Piščanca je mogoče ukrotiti, in če ga ubijejo, vam bodo pokazali, kdo in kdaj je storil takšne grozote. Kot veste, če streljate ob njej, potem je prestrašena in beži. Piščanec reagira na katero koli orožje, vendar obstajajo dve vrsti posebnih sil, ki jih piščanec ne boji. To je M4A1-S, kot tudi USP-S. Če jih streljate, piščanec ne reagira. Tudi ustvarja vtis, da še vedno strelja zraven nje ali ne.


Piščanci lahko prenesejo strel iz katerega koli orožja. Absolutno vse. Morda je to razlog, zakaj mnogi igralci mislijo, kako se spremeniti v kokoš v GO CS. Piščanec lahko pomaga premagati sovražnika, ker prestraši strel, in če vidite, da je piščanec teče, nato kuhamo orožje, kot se lahko pojavi sovražnik. Navadne skute ne najdemo povsod, včasih pa boste imeli nalogo, kjer jih morate toliko ubiti. Porazdeli sprožilec na rand kartice, toda na zemljevidu Cobblestone boste zagotovo našli več ptic. Dobili so tudi na zemljevidu Inferno. No, še dve kartici sta lahkoudaril piščanca - milico in Italijo. Vendar piščanec ni potreben le za to.


Obstajajo vsaj dva druga razloga, zakaj igralci iščejo, da bi postali velik kokoš v GO CS. Najprej lahko nekoga prestrašiš. Drugič, zabavajte se. Zelo smešno je.

Konzola

Zasvetijo oči, res želim poskusiti? Ne oklevajte, da se smejete in zbledite nekaj piščancev ali postanete sami? No, obstaja samo ena stvar - da se naučimo, kako postati kokoš v COP GO.
Najprej potrebujete konzolo, saj boste morali vnesti ukaze. Poiščite v igri "Nastavitve", izberite "Nastavitve igre". Nekje na začetku je vrstica, ki vas vpraša, ali želite vključiti konzolo za razvijalce. Moraš dati "Da". Voila - konzola je vklopljena, lahko vadite varanje!

Kako začeti

Najprej morate pritisniti "E" in napisati določen ukaz, in sicer, goljufa 1, na ta način, pojdite v meni goljufija. Torej, kaj si mislil? Konec koncev, razvijalci niso zagotovili te funkcije, želeli so, da igralci iščejo nasprotnike in se borili. Ali so ustvarjalci igre predlagali, da bodo nekateri igralci resnično zainteresirani za množico, kako postati piščanec v COP GO? Ampak igralci všeč to zdravilo, tako da širijo to kul stvari. Naprej boste potrebovali ent_create piščančjo ekipo. To vam bo omogočilo, da ustvarite enega piščanca. Vnesite vacation_mode 0 s pomočjo piščančjega modela. Pokličite precacheinfo, tako da vam bodo vsi modeli pokazali svoje številke, in na vrsticah od približno 209-240, našli Piščanec, to je "piščanec". Zapomni si številko modela in še bolje zapiši nekjena kos papirja, tako da v vročini razburjenja ne pozabite na pomembne informacije. Naslednji ukaz za požar! Self addoutput vam bo omogočil, da se spremenite v piščanca.
Napiši požar! Samodejni izpis "modelindex (№)", kjer je številka, vnesite številko modela. tako, na primer, morate napisati požar! self addoutput "modelindex 215".

Kaj, in to je vse?

Kako zabavno piščanca! Toda ali ne more storiti ničesar več? Še več, zabava se šele začenja, drugače, zakaj igralci iger razbijejo glave, kako postati kokoš v COP GO? Lahko spremenite velikost in postanete ogromna ptica, ni težko.
S pisanjem ognja! Samodejno dodajte "model za nego (№)", lahko spremenite njegovo velikost, število pa je rast piščanca, začenši z enoto

. Manjše število piščancev je manj. Predvidevam, da ste napisali ogenj! Samodejni dodatek "modelscare 1", in dobili boste malo piščanca. Smešno je, seveda, ampak malo občutka. Samo vadbo bo prišlo. Ampak, če pišete ogenj! Self addoutput "modelscare 6", takoj postane jasno, zakaj se igralci sprašujejo, kako postati piščanec v COP GO z goljufajo linijo. Z napisom 1000 lahko dobite tega slona, ​​Chicken Godzilla, s pomočjo katerega se lahko ustrašite ljudi do živčnega trepetanja v naročju ali navijanja prijateljev, tako da ne morejo vstati od tal. Poleg tega lahko vaš prijatelj skoči na piščanca, ki je na vas, in ga lahko zavijete na najbližji predmet ali pa nekje drugje. Želite zdaj trenirati? Morda boste ustvarili Chicken Taxi storitev!

Kako se prepričati

Hura, vse se je izkazalo za igralcapostaja piščanec Igrate lahko kot ponavadi, vendar ne vidite sprememb. Da bi bili vidni, je najbolje pogledati tretjo osebo.
Če želite to narediti, morate v isto konzolo vtipkati third_erson cam_idealyaw 1. No, potem bo opazno, ali ste našli odgovor na vprašanje, kako postati piščanec v COP GO ali ne.

Vrsta piščanca

V igri sta dve barvni piščanci, vendar se lahko oblečete v piščanca, oblečeno v stil Halloween ali zimsko obnovo. V ta namen morate pred ustvarjanjem krede napisati sv_holiday_mode (1 ali 2). Če določite 1, bo ptico iz Halloween in 2 je zimska posodobitev. Najbolj smešna stvar bo, če naredite nekaj sprožilcev v puloverjih, ki so praktično nedrseči in jih bodo položili na celo vrsto. Če pogledamo kaos, ki ga ustvarjajo ptice, bodo vaši prijatelji zagotovo premagali neomejeno zabavo.

Zaključek

No, to je vse, trenirajte svoje zdravje, ustvarjajte zabavne krike, si naredite čip, se smejte s prijatelji.

Sorodne publikacije