Akustični Audio Monitor: Pregled, funkcije, funkcije in lastnik Reviews

Izbira akustike je v mnogih pogledih odvisna od potreb uporabnika. Če ste nastavljeni za nakup domačega kina ali prenosnih zvočnikov, morate razmisliti o različnih nastavitvah. Ampak, če ste se že odločili za izbiro proizvajalca, potem predpostavite, da je narejena polovica stvari. Upoštevali bomo akustiko Audio Monitorja.

Proizvajalec

Družba Audio Monitor je bila ustanovljena leta 1972. To je podjetje v Veliki Britaniji, specializirano za oblikovanje in razvoj avdio sistemov. Sprva je podjetje začelo delati v majhni tovarni v bližini Cambridgea, saj je večkrat spremenilo svojo lokacijo. Slavno podjetje je postalo zaradi svojih odličnih akustičnih modelov, ki jih bomo nadalje obravnavali.Akustika

Preden razumete akustiko Audio Monitorja, morate razumeti, kako je. Na splošno je iz grščine ta izraz preveden kot "slišim". To je znanost zvokov, ki proučuje naravo zvočne fizike, njene probleme, njihov izvor, porazdelitev, zaznavanje in vpliv. Če se vrnete na temo članka, je to sistem zvočnikov. V tem primeru je akustika predstavljena z napravo, ki reproducira zvok, ki je zgrajen na akustični zasnovi in ​​vgrajenih glavah.

Tipi

Akustični sistemi so lahko popolnoma različni. Torej, poleg tehničnih parametrov, je smiselno, da bodite pozorni na vrste. Za dom, so talni zvočniki pogosto najdeni, prenosni in prenosni. Talne obloge so optimalna možnost za tiste, ki želijo ustvariti sistem z močnim, bogatim zvokom. Vse tozahvaljujoč parom zvočnikov in visokokakovostnemu zvočnemu viru. Vse to lahko dopolnimo z dobrim ojačevalnikom, ki ustvarja bogat stereoscen ali pa oblikuje frontalni val, ki temelji na večkanalnem sistemu. Če želite, da oblikovana scena zveni čim bolje, dodajte nekaj zvočnih oddajnikov.Za tip tal so značilne velike dimenzije in debele lesene stene. Takšna zasnova ustvarja sondiranje velikih površin. Edina pomanjkljivost takšnega sistema je resonančna vibracija, za katero AU dodeli dušilne prostore, ojačano konstrukcijo in posebno antiresonantno podvozje. Kinematografski sistem je najbolj primeren za tiste, ki ne želijo ustvariti domačega kina, vendar radi poslušajo glasbo. Ljubitelji so tipa, ki kompenzira velikost majhne sobe. Uporabniki postavljajo stolpce na police, kar je jasno iz naslova. Ali kupite dodatne antivibracijske regale. Sistem polic je torej idealna možnost za mini sisteme ali priklopne postaje. Akustični avdio monitor je lahko prenosen. Torej, nekaj časa nazaj, priljubljena kakovost kompaktni zvočniki, ki jih ni mogoče samo sprejeti na prostem ali sprejeti s seboj na potovanje, ampak tudi za uporabo v vsakdanjem življenju.

Ekskluzivno

Nato bomo preučili več modelov za vsak tip akustičnih sistemov. Samo reči, da to ni ocena, saj običajno zahteva modele različnih proizvajalcev. Če upoštevate izdelke določenega podjetja, je bolje izbrati najbolj priljubljene možnosti. NadstropjeAcoustic Audio Monitor ima v svojem arzenalu veliko modelov. Poglejmo nekaj najbolj zanimivih.
Silver 8 je dvosmerna akustika, ki je izdelana iz zelo dragih in visoko kakovostnih materialov. To opremo je treba obravnavati kot bonus. Čeprav stroški v višini 2.000 USD niso zunajzemeljski, vendar si vsi ne morejo privoščiti nakupa takega stolpca. Sistem izgleda tako drago, kot bi moralo biti. Ima več možnosti obdelave, vključno s črnim hrastom, rdečim orehom, belim klavirskim lakom itd. Zdravljenje naravnega furnirja dopolnjujejo zvočniki s kovinskim sijajem. Pod rešetko se skriva inča visokotonac, dobil je membrano kupole. Pri tem se uporablja aluminijeva zlitina s keramiko. Vsak pas ima štiri zvočnike, fazno ohišje, ima dva priključka in HiVe II tehnologijo. Vrednosti frekvenčnega območja se gibljejo v območju 32 Hz - 35 kHz. Občutljivost do 90 dB. Nazivna impedanca 4 ohmov. Skupna moč je 200 W.

Junior model

Druga zanimiva varianta akustike tal - Monitor Audio Silver 6. To je mlajša različica prejšnjega modela. Vendar pa je namenjen tudi za namestitev domačega kina. Konfiguracija 25-band, opremljena z dvema midbass. Blagovne znamke difuzorjev so vse izdelane iz aluminijeve magnezijeve zlitine skupaj s keramiko. Nazivna impedanca je dosegla 6 ohmov z občutljivostjo od 88 do 90 dB. Frekvenčno območje 38 Hz - 31 kHz. Vključuje posebne zvočnike, dokumentacijo, regulatorje in rešetke.

Recenzije

Takšni modeli običajno najdejo pozitivne povratne informacijekupcev. Kakovostne so, premišljene in hkrati preproste. V paru z dobrim igralcem ustvarijo odličen zvok in pokažejo celoten obseg frekvenc. Poleg vseh tehničnih prednosti, izgledajo odlično in prispevajo k visokim stroškom notranjosti.

