Murlock Paladin: vse možnosti za krov v tej smeri v igri Hearthstone

Dnevniki tipa "Murlock" Paladin v igri Hearthstone so postali možni zaradi nastanka novih zemljevidov v seriji teh čudovitih morskih bitij vesolja "Varkrafta". Bistvo te strategije je stalna kontrola krova in zamuda igre v pozni fazi. Potem lik v enem ali dveh potezah uniči nasprotnika s celotnim zdravjem, ne da bi pustil možnost za obrambo.

Splošno bistvo strategije

Ni vedno zloženka Paladin vam omogoča, da igrate svojo igro, vendar je njena glavna prednost ta, da tekmec nikoli ne ugiba o vaših namenih. Glavni adut tukaj je urok "Murglvratnosti usode", ki zahteva sedem mrtvih spet v spopadu bitja te kategorije. Dva od teh zemljevidov bosta omogočila enemu sovražniku, da naenkrat poškoduje celotno zdravje.


S tem na mizi bodo takšna bitja, ki dajejo bonus drugim, in to bo omogočilo deset manij, da prejmejo veliko vojsko, ki bo očistila desko ali samo ubila sovražnika. Strategija je ranljiva le zaradi ogromne škode, ki jo je povzročila Kronika in Čarovnika. V boju proti tem razredom je treba upoštevati možnost hitre dekompresije dnevnika.

Kontrola plošče

Paladin ne more vedno pomagati z bitji, da bi nadzoroval potek bitke. Morate ubiti svoje borce, tako da bo nekdo lahko vstal, ali pa strategija nima smisla. Zato je pomembno imeti več načinov množičnih umorov. Za to se ujemata dve kombinaciji, v katerih je urok enakosti.
Po njegovi uporabi je zdravje vseh (in vaših)borci postanejo enaki. Po tem, lahko udarite "Sanctifying", ki povzroči dve enoti izgube v vrsti sovražnika ali da postavite kartico "Flood Pyramant" s katerim koli bitjem, potem pa bo poškodovan tudi bojevnik Uter Svetonosny. Če se v dvoboju Paladinov dnevnik v Murlocku pokaže slabo, potem je vredno pozvati pomoč Bulletin of the Year, ki bo po prihodu sovražnika uničil vse karte na tabli. Glavna stvar je, da mu preprečimo, da bi ubil sovražnika, saj pogosto celo sedem zdravstvenih enot ne varuje pred uroki. Če je junak uspel odvračati sovražnika od zadostne količine časa, potem mu pozneje zagotovimo poraz s klicem mrtvega murloc.


Uroki in okrevanje zdravja

Poleg zgoraj omenjenih kartic s čarovnijo, bi moral Paladin v arzenalu Murloka imeti več orožja, bobnanje in zemljevide za okrevanje zdravja. Med prvimi je dovolj, da vzamete dve "Silver Blade", s katero lahko ubijete in se takoj obnovite.
Čarolija "Prepovedani plamen" se dobro pokaže v pozni fazi, ko je treba ubiti še posebej močnega nasprotnika. Zadnja spretnost v krovu bo "Sveti vigil". Pomagalo bo koncentrirati se v rokah zadostnega števila drugih urokov, da bi očistili desko, brez katere Paladin ne more obstajati na Murlockih. Ograja takega vzorca vključuje zbiranje vseh razpoložljivih legendarnih bitij, ki lahko rešijo junakovo življenje. Med njimi so še posebej pomembni zemljevidi "Ragnaros Slum Light", "Thirion Folding" in "Senopal Ogneus". Prvi poda osem enot zdravja na koncu tečaja v drugo zvezoznačaj. Drugi je dobra obramba, in po smrti spodbuja močno orožje, tretji pa omogoča tri mana, da se sredi tekme dobra izterjavo.

Soldiers bitke

Ognjišče na murlokah Paladin bi se morala osredotočiti med tekmo, da bi ubil svoje borce. Prvi korak na krovu, morajo biti "Synezhabrыh bojevnik", "Murlok-splošno", "Murlyndzya" in druga bitja kartice poklicati to kategorijo.
Prvi je kreten in lahko preživite stavke silo, skupaj s poveljnikom, bo okrepila in postala nevarno orožje. Tretja karta legendarni model, po prejemu izgube ali ubijanje drugih bitij na bojišču izpostavlja dva Murloc iz krova. Tako je sredi tekme brez celo črkovati "Murhlvratnosty usode" se lahko pojavijo v močni vojski. Sovražnik je treba uničiti svojo veliko urok, sicer pa izgubi bitko. Ne bo sum, da se bo potem vrnil na strel dana. Med drugim koristne bitja so "Barnes" je dnevnikov klicev in kopije "mirovnika aldorov", ki omogoča napad izbrana enaka enotnosti.

Sorodne publikacije