Kako zbrati ognjemet v "Terraria"

Z izdajo različice 1.1 v igri "Teraria" je bilo novo orožje - metalec ognja. Ta nestandardna puška velike razdalje poškoduje plamen in deluje izjemno učinkovito proti šibkim nasprotnikom. V tem gaydayu boste spoznali možnosti gasilca v "Terrariyi", kot tudi pravila obrti.

Opis

Merilnik plamena je močno orožje. To povzroči 55 poškodb na sekundo, s povprečno hitrostjo strel okoli 30. To je koristno v bitkah pištolo z vsemi nasprotniki, in še posebej v bitki z Destroyer. Ognjevalec plamena zadene več sektorjev naenkrat, kar pomaga pri boju proti temu šefu. Orožje je mogoče okrepiti z nakupi izboljšav inženirja goblina. Hkrati so izboljšave izboljšave "Nepravilno" in "Počasno". Kot strelivo pištolo uporablja gel, medtem ko je za en kos takšnih "kartuš" orožje požari 5 curki ognja. Za nenehno polnjenje streliva ustvarite tovarno gela. Za to boste potrebovali kipi iz polžev.


Obstaja povračilo s gasilcem v "Terarijah" - to orožje periodično nalaga igralcu in prijateljskim likom debufa "V ogenj", ki je izgubil do 4 enote zdravja na sekundo. Če se želite znebiti učinka, vstopite v vodo. In še nevtralizira debuff pomaga napoj "Obsidian kožo". Toda s tem učinkom obstajajo lepe nianse. Če ubijete nasprotnika v PvP-boju s pomočjo debufa, potem bodo kovanci padli iz znaka. Verjetno je to posledica dejstva, da takšni učinki nalagajo samo mobil, smrt iz tac in vodi do izgubebogastvo.

Kako narediti metalec ognja v "terorizmu"

Da bi ustvarili predmet, potrebujete mithril ali oryhalekovoj nakovalo. Prav tako morate dobiti naslednje komponente:
  • 20 železnih ali svinčenih ingotov. Težave pri iskanju takšnih sestavin ne bodo, ker so narejene v konvencionalni peči ustrezne rude.
  • 20 duš strah. Ti predmeti so po atentatu na Skeleton Prime premagali 20-40 kosov. Ta šef bo moral narediti nered, še posebej v zgodnjih fazah igre.
  • Nezakonito orožje. Ta komponenta za ustvarjanje orožja je kupljen od trgovca le ponoči, vendar ne glede na fazo meseca. Za artikel morate odložiti 20 zlatnikov.
  • Ko zberete vse potrebne dele, pojdite na nakovalo in ustvarite predmet.

    Koristni žuželki

    Metalec plamena ne prebija zidov, ne deluje v vodi. Vendar pa obstajajo lepe napake, ki pomagajo popraviti to situacijo. Če želite napadati nasprotnika skozi zid, vplivajte na ogenj na konici gasilca. In škoda, da se uporabi. Poleg tega, če streljaš na sovražnika, ki sedi blizu dna, bo poškodoval plamen, tudi pod vodo.

    Sorodne publikacije