Pregled Dolby Advanced Audio v2

V vsakdanjem življenju je računalnik vse bolj v središču naše pozornosti in ni pomembno, kaj delamo - gledanje videa, poslušanje glasbe ali samo igranje iger - ena od glavnih zahtev za nas je zvok. Celo najzahtevnejši uporabnik lahko ceni delo Dolby Advanced Audio v2, saj preprost zvok vsebine spremeni v svetlejše, jasnejše in obsežnejše. Vzemimo si trenutek za razumevanje, zaradi katerega se zvok izboljša, zaradi česar je tako izjemen.

Funkcije programa

Dolby Advanced Audio je bil prvotno povezan z zvezki Lenovo, kar zagotavlja dober zvok za vgrajene zvočnike in povečuje jasnost priključenih slušalk. Sčasoma se je pojavila druga različica programa, ki se lahko uporablja na vseh platformah in je že optimizirana za stacionarne računalnike. Programski dekoder pretvarja zvok, zaradi česar je obsežen. Pri dvokanalnem stereo izhodnem 5.1 formatu in če je sistem že vzpostavljen in deluje s 5.1, ga Dolby Advanced Audio pretvori v 7.1. Sistem za filtriranje programa za vaš osebni računalnik optimizira delovanje zvoka, tako da se ne more slišati nobenega popačenja niti z največjo glasnostjo.

Posebne značilnosti

Opozoriti je treba, da bo enostavno upravljanje Dolby Advanced Audio jasno vidno vsem uporabnikom. Skupaj z osnovnimi nastavitvami zvočnih načinov lahko prilagodite izenačevalnik in tako popolnoma nadzirate zvok vašega računalnika. Vse spremembe, ki jih naredite v Dolby Advanced Audio v2, bodo narejeneshranjeni v ločenih profilih, ki jih je mogoče preprosto preklapljati med seboj.

Zaključek

Za zaključek lahko rečemo naslednje: vredno je poskušati poslušati stare zagozdene pesmi, gledati filme, ki že dolgo poznajo zvok, vendar s programom Advanced Audio, nato pa bo takoj postalo jasno, kako deluje, ker bodo zvok na nov način.

Sorodne publikacije