Kako povečati FPS v Dead by Daylight na vašem računalniku

Za ljubitelje udobne igre je vrednost FPS prednost. To še posebej velja za igre z manj pravilno optimizacijo. So Dead by Daylight, zato so sprejemljivi vsi načini za povečanje signala.

Kaj je signal FPS

Da bi razumeli, kako povečati FPS v Dead by Daylight, morate najprej razumeti bistvo tega izraza. Preprosto povedano, označuje hitrost sličic na zaslonu. V skladu s tem, bolj ko so, boljša je obdelava podatkov in v igrivosti ni zaviranja. Ta parameter v bistvu ustreza moči grafičnega procesorja, čeprav lahko sistem na splošno kompenzira pomanjkanje grafične kartice.


Zato se razvijalci na ravni sistema osredotočajo na grafični procesor, ki stabilno sprosti nove modele. Poleg parametrov računalnika je zelo pomembna tudi optimizacija samega projekta. Če je slabo, boste morali poiskati načine za povečanje FPS v Dead by Daylight in druge igre.

Kratek opis igre

Ta projekt je postavljen kot spletna groza v stilu preživetja. Hkrati se na zemljevidu pojavi pet ljudi. Ena igra vlogo morilca, drugi so žrtve. V skladu s tem, so villains več razredov, in so vsi oboroženi do zob in lahko z lahkoto zlomijo osebo. Ostali štirje igralci morajo iskati odrešenje v vseh pogledih, bežati, skrivati ​​se in skušati pobegniti iz šap zlobnega lovca.
S tako napeto situacijo postaja vprašanje, kako povečati FPS v Dead by Daylight, še posebej pomembno. Zaviranje in zamrzovanjebo hitro pripeljal do poraza v bitki. Veliko vlogo pri zmagi igra reakcija, nizke stopnje okvirne hitrosti pa preprosto ne dopuščajo, da bi se manifestirala.


Zakaj povečati FPS v Dead by Daylight

Glede na to, da je ta igra na spletu, je signal FPS ključni vidik. Kolikor dober uporabnik ne nadzoruje svojega značaja, nikoli ne bo zmagal pri nizki stopnji kadrov na sekundo. Vse to je treba dodati, da so razvijalci zelo zamudili optimizacijo in celo najmočnejši računalniki zavirajo. Položaj ni mogel popraviti niti veliko popravkov. Za lastnike slabih osebnih računalnikov morate poiskati načine za povečanje FPS v Dead by Daylight.

Načini za povečanje FPS

Prvi način za dvig majhne FPS Dead by Daylight je sestaviti poseben scenarij. Če želite začeti s parametri sistema, morate poznati število gigahertov zaslon in to vrednost nastaviti v posebno datoteko, imenovano "konfiguracija". Nahaja se v appdata - local - mapi z imenom igre. V tej datoteki se spremeni številka v predzadnjem koraku. V karakteristiki busevsynx po pomišlju, morate zamenjati pravi parameter false. Drugi način za povečanje FPS v Dead by Daylight je namestitev dodatne programske opreme. Osupljiv primer je program MSI Afterburner. Lahko poveča odstotek zmogljivosti grafične kartice na računalniku. Bolje je, da ta parameter ohranite pri vrednosti 30% ali več, da ne boste poskusili. V tem primeru mora biti hladilna zmogljivost hladilnikov nastavljena na 60% ali več. S takimifunkcionalna nastavitev signala povečanje FPS in postal več kot deset točk. Obstajajo še drugi programi, ki služijo temu namenu, vendar Dead podnevi ravno to najbolj ustreza. Preizkus je potekal na različnih sistemov moči, in rezultati so bili vedno pozitivni.

Sorodne publikacije