Na polici

Akustični avdio monitor je predstavljen z modelom Bronze VХ1. Oba zvočnika izgledata odlično, skoraj popolno. Imajo dobre materiale za telo, trpežne, visoko kakovostne in trajne. Višina opreme se je izkazala za samo 35 centimetrov.
Praviloma obstaja velika izbira končnih obdelav, tako da se enota popolnoma prilega notranjosti prostora. Od zadaj so pari sponk, uporabljene nove tehnologije, visokotonci, srednje frekvenčni in nizkofrekvenčni zvočniki.
Odvisno od zvočnih zvočnosti daje določen zvok. V nekaterih primerih je pulsirajoči bas, močne nizke frekvence ali čisto in prostorno območje. Preprosto predvaja ritme. Da bi se ta možnost v celoti uresničila, je bolje kupiti dobro ojačevalec.

Mnenja kupcev

Ta model je postal odlična izbira za ljubitelje glasbe in tiste, ki so prikrajšani za prostorne sobe. Na majhnem prostoru je dovolj zvoka z glavo. Je enostaven za uporabo in enakomerno "ujame" vsak vogal sobe. Njihova velikost je njihova prednost. Uporabniki so opazili prijetno zasnovo, čisto povprečno frekvenco, globok bas in velikost. Preiskave so se dotaknile podrobnosti. Če bodo avdio datoteke vsebovale kompleksne ritme, se bodo morda slišale nekatere netočnosti.

Zlato

Lani je nastal prenosni avdio zvočnik Audio Monitor AirStream S150. Njegova zlata različicadobil veliko pozitivnih ocen, ker je izgledal zelo privlačno. Izhodni model tega modela je bil, da so ljubitelje proizvajalca tridesetletnega tweeterja Gold Dome spomnil. Ta stolpec je bil dobavljen v parih s črno-črno rešetko, na kateri so se skrivali govorniki. Na straneh so bili 3-palčni bas gonilniki in med njimi je skril slavni Gold Dome. Obstaja ojačevalnik D, ki omogoča ustvarjanje zvoka s skupno zmogljivostjo 40 vatov.
Za prvih 150 funtov so Britanci prvi preizkusili novost. Brezžični zvočnik je praviloma delal s polnilnikom USB, ki je namenjen polnjenju pripomočkov. Za sinhronizacijo z drugo opremo je bila na voljo 3,5-milimetrska reža. Po potrebi je bilo mogoče na steno obesiti akustiko.

Serija

Akustični Audio Monitor serije MR je priljubljen tudi med uporabniki. Na primer, eden izmed najbolj priljubljenih med njimi je bil model MR2. To je akustika, ki se najbolje prikaže, ko je nameščena na stojalo. Ugodna možnost, ki je zadovoljevala tiste, ki so že dolgo gledali proizvajalca, vendar si niso mogli privoščiti svojih izdelkov. Pogosto se ta serija primerja z BR, ki se je nekoč štela za poceni. Ta možnost je še cenejša. Popravil je nekaj netočnosti. Povečane dimenzije, opremljene z nekaterimi tehnološkimi inovacijami. Model MR2 je najugodnejši model. Poklicana je, da pokaže stil in razred. Primer je prišel malo zaokrožen, ima vinil konča, da izberejo od oreha ali hrasta. Kot je bilo že omenjeno, se na stojalih bolje počuti kot na policah. Toda tudi brez tega reproducira kakovosten zvok,podroben, uravnotežen in čist.

Pregledi lastnikov

Celotna serija je prejela pozitivne povratne informacije. Prvič, zaradi dejstva, da je bila sposobna privoščiti veliko kupcev. Uporabniki so poudarili natančnost in hitrost dela, privlačen dizajn, dobro zasnovo. Lastniki pravijo melodijo in nadzor zvoka, vendar, da bi dobili najbolj kakovosten zvok, ki ga lahko dobite, morate zvočnike pregreti.

Bronasta

Akustika Monitor Audio Bronze je zelo priljubljen tako v svetu kot v Rusiji. Leta 1998 je svet videl tri priljubljene serije Bronze, Silver in Gold. Samo o bronu bomo govorili. Modeli te različice so številni. Tako je model Bronze BX5 postal dobra varianta akustike tal. Tip karoserije - fazni pretvornik. Predstavljene v več barvah.
Nazivna impedanca 8 ohmov, občutljivost 90 dB. Število govorcev je tri. Največja moč je 150 W, kar je seveda nizek indikator za talni sistem. Ampak na splošno je to dovolj za povprečni sistem zvočnikov. Frekvenčno območje 36 Hz - 30 kHz. Na voljo so vsi potrebni priključki in reže.

Sklepi

Acoustics Audio Monitor je v svojem času postal kult in še naprej navdušuje oboževalce svojih izdelkov. Podjetje ne proizvaja modela tako pogosto, kot mnogi drugi proizvajalci, ko pa je predstavljena novost, vedno pade v jabolko. Pred nami pa najdemo popoln izdelek, ki je primeren za vsakega uporabnika. Podjetje ne skrbi le za ušesa ljubiteljev glasbe ali avdiofile. Obstaja veliko skupnih modelov, ki so zasnovani za obatalne sisteme in police. V zadnjem času se vedno bolj poskuša razširiti svojo izbiro in narediti akustiko dostopno vsem kupcem. V manjši meri pa se nanaša na drage sisteme, z visokokakovostnimi materiali in visoko kakovostjo zvoka.
Tako lastniki akustike iz Audio Monitorja dobijo dober, podroben, močan zvok. Poleg tega se praktično ne spreminja glede na stroške. Na ceno lahko vplivajo majhna odstopanja frekvenčnega območja v smislu impedance in skupne moči. Prav tako včasih pomembno vlogo v cenovni politiki modela igra njegov videz in izbira materialov.

Sorodne publikacije