"Iphone 6S": pregledi, opis, specifikacije

Težko je izboljšati nekaj dobrega. Zdi se, da je proizvodnja Appleovih pametnih telefonov že našla svojo skrivnost izboljšav - doda dobrem pametnemu telefonu več funkcij in zmožnosti, ime pa je čarobna črka S. Omeniti je treba, da je "iPhone 6S" (original) popolnoma nov telefon. Svet je navdušil s tem, kako bi lahko bili različni zunanji pripomočki. "Iphone 6S" 32 GB je eden najbolj iskanih pametnih telefonov zadnjih let. Podjetje je, tako kot prejšnji model, predstavilo dve različici - z in brez pisma. Kasneje je izšel model s plusom. Res je, da je v času izdaje 6S dodal novo barvo - rožnato zlato. Seveda, ta pametni telefon je bolj primeren za žensko občinstvo, vendar izgleda res čudovito. To ni barva prašiča, ampak banalno zlato. Vse je v redu in kompetentno.

Z izdajo modela "iPhone 6S", katerega značilnosti bomo razpravljali kasneje, je proizvajalcu postalo težje osvojiti svoje oboževalce vsakič. Ampak, presenetljivo, model s črko je res radikalno drugačen, čeprav je zunaj enak. Kakšna je razlika? Da bi lahko primerjali vsa dejstva, morate skrbno preučiti napravo. Da bi to naredili, bomo najprej analizirali informacije, ki jih je predložil proizvajalec, nato pa se obrnili na resnične preglede uporabnikov, ki že dolgo upravljajo pametni telefon.

Vsebina paketa

Pametni telefon ima še vedno majhno kartonsko škatlo z dokaj bogato vsebino. Poleg pripomočka, imenovanega "iPhone 6S", vam bodo pregledi pomagali pri izbiri izbireškatla je na voljo:
 • slušalke EarPods z mikrofonom in daljinskim upravljalnikom;
 • USB kabel s priključkom Lightning;
 • polnilna enota.
 • Vendar pa so tu še nekateri pametni telefoni zapored. Edina stvar, ki se je spremenila, je velikost škatle. To je postalo veliko manj kot sledi logiki proizvajalca.

  Vizualizacija

  Če govorimo o razliki med "iPhone 6" od 6S v smislu videza, bo odgovor preprost - nič. Edina razlika je ista čarobna črka na hrbtni strani pripomočka. Glavne razlike bodo vidne pri polnjenju in performansu, vendar o tem malo kasneje.

  V ostalih primerih so vsi elementi ohišja enaki - delujoča komora, na hrbtni strani ohišja pa trakovi anten, izdelani iz visokokakovostne plastike. Oblika je prijetna in nikomur ni dolgčas. Zanimivo je, da je hitel na kopiranje mnogih kitajskih znamk, na primer "Xiomi" in "Meizu". Obstajajo tudi polne kopije znanega pametnega telefona, najpogosteje pa so eleganten videz izdelka z zelo slabim kakovostnim polnjenjem, poleg tega pa je moralno zastarel in ne sodoben.

  Dimenzije

  Sam pametni telefon ni velik - 1383 za 671 za 71 milimetrov. In to s težo 143 gramov, kar je 14 gramov več kot prejšnji model. Tega ne moremo reči za slabost, saj se z takšnimi dimenzijami naprava zdi težja in močnejša. Kljub temu se v primeru pametnega telefona zdi težje.

  Materiali

  Do modela brez črke S so obstajale trditve o upogibnem materialu. Zato je v pametnem telefonu "iPhone 6S" 32 GB uporabil močnejšo zlitinoaluminij s cinkom. Iz nje se izvede celotna zadnja stran pripomočka. Res je, da verjamem, da je pridobivanje telesne teže od tukaj, ni vredno. Teža se je spremenila iz dejstva, da je bila napravi dodana dodatna plast senzorjev, ki je odgovorna za funkcijo tridimenzionalnega skeniranja sile stiskanja.
  Na sprednji strani pametnega telefona je senzor prekrit s kaljenim steklom. Zgoraj je jasno prikazana kamera in senzor bližine ter osvetlitev. Zanimivo je, da gumb "Home" proizvajalci, ki z drugo vrsto stekla - safir. Najverjetneje je to posledica dejstva, da skrije prstne odtise senzorja senzorja. Mimogrede, to je zelo natančen in hiter odziv. In če govorimo o Touch ID, je sestavljen iz štirih plasti:
 • Lasersko rezano safirno steklo.
 • Prstni detektor, izdelan iz nerjavnega jekla.
 • Identifikacija senzorja.
 • Fizični gumb.
 • Vse je narejeno z natančnostjo nakita. Mnogi so presenečeni, kako gladko in hitro pripomoček reagira na prstni odtis. To še posebej velja za tiste, ki želijo maksimalno zaščititi svoje podatke in uporabiti metodo odklepanja z uporabo prstnega odtisa. Kontrole so ostale na svojih mestih: glasnost in ročica za vklop načina brez zvoka - na levo in desno - gumb za preklop in režo za sim kartico, ki se lahko odpre s posebno prasko.

