Fallout Shelter: Kako rojevati otroka in druge skrivnosti igre

Post apokaliptične igre, kjer je potrebno ustvariti optimalne pogoje za preživetje junakov, so v zadnjem času postale zelo priljubljene. Eden od njih je Fallout Shelter. Vendar pa mora v tej igri uporabnik upravljati ne ločen značaj, ampak celotno skupnost ljudi, ki so preživeli svetovno katastrofo. V procesu razmnoževanja človeštva je treba obravnavati veliko nalog, kot je, kako roditi otroka v zatočišču, pridobiti več sredstev in se zaščititi pred sovražniki.

O igri

Fallout Shelter je zasnova Bethesde. Nekaj ​​mesecev po izidu je igra postala zelo priljubljena tako med navadnimi uporabniki PC-ja kot tudi lastniki pametnih telefonov. Rahla 2D grafika in precej razumljiv vmesnik dajejo vtis, da je to "preživetje" za otroke. Toda v resnici ne morejo vsi napredni igralci zabavati skozi igrače brez uporabe Fallout Shelterja.


Kako izbrati par

Da bi dobili nove prebivalce bunkerja, se morate v enem prostoru naseliti vsaj en moški in ženska. Najboljše je, če imata oboje zelo visoko karizmo. V nasprotnem primeru bo čakanje na rojstvo otroka v zatočišču Fallout trajalo zelo dolgo. Vendar pa junaka z najmanjšim možnim številom točk ne smete poravnati z visoko karizmo. Bistveno načelo "nasprotne privlačnosti" v tem primeru ne bo delovalo. Če ne postavljate vprašanj o tem, kako roditi otroka v zatočišču Fallout, morate vse od prvega narediti prav.


Če so znakinajdejo skupni jezik, potem pa čez nekaj časa padejo v eno posteljo, po kateri je ženska noseča. To je mogoče razumeti z značilno ikono, ki se pojavi nad glavo. Tudi ženska se pogosto začne utrujati in lahko preneha z delom. Ko govorimo o tem, koliko nosečnosti traja v zavetišču Fallout, bo to trajalo približno 2 uri v igralnih urah. Upoštevati je treba, da ima lahko en moški več potomcev naenkrat. Če želite hitro naseliti podzemno postajo, morate preseliti iz predstavnika močnega spola, ki je že rodila žensko in mu prenesti novo pasho. V tem primeru lahko dobite veliko borcev v precej kratkem času. Pri rojstvu otroka v zatočišču Fallout je treba paziti tudi na razmere, v katerih ljudje živijo.

Kako izboljšati sobo

Najboljše je načrtovati prostore v prvih fazah igre. Če postavite poleg 3 sob iste vrste, jih lahko združite v prostorno stanovanje, ki bo zasedlo več parov znakov naenkrat. V tem primeru se bodo številni potomci pojavili zelo hitro.
Poleg možnosti rojstva otrok je treba upoštevati, da bo vzdrževanje podaljšanih stanovanj stalo manj. Shranjena valuta igre bo lahko kupila več koristnih stvari ali nadgradila tehnološka zavetišča.

Koristno vedeti

Medtem ko nadaljujete z vodnikom Fallout Shelter, morate upoštevati naslednje koristne nasvete:
 • Ko moški in ženska padeta v posteljo, ju je treba vrniti na delo, sicer bodo hladni.
 • Če je prebivalec umrl med potovanjem ali med spopadom z raiderji, ga lahko animira s plačilom določenega zneska denarja za igre na srečo.
 • Otroci ne delajo, ampak veliko jejo. Zato je pred ustvarjanjem velikega potomstva vredno poskrbeti za hrano rastoče generacije.
 • Nosečnicam ne bi smeli dati orožja, ker v boju postanejo popolnoma nepotrebne (v primeru ubeža nevarnosti).

 • Treba je poslati junake z dobrimi kazalniki sreče pri odpadkih. Prinašajo najbolj uporabne vire in uniforme.
 • Pred rojstvom otroka v zavetišču Fallout je priporočljivo skrbeti za razvoj azila. V primeru napada sovražnikov se morajo srečati s sposobnimi osebami z orožjem.
 • Da bi napadalci povzročili najmanj škode, je treba najmočnejše junake postaviti na vhod v bunker.
 • Poleg generatorja je bolje namestiti najpomembnejše prostore. V primeru pomanjkanja električne energije glavna vozlišča ne bodo izklopljena.
 • Za prodajo se priporočajo orožja z zelo nizko ali ničelno škodo.
 • Če najemnik ni primeren za določeno sobo, potem ko se je oseba naselila nad glavo junaka, se prikaže ikona, ki potrjuje, da značilnosti znaka niso dovolj za nadzor nad sobo.
 • Vsak dan lahko prekličete največ eno opravilo. Zato je vredno preučiti in odločiti, katero poslanstvo trenutno ni tako pomembno.
 • Če junaku zagotovite nočno življenje, se bo njegova karizma povečala za 3 točke.
 • Poznavanje teh preprostih skrivnosti,lahko hitro razvijete skupnost in zaslužite veliko sredstev.

  Sorodne publikacije