Dance Central 3: Vse informacije o igri

Lastniki Xbox 360 se lahko veselijo, saj imajo edinstveno priložnost, da dobijo tretji del glasbene arkadne igre Dance Central 3. Ta svetel projekt je namenjen promociji sveta plesne kulture in svetlih pesmi. Tu je vzdušje zdrave konkurence in zabave, za katero igralci preživijo v igri za dolge ure.

Kratek opis

Igra Dance Central 3 je tretja v seriji. Vključila je najboljše rešitve za pretekla leta. Igralec preprosto izbere lik s seznama, ki je na voljo, in se začne gibati v plesnem svetu. Igralci morajo delovati na odru, kar dokazuje spretnost premikanja telesa v različne klubske glasbe. Zmagovalec bo prejel tistega, ki bo izvedel najboljši ples