  Na dnu se dotakne mikrofon, konektor Lightning in zvočnik. Nič ni zgoraj. Vse je zelo elegantno in lakonično. Ni nepotrebnih elementov ali dražljivega, elegantnega dizajna.

  Zaslon

  ProPrikaz pripomočka »iPhone 6S« pregleduje samo pozitivno. In kaj lahko pričakujete od 47-palčnega IPS zaslona, ​​ki daje sliko z ločljivostjo od 1334 do 750 pik? Možno je formatirati sliko 326 slikovnih pik na palec! Takšni kazalniki so lahko ponosni in se lahko pohvalijo. Kakšna je razlika med "iPhone 6" od 6S, to je prenos barve. V tem primeru je barvna temperatura nekoliko nižja, kar lahko prizadene določeno kategorijo uporabnikov. Več govoriti o zaslonu nima smisla, morate videti, da cenijo visoko kakovost slike in močna osvetlitev, ki lahko zagotovi zadostno svetlost za udobno delovanje tudi na svetel sončen dan.

  3D Touch

  Kot je navedeno zgoraj, je telefon "iPhone 6S" spremenil težo zaradi dodatnih senzorjev. Nastavljene so bile za klicanje nekaterih ikon samo s pritiskom na zaslon. Delo z 3D dotikom spremljajo vibracije, ki se izvajajo na enak način kot v Apple Watch.
  Ta element na primer omogoča povečavo fotografije v Instagramu ali galeriji. To vam daje možnost, da hitro priti v meni polysemy in delo v njem. Res je, da je ta funkcija sprva moteča za mnoge, zato nekaterih ocen "iPhone 6S" ni mogoče resno oceniti, saj se ljudje preprosto niso naučili uporabljati 3D Touch.

  Uspešnost

  "iPhone 6S", ki je leta 2010 leta 2017 skoraj dosegel 550 $, je vgrajen 64-bitni procesor A9. Njegova urna frekvenca je 185 GHz. Če upoštevate, da vse to deluje z 2 GB RAM-a, se izkaže, da je telefondeluje tako gladko, da ni želje po pogovoru. Čeprav ima model tudi slabosti. Ampak o njih malo kasneje. Pri delu z brskalnikom hkratna uporaba 10 zavihkov ne bo delovala. Da, in na splošno, programi delujejo hitro, brez zamikov in obešanja. Mimogrede, vgrajeni pomnilnik v zagonski različici pripomočka je bil prej 16 gigabajtov. Če tega ne omenjate, lahko menite, da pride do slabšega pregleda. "Iphone 6S" se ne more pohvaliti s tem kazalnikom, in v sodobnem svetu se ta trenutek lahko pripiše slabostim, vendar obstajajo modeli z razširjenim pomnilnikom - do 128 gigabajtov.

  Baterija

  Zdaj se ves svet trudi, da bi pametni telefon čim manj tanek. To je seveda super, toda ker si vsak želi izboljšati svojo tehniko, morajo včasih nekaj žrtvovati. "Iphone 6S" (izvirnik) je podaril količino svoje baterije za Taptic Engine. Zato ima gadget 1715 čarovnikov. Po eni strani je zelo nadležno, ker bi morala biti vsa ta črka S boljša od svojega predhodnika. Ampak na drugi strani, "iPhone 6S" pregledi dobijo dobro ne zaman, saj je proizvajalec zmanjšala porabo energije. Tako, ker dve napravi delujeta na enak način - dan pri povprečni obremenitvi. Mimogrede, razvijalec je poskrbel, da je bil način varčevanja z energijo na voljo uporabniku v obliki programa. Zmanjšuje animacijo in vse, kar ne nosi semantične obremenitve, ampak le vizualno.

