Kako povezati "Weber" z računalnikom: aktiviranje brez pametnega telefona in prek posrednika

Sposobnost stika z družino, prijatelji, kolegi in strankami je v vsakem trenutku zelo cenjena s strani različnih selivcev. Vse, kar je potrebno za komunikacijo: program je nameščen in dostop do interneta. Najbolj priljubljen sel je bil in ostaja "Skype". Program deluje na različnih napravah in platformah. Najpogosteje pa je aplikacija "buggy" in uporabniki ne morejo priti v stik ob pravem času. Zaradi tega ima veliko pametnih telefonov več aplikacij za klice in sporočila. Eden od njih je "Weber".

Weber - odlična zamenjava za Skype.

Weber, kot tudi Skype, vam omogoča, da takoj prenesete sporočila drugim uporabnikom, da lahko kličete kjerkoli na svetu, priložite fotografije, videoposnetke in videoposnetke dokumentov.


Vse to pa je mogoče storiti s pomočjo "Skype". Torej, zakaj razmišljati o tem, kako povezati "Weber" z računalnikom, pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom, če program ne zagotavlja novih funkcij? Odgovor je preprost: "Weber ne nalaga toliko operacijskega sistema računalnika in pametnega telefona. Program deluje hitro tudi na najšibkejših napravah. "Weber" podpira visoko kakovostno komunikacijo in omejeno hitrost interneta. Jasnost zvoka med klici je impresivna. Še ena priročna značilnost programa - samodejno dodajanje stikov, na katerih je nameščena naprava "Weber".


Aplikacija je popolnoma sinhronizirana zVeč naprav: sporočila, podatki in stiki ne bodo izginili po preklopu iz pametnega telefona v računalnik.
Ne pozabite na vmesnik in oblikovanje - za razliko od "Skype" v Weberju lahko spremenite ozadje aplikacije, dodate priljubljene nalepke.

Kako povezati "Weber" z računalnikom

Namestitev programa je stvar dveh minut. Da ne bi bilo nobenih težav in zamud pri povezovanju »Weberja« z vašim računalnikom, se morate prepričati, da ima vaš računalnik dostop do interneta in da je na vaš pametni telefon že nameščen sel. Ko je aplikacija nameščena na pametnem telefonu, morate obiskati uradno stran Viber in prenesti različico za osebni računalnik. Ko je prenos končan, dvokliknite datoteko in začnite prenos. Postopek namestitve je preprost in traja le nekaj minut. Naprej je prvi zagon programa. "Weber" bo zahteval, da uporabnik vnese telefonsko številko. Pametni telefon bo prejel sporočilo o aktivacijski kodi, ki ga morate vnesti v program na vašem računalniku. Postopek je končan. Po nekaj trenutkih se glasnik popolnoma sinhronizira z aplikacijo na telefonu.

Kako namestiti Viber na računalnik brez pametnega telefona

Vendar pa vsi lastniki osebnih računalnikov nimajo telefonov, ki se poganjajo na platformah, ki podpirajo program. Kaj storiti v takih primerih in kako povezati "Weber" z računalnikom brez telefona?
Za začetek prenesite programsko datoteko na uradno spletno stran in jo namestite v računalnik. Potem potrebujete malo pomoči prijateljev ali družinskih članov.Uporabljeno kartico SIM morate vstaviti v pametni telefon, ki podpira program. Nato morate kopirati vse stike v imenik. Naslednji korak je, da namestite program v telefon in ga aktivirate v računalniku. Ko je aktivacijska koda prispela v pametni telefon, lahko varno izvlečete kartico SIM in iz telefona odstranite »Weber«. Tisti, ki uporabljajo Winds 10, lahko tudi prenesejo aplikacijo iz trgovine in izberejo aktivacijo prek Androida. Po namestitvi vas program pozove, da vnesete telefonsko številko in nato skenirate QR kodo. Trenutno je treba opozoriti, da fotoaparat ne deluje. Aplikacija bo izpisala kodo v besedilni obliki. Preprosto ga kopirajte in aktivirajte program v računalniku.

Namestitev programa prek proxy strežnika

Veliko uporabnikov zanima, kako program deluje pri povezovanju prek strežnika proxy. Ali bo prišlo do napake v aplikaciji, bo nameščena na osebnem računalniku in na splošno, kako povezati "Weber" z vašim računalnikom preko proxyja, ne da bi skupaj s programom dodali nekaj deset virusov.
Razvijalci programov ugotavljajo, da je vsak primerek namestitve prek strežnika proxy edinstven. Za nekatere uporabnike je namestitev v običajnem načinu, tudi brez dodatne programske opreme. V drugih je veliko težav pri povezovanju »Weberja« z računalnikom. Treba je omeniti, da se uporaba proxy strežnikov morda sploh ne odpre. V takih primerih se morate za pomoč obrniti na Profixer. Potem lahko težave z namestitvijo Viber rešiti v nekaj korakih.

Sorodne publikacije