Povezovanje z banketi: problemi in rešitve

Banketi se imenujejo odjemalski stroji, ki sodelujejo pri prenosu in distribuciji datotek pri prenosu iz torrent sledilcev. Povezovanje na bankete je način povezovanja z zrcalnim strežnikom, ki je trenutno vmesnik terminala, ki je del informacij. Včasih pa se lahko zmanjša tudi število strojnikov (npr. Ko je uporabnik naložil podatke in ustavil distribucijo). V tem primeru lahko dolgo čakate. Povezave z banketi morda ne izvirajo iz več razlogov. Morda preprosto ne obstajajo. Tudi nastavitve parametrov igrajo vlogo.


Kaj so banketi?

Najprej pa poglejmo teoretični del. Uporaba kateregakoli torrent trackerja in ustreznega programa za prenos (na primer BitTorrent ali uTorrent) pomeni prisotnost tako imenovanih prenosnih ogledal, ki jih je mogoče najti v običajnih aplikacijah, običajno imajo Downloader klasifikacijo.
Z drugimi besedami, uporabnik ne naloži informacij neposredno iz enega strežnika, ampak uporablja več virov za prenos delov izvornega gradiva. V primeru priključitve na bankete se zahteva ne do strežnikov na internetu, temveč do lokalnih naprav uporabnikov, na katere se informacije prenesejo tudi delno. Najbolj pogosto pa je težava v nastavitvah.

Zakaj pisati "Ni povezave z banketi"?

V primeru takega sporočila mnogi uporabniki menijo, da jeoznačuje le, da v omrežju ni nobenih strojarjev. To ni res.
Najprej je treba jasno razumeti, da so torrent sledilci portali, ki vsebujejo piratsko vsebino, in programi so primerni. Takšne aplikacije so lahko blokirane na ravni sistema ali protivirusnega programa. Isti "Windows Defender" ali popolnoma nov računalnik ima lahko samodejne nastavitve, ki ne dovoljujejo prenosa vsebine iz "vprašljivih", po njihovem mnenju, spletnih mest.


Ni povezave s prazniki: kaj storiti?

Prva stvar je, da ponovno zaženete program ali celo sistem. Drugi ukrep je obnoviti do točke recesije, če je pred tem vse delalo. Tretji korak je preveriti količino banketov v samem sledilniku. Četrti korak je konfiguriranje omrežnih nastavitev.
Končno, če to ni pomagalo in program še vedno ne določa povezave z banketi, je možno, da je problem ravno v njegovih nastavitvah. Za začetek, lahko poskusite "goljufati" ponudnika tako, da vključite v nastavitve šifriranja protokola in vzporedno deaktivirate IP filter, kar lahko znatno poveča število potencialnih naslovov, iz katerih je izdelana distribucija.
Po drugi strani je težava, da sprejemna vrata preprosto niso konfigurirana. Zato morate namesto standardnih vrat v programu privzeto določiti katero koli drugo, na primer določeno v nastavitvah spletnega brskalnika. V primeru prenosa preko Media Get deluje.
Povezovanje z banketi je lahko tudi razlognastavljene napačne omrežne nastavitve. Vendar, kot kaže praksa, je težava v sredstvih varnosti. Tukaj boste morali poskusiti onemogočiti vsa Windows in protivirusna orodja. Če prenos deluje, boste morali dodati seznam spletnega mesta na seznam protivirusnih izključitev, program torrent pa na seznam pravil novega računalnika.

Rezultat

Na splošno je problem rešen preprosto. Vendar, ko uporabnik prenese deset povezav naenkrat, se lahko krši tudi prednost prenosa. Tukaj boste morali nastaviti največjo hitrost samo za predmet, ki ga želite naložiti, in nižjo prioriteto za vse ostale. V prisotnosti računalnika z nizko porabo energije ali majhno hitrost povezave, da namestite absolutno vse prenose na največjo ni priporočljivo. In mimogrede, morate pogledati nastavitve internetnega protokola. Praviloma ponudnik sam zagotavlja samodejno nastavitev parametrov. Preverite, ali je bil naslov IP ali naslov DNS nastavljen na samodejno. Če je težava še vedno prisotna, bodite pozorni na uporabo strežnika proxy za lokalne naslove (naj bo onemogočen). No, seveda, morate skrbno kopati nastavitve torrent aplikacij sami in bodite pozorni na stanje povezave do sledilca.

Sorodne publikacije