  Operacijski sistem

  Apple ima tradicijo - z vsakim novim pametnim telefonom izdaja posodobitve za operacijski sistem. V primeru 6S pojaviliOS 9. V večini primerov je bila različica 9 revidirana 8. Vendar pa obstajajo globalne spremembe. To je okno z več opravili. Končno se je spremenila. Vse razen enega - ni gumba, ki bi zaustavil vse naloge. Delo z oblakom je bilo videti tudi drugače. Zdaj je iCloud Drive popoln, popoln program, ki lahko shrani gigabajtne informacije. In iz njega lahko prenesete informacije v črkah. Če je prišel do Androida, se je iskalni niz pojavil na veselje iOS navdušencev. Seveda ne dela vedno razumno, vendar tudi negativne povratne informacije o njej niso opazili.

  Siri

  Ta vgrajeni pomočnik je bil priljubljen po vsem svetu. Ni vsakdo všeč - rešuje samo preproste naloge. Siri prihaja z zahtevnejšimi nalogami v iOS9. Večinoma so namenjene iskanju nečesa na internetu ali na pametnem telefonu.

  Kamere

  V modelu "iPhone 6S" fotoaparat povzroča dvoumne občutke. Po eni strani se je, po mnenju proizvajalca, znatno izboljšala - pojavil se je 12-megapixel senzor z odprtino f /2,2, naučila se je dela s faznim samodejnim ostrenjem in infrardečim filtrom. Po drugi strani pa, kako je to vplivalo na kakovost fotografij? Tako je, ne. Nihče ne pravi, da so slike slabe. Še vedno so zelo podrobni in zagotavljajo visoko kakovostne barve. Samo v primerjavi s pripomočkom "iPhone 6" je vse ostalo na njihovih mestih. Sprednja kamera se je bistveno izboljšala. In to ni presenetljivo, saj je zdaj postalo 5 milijona slikovnih pik. Res je, da tukaj ni bilo brez incidentov. V preteklih modelih imajo ljudje pogostorecenzije so bile osredotočene na temo nekaj, kar bi fotografije na sprednji kameri bolj osvetlilo. Ker so proizvajalci tokrat postavili cilj, da prisluhnejo željam potrošnika, so se kreativno lotili vprašanja. Za kaj gre? V modelu "iPhone 6S" fotoaparat, ki se nahaja spredaj, seveda ne more imeti bliskavice. Način osvetlitve lahko vklopite, da osvetlite osebo, ki izdeluje sephi. Izgleda izvirno in zanimivo. Kakovost fotografije po taki bliskavici je bistveno slabša. Vsaj v zaprtih prostorih.

  Live Photo

  Če nadaljujemo pogovor o fotoaparatu, ne moremo ne opaziti nove funkcije, zaradi katere so uporabniki zvišali veliko hrupa. "AIFON 6S", katerega cena je šokirala svoje oboževalce nekoliko, je ponudila ustvariti nekaj podobnega gifoku, vendar v višji kakovosti. Datoteke, ki ste jih prejeli ob izdaji 6S, so lahko videli samo uporabniki iPhone-a. Toda proizvajalci so zagotovili, da so začeli delovati, da bi zagotovili, da je mogoče slike v živo z več posnetki in zvočnimi posnetki ogledati na drugih napravah. Mimogrede, da bi si ogledali fotografijo v živo, morate samo klikniti na zaslon. "Iphone 6S" aktivira isti sistem 3D Touch.

