Cheat kodo za nesmrtnost v GTA 5 na vašem računalniku in na Xbox

Če igrate "GTA 5", potem že veste, da je v nekaterih krajih ta igra izjemno težka. Nekatere naloge se morajo začeti od časa do časa, da bi se sčasoma ukvarjale z njimi ali jih preprosto odložile za nedoločen čas. In v takih trenutkih veliko igralcev razmišlja o tem, kako dobro bi bilo, da bi dobili vsaj nekaj minut nesmrtnosti. Potem bi bilo mogoče hitro in učinkovito ravnati z vsemi nasprotniki, priti na želeno točko, izpolniti vse potrebne pogoje in nadaljevati po zgodovinski liniji in prejeti nagrado. Na srečo obstaja taka priložnost v tej igri. To pomeni, da lahko preprosto uporabite kodo goljufije za nesmrtnost. V "GTA 5" obstaja več različnih načinov za vnos goljufij, zato jih morate podrobno preučiti. Seveda lahko izberete tistega, ki vam najbolj ustreza, vendar morate vedeti še za obstoj vsakega od njih. Torej, kako izgleda goljufija na nesmrtnosti v GTA 5? In kako v tej igri običajno vstopate v goljufanje? Razumimo.
Uporaba konzole

Preden se naučite vpisati goljufijo za nesmrtnost v GTA 5, preberite načine vnašanja kod v ta priljubljeni strelec. tretja oseba Najlažji način je uporaba posebne konzole za goljufanje. Če želite to narediti, morate pritisniti tipko "~", ki se uporablja za priklic konzole v večini sodobnih projektov. Posledično boste pred vami videli vrsticomorate vnesti kode, ki vas zanimajo. To je najbolj dostopna metoda, ki jo uporablja večina igralcev. Vendar pa hkrati ni edini, zato, preden podrobno pretehtamo vse o goljufiji za nesmrtnost v "GTA 5", morate pogledati druge načine za vnos goljufij v tej igri.


Uporaba telefona

Če želite uporabiti goljufije na GTA 5 na računalniku, potem morate vedeti, kako jih lahko vnesete. Za to boste potrebovali vaš igralni telefon. Če ste že igrali GTA 4, morate zapomniti to metodo. Vaš lik uporablja telefon za klicanje drugih znakov, prejemanje obvestil o sporočilih itd. Lahko pa se tudi obravnava kot orodje za vnos kod za goljufije. Dejstvo je, da ima vsak goljufija v tej igri svojo "telefonsko številko", ki jo lahko vnesete v vaš moderni in elegantni pametni telefon. To storite tako, da ga dobite s pritiskom na puščico navzgor. Ko se prikaže zaslon pametnega telefona, morate odpreti zavihek Stiki in klikniti preslednico. Nato vnesite številsko kodo, ki aktivira želeno goljufijo, tako da jo potrdite z večkratnim pritiskom na preslednico. Torej lahko rečemo, da je to veliko manj priročen način, kot je opisan zgoraj, vendar ima eno zelo pomembno prednost. Dejstvo je, da lahko z enim klikom ponovno aktivirate kodo, ki jo je uporabil zadnji. Morate le klikniti na "zvezdo", da se prikaže zadnja uporabljena goljufija na zaslonu pametnega telefona, ki ostane samo za vaspotrdite s preslednico. Kot lahko vidite, lahko goljufije na GTA 5 v računalniku vnašate na dva različna načina, s svojimi prednostmi in slabostmi. Kaj pa konzole?

Cheat na konzoli

Če igrate konzolo Xbox ali se odločite, da jo priključite na računalnik, se boste morali naučiti drugega načina uporabe goljufa. V tem primeru boste morali preprosto klikniti na igralno konzolo v določenem zaporedju, kar je veliko bolj priročno kot prejšnji dve metodi, vendar pa bo spomin na nekatere kombinacije težko. Ampak, če lahko trenirate prste na več ključnih goljufijah, jih boste lahko uporabljali hitro in učinkovito. Seveda je treba te goljufije obravnavati in tistega, ki vam daje nesmrtnost, saj je, tako kot v večini drugih računalniških iger, eden najbolj učinkovitih.

Chit to Immortality

No, zdaj, ko veste vse o vstopu v goljufije v tej igri, je čas, da se obrnete na določeno kodo, ki zanima vsakega igralca - kodo za nesmrtnost. Kot lahko razumete iz njenega imena, daje vašemu liku popolno neranljivost, tako da vam nasprotniki ali kaj drugega ne škodujejo. Takoj je treba opozoriti, da v GTA 5 ni kodeksa o neskončni nesmrtnosti. Zamenjala ga je neranljivost, ki je trajala le pet minut. Seveda to ni dovolj, vendar v večini primerov, ko ne morete iti skozi določen trenutek, je to več kot dovolj. Kaj storiti, da to dobimoneranljivost? Če uporabljate prvo metodo, omenjeno v tem članku, to je igralno konzolo, potem geslo za nesmrtnost v GTA 5 izgleda takole: PAINKILLER. Ko vtipkate to besedo v konzolo, pritisnite tipko Enter in če niste naredili nobene napake, boste na zaslonu videli "Vključena goljufija". Na zaslonu ne bo nikjer prikazano, zato morate sami zagotoviti, da se vaša petminutna nesmrtnost ne izklopi sredi resnega spopada.

Telefonska številka

Kot morda že razumete, uporaba konzole ni edini način, da v tej igri dobite nesmrtnost. Vedno lahko dobite telefon in vnesete želeno telefonsko številko, da bo vaš lik neranljiv. Ta telefonska številka izgleda takole: 1-999-724-654-5537. Kot smo že omenili, je prednost te možnosti, da lahko v petih minutah, ko se ranljivost konča, po telefonu pritisnete nekaj gumbov in ga ponovno aktivirate. Seveda, v sredini bitke, da bi dobili telefon ne bo zelo priročno, tako da še vedno morate biti previdni o časovnik, ne glede na način, kako vnesete goljufija kode na PC, ki ga uporabljate.

Nesmrtnost na konzoli

No, zadnja stvar, o kateri je treba povedati, je nesmrtnost v GTA 5 na Xboxu. Tukaj ne morete poklicati konzole, ali uporabljati telefona učinkovito, vendar se lahko vedno spomnite posebne kombinacije gumbov, ki vam bo dala želeni učinek. Če želite, da vaš lik postane nesmrten, morateUporabite ustrezno kombinacijo: desno, desno, desno, desno, desno, desno, desno, desno, desno, desno. To je daleč najbolj zapletena kombinacija, tako da jo lahko enostavno zapomnite in jo lahko uporabite ob pravem času.

Sorodne publikacije