2 din sprejemniki "Pioneer: specifikacije, pregled

Pioneer proizvaja visokokakovostno multimedijsko opremo, vključno s sprejemniki 1 din in 2 din, ter dodatno opremo za njih. Vsi avtomobilski sprejemniki so opremljeni z velikim številom funkcij. Od njih je odvisna cena avtoradia. Za avtomobilski sprejemnik z navigacijskim sistemom, Bluetoothom ali drugimi uporabnimi funkcijami morate plačati precejšen znesek.

Tehnične komponente Pioneer-ja SPH-DA120Razpoložljivost GPSda


neNazivna moč radijskega zapisovalnika27 W) Podpora za Apple CarPlayDaZaslon na dotikdaLočljivost zaslona800 * 400 točkdiagonala monitorja) 6 palcevIzbirne funkcijeUSB vhod, radiofrekvenčno območje - FM in CB

Opis Pioneer SPH-DA120

SPH-DA120 - 2 din Pioneer-jev radio z navigacijo. Funkcija povezave je na voljo za naprave Android in Apple. Obstaja tudi Apple CarPlay funkcija, ki vam omogoča upravljanje lastne naprave Apple z zaslona avtoradia brez odvračanja pozornosti od ceste. Na primer, iz sprejemnika zaslona lahko kličete vsakega naročnika in govorite iz oddaljenega mikrofona, uporabite navigacijsko programsko opremo in predvajate slike z zaslona iPhone na kasetofon. 2-palčni "Pioneer" zaslon z diagonalo 6 palcev in ločljivostjo 800 x 480 slikovnih pik ima nadzor na dotik in se odlično prileganotranjost avtomobila. Snemalnik ima odličen zvok, kot pri vseh izdelkih podjetja "Pioneer". Na vsakem kanalu je na voljo 27 vatov nazivne moči. Za priključitev nizkotonskega zvočnika je priključek. V procesorju 2 din "Pioneer" obstaja zadostno število nastavitev sprejemnika, ki vam omogoča, da prilagodite raven skupnega izhodnega signala in nivo subwooferja in vsakega kanala posebej.


S krmiljenjem krmiljenja lahko napravo upravljate z adapterjem na zadnji strani. Povprečna cena tega snemalnika na ruskem trgu je 25000 rubljev, kar je v prevodu v valuto 375 dolarjev. Analogni 2 din "Pioneer" SPH-DA120 je Alpine iLX-700, ki stane približno 45000 rubljev.

Tehnične komponente Pioneer-ja MVH-AV290BTBluetoothdaIzenačevalnikje


insinhronizacija z napravami )
Diagonala zaslona6,2 palcarazmerje slike na zaslonu16: 9 FM, CB, 5-pasovni izenačevalnik, Russified meni, Bluetooth, priključek za napajanje, podpora za parkirne kamere, spojnik za krmiljenje

Opis Pioneer MVH-AV290BT

MVH-AV290BT - 2 din Pioneer-jev radio z Bluetoothom. Začela se je pojavljati pred kratkim - leta 2017. Nanaša se na razred zapisovalnikov proračuna. Ta 2 din sprejemnik ima zaslon na dotik z diagonalo 6 palcev. Zahvaljujoč njemu lahko enostavno upravljate vse zmožnosti kasetofonov, nebrez uporabe gumbov. Na sprednji strani je velik zaslon na dotik, pod njim so kontrolni gumbi: zmanjšanje /povečanje glasnosti, obračanje posnetkov in radijskih postaj, gumb "Home", vklop in izklop prikaza glasnosti.


Značilnosti 2 din "Pioneer":
 • mini juke priključek, ki vam omogoča uporabo prenosnega računalnika, tablice, telefona in druge opreme z AUX priključkom za predvajanje skladb. Z njim lahko predvajate zvok avtoradiojem, poslušate skladbe ali gledate film;
 • USB priključek, ki omogoča poslušanje in predvajanje multimedijskih podatkov, ki so prednameščeni na bliskovnem pogonu;
 • Priključek za parkirno kamero z projekcijskimi trakovi na zaslonu, ki olajša navigacijo med vožnjo vzvratno. Tudi pri vklopu zadnjega prenosa se kamera samodejno prikaže na zaslonu, tudi na starejših modelih avtomobilov z ročnim menjalnikom;
 • Podpora za povezavo Bluetooth. Omogoča povezovanje naprav, ki podpirajo to funkcijo. Na primer, v odsotnosti zvočnikov v avtu se lahko povežete s prenosnim zvočnikom Bluetooth. Dohodne klice in pogovore lahko sprejemate tudi z vgrajenim mikrofonom.
 • Vmesnik 2 din kasetofon "Pioneer" je zelo preprost in razumljiv, in kar je najpomembnejše - Russified. Snemalnik lahko predvaja več formatov, tako avdio kot video. Pri uporabi pogonov lahko uporabljate navigacijo po mapah, datotekah.Obstaja tudi iskanje skladb, albumov, izvajalcev, video naslovov.
  V kompletu z avtomobilskim sprejemnikom prihaja 2 din sprejemnik, disk z navodili, žice za napajanje in oddaljeni mikrofon.

  Pioneer 8701

  Model 8701 - 2 din "Android" - sprejemnik "Pioneer". Operacijski sistem je Android 5.1. "Ta trak ima 16 GB notranjega pomnilnika in 1 gigabajt operativnega, kot tudi Wi-Fi modul in GPS modul, ki je oddaljena GPS antena, ki je običajno nameščena na strani sprednje plošče avtomobila, ali Prisotnost modula Bluetooth omogoča povezavo do 2 naprav na avtomobilski sprejemnik, kot tudi sposobnost govoriti po telefonu z oddaljenim mikrofonom. Vključuje magnetofon, snemljivo gred, daljinski upravljalnik, ISO kable, GPS anteno, daljinski upravljalnik. mikrofon in priročnik, prenesen na CD-ROM Armaturna plošča "Pioneer" ima velik zaslon z ločljivostjo 1024 * 600 pikslov na sprednji plošči. Obstajajo premazi za zaščito pred soncem, kot tudi nadzor na dotik. Domov, upravitelj opravil, kodirnik za nadzor glasnosti, mini vtič in USB priključek.

  Zaključek

  Vsak lastnik avtomobila ima svoje kriterije za izbiro avtomobilskega sprejemnika. Toda večina bodite pozorni na zanesljivost montaže, blagovno znamko izdelka, kot tudi na prisotnost nekaterih trenutno priljubljenih funkcij, kot so Bluetooth, navigacijski sistem in druge uporabne funkcije, zaradi katerih je potovanje bolj udobno.Sprejemniki podjetja "Pioneer" popolnoma izpolnjujejo vse te zahteve.

  Sorodne publikacije