  Poskusi ponoviti prvotno kitajsko "iPhone 6S" - to je pametni telefon, ki v najcenejši možnosti stane približno 100 dolarjev. Verjetno zaradi tega in ga vzemite. Toda v resnici je to samo kitajski pametni telefon z zelo slabo zmogljivostjo in kratko življenjsko dobo. Spregovorimo o tem podrobneje. Proizvajalci naredijo vse, kar je mogoče in nemogoče za Kitajce"Iphon 6S" je bil čim bolj izvirnik. Ponuja se, da ga kupite v isti beli škatli z enakimi dodatki. Vsi napisi in jabolko so pogosto vgravirani. Navzven je pripomoček zelo podoben izdelku "jabolčnih" izdelkov. Je to malo manj teže. Očitno so kitajski rezervni deli izdelani iz težkih materialov. Tisti, ki ponujajo takšno napravo, vedno trdijo, da se pripomočki ne razlikujejo. Nič Razen če sistem stane Android 4.2 ", ki naj bi se skril v lupini, je vizualno podoben iOS9. Takšna razlika bistveno spremeni bistvo iphone. Zakaj? Izdelki Apple so večinoma priljubljeni ne le zaradi zanimivega oblikovanja pripomočkov, ampak tudi zaradi skrbno oblikovanega operacijskega sistema. Lupina ni nič. Bistvo je, kako naprava in njen procesor nemoteno reagirata na ukaze operacijskega sistema. Zato ni priporočljivo kupiti kopij, ne glede na to, koliko stanejo, tako proizvajalec kot tisti, ki opravijo pregled. "Iphone 6S" nekateri ljudje radi načrtujejo in se osredotočajo na takšne ljudi, kitajske trgovine ponujajo veliko pametnih telefonov, ki so veliko cenejši, vendar se postavljajo kot preprosto modeli s podobno barvo primera in tako naprej. Menijo, da takšne pripomočke dobijo veliko bolj donosno, saj dražji kitajski modeli z originalom še vedno ne združujejo ničesar razen zunanje podobnosti.

  Koristi

  Dejanska cena za iPhone 6S ni velika, vendar telefon ne poslabša. Za vmesni model je zelo dober. Torej, kaj so prednosti tega pametnega telefona? Kaj točno bo prosilo? Kakšen dober "iPhone 6S"? NajprejZahvaljujoč posodobljenemu operacijskemu sistemu lahko svoj pripomoček pogledate na drugačen način. iOS 9 je odprl nova obzorja pri uporabi pametnega telefona. V povezavi z novo 3D tehnologijo lahko pride do težav. Zdaj, kakšno bi bilo gibanje na pametnem telefonu, ki ga je naredil uporabnik, da se bo to zgodilo, in če se prst dolgo drži, potem bo še dodaten element. Sprva nekaterim ljudem morda ni všeč, vendar med operacijo postane očitno, da ta inovacija pomaga, da postane veliko bližje svojemu pametnemu telefonu. Postane kot nadaljevanje roke. Na primer s klikom na tipkovnico lahko premaknete kazalec na katero koli vrstico besedila in tako naprej. Številne naloge so bile poenostavljene in se hitro izvajajo. Zmogljiv procesor vam omogoča hitro delo z napravo in na koncu je podjetje začelo ustvarjati naprave z 2 GB RAM-a. Prehod med aplikacijami in stranmi v brskalniku je zelo gladko in hitro. Seveda imajo sanje milijonov ljudi po vsem svetu posebne razloge za to. Nekateri so navdušeni nad dejstvom, da zdaj obstaja možnost izbire med štirimi možnostmi za barvanje pametnega telefona. To seveda nima nič s tem, vendar je še vedno lepo. Kakovost zbirke, kot vedno, uživa. Vse kontrole so na priročnem mestu in lepo v roki. Odličen sistem za shranjevanje energije je nekoliko moteč od glavne pomanjkljivosti. Govori o tem.

  Slabosti

  Omeniti je mogoče precej šibko baterijo, ki je še dodatno zmanjšala zmogljivost druge funkcije. To je tako neprijeten vidik, da približno 40%Anketirani uporabniki so potrdili, da so s tem najbolj razočarani. V osnovnem modelu pripomočka "iPhone 6S" spomin ni dovolj za sodobnega predstavnika te linije - le 16 gigabajtov. To je še posebej frustrirajuće glede na ceno. Domneva se, da je notranji pomnilnik za iPhone pridobljen iz globin Sonca, zato je tako majhen in toliko vreden. Tretja pomanjkljivost, ki so jo ugotovili uporabniki, je bila kamera, ki se je naučila delati z optično stabilizacijo. Vendar pa je pri pravilni uporabi napaka praktično neopazna.

  Zaključek

  Kaj imamo na koncu? "Iphone 6S" je drag in zelo prestižen pripomoček, namenjen naprednim uporabnikom. Ima vse, kar potrebujete, in še malo več. Edina škoda je, da je nujno kupiti zunanjo baterijo. Istočasno izberite modele blagovnih znamk močnostnih bank, saj so bili primeri, ko so bile baterije pomanjkljive zaradi uporabe prenosnih polnilcev nizke kakovosti na pametnih telefonih.

  Sorodne publikacije