Spoznajte Valkyrie Prime Warframe

Mnogi igralci so navdušeni nad neizmernim obsegom igre Warframe. Je popolnoma brezplačen, lahko ga prenesete z uradne spletne strani in iz knjižnice Steam, ki jo lahko kupite z različnimi aplikacijami in stvarmi, ki izboljšujejo izkušnjo igre. V tem članku bomo govorili o igralnem liku, kot je Warframe, za katerega se lahko igramo, vendar je za to potrebno razumeti, kje je mogoče najti dele tega značaja in kako ga zbrati.

Nekaj ​​besed o igri

Igra ni povsem nova, vendar še vedno navdušuje domišljijo mnogih igralcev po vsem svetu. Njena glavna ideja je raziskati celotne zvezdne sisteme, poleg tega, da jih osvojijo ali osvobodijo pred vsiljivci, poskušajo ubiti posebne bojevnike na vse možne načine, kar je tudi ninja robot. Igra ima širok izbor razvoja znakov, kot tudi možnost, da preklopite na drugo brez spreminjanja ravni snemanja. V tej igri igrajo pomembno vlogo raven in znanje o tem, kako je vse organizirano.


V skladu s sistemskimi zahtevami je igra zvest tako starim računalnikom, približno 2010, kot tudi novim tehnologijam. Zato je že vrsto let vodilna na področju spletnih iger na srečo za Steam. V tem članku bomo razpravljali o liku Warframe - Valkyrie Prime. In tudi o tem, kje in kako poiskati nadomestne dele v igri vesolja, po katerem se uspešno zbirajo. Za mnoge igralce je sestavljanje komponent boleča tema, zato vam bo ta članek pomagal v tako težki nalogi. O tem je vredno govoritida se ta lik lahko kupi tudi za donate, ne da bi porabili čas za iskanje rezervnih delov, za katere se je vredno boriti s šefi.


Kako zbrati Valkyrie Prime v Warframe?

Najprej, da bi dobili ta model Warframe, boste morali zbrati vse potrebne komponente, ki padejo iz šefa - peta Alad.
Glavne sestavine Valkyrie Prime (Warframe):
 • Ena nevropatska.
 • Okvir.
 • Element "Orokin".
 • Sistem "Valkyrie".
 • Kot smo že omenili, lahko to različico vojnega okvirja kupimo v igralnici, medtem ko porabimo samo 300 platin - to je taka igralna valuta, ki jo je mogoče pridobiti le za prispevek pravega denarja. Če ta možnost sploh ni izpolnjena, bo potrebnih skupaj 72 ur za sestavo najdenih sestavin, pa tudi 25 tisoč drugih iger valut - posojila, ki se ustvarijo pri opravljanju običajnih nalog. In tudi pri umoru nekaterih sovražnikov in odprtju skrinj. Kredite, kot je platina, lahko kupite za pravi denar.
  Prav tako je treba omeniti, da bo po sestavi Valkyrije morala kupiti ali ustvariti modele Warframe, ki so primerni le za ta lik. Nikomur ni skrivnost, da so nekateri liki bolj učinkoviti pri uporabi samo tistih načinov, ki sovpadajo z njihovo polarnostjo. Če vam nakupna možnost v trgovini ne ustreza, potem je naslednji artikel za vas. Opisuje, kje so deli Valkyrie Prime v Warframeu. Mnogi priporočajo izbiro druge možnosti, ker jeprinaša več užitka igranja.

  Kje pade Valkyrie Prime?

  Med vojnim okvirjem boste na Jupiterju prišli skozi glavno zgodbo. Na tej lokaciji bo veliko nevarnih težav, ki lahko z lahkoto zaključijo misijo, šele začenjajo. Priporočljivo je, da gredo na vožnjo samo s tistimi, ki niso bili na lokaciji Jupiter in ve, kako pravilno premagal šefa - Alad peti.
  Ta šef je ena najtežjih v celotni igri. Torej, tudi v skupini z višjim rangom, možnost uspešnega zaključka poslanstva ni prevelika. Toda dokaj velikodušna nagrada je sestavina Warcrafta, po kateri bo na voljo nov lik. Poleg tega lahko Valkiri komponente iz šefa padejo potrebno igro valuto - posojila. V bolj redkih primerih je Warframe mod.

  Za zaključek

  Upamo, da boste po branju tega članka lahko zbrali novo vojno Valkyrie. Treba je tudi opozoriti, da je to edini borec, ki ima resničen človeški glas. Zato je ta značaj zelo zahtevan tako za poznavalce kot za začetnike. Ustvarjalci so omenili tudi egiptovsko mitologijo: ena od čelad za Valkirijo je poimenovana natanko tako kot boginja mačk - Bastet, ki daje agilnost namig.

  Sorodne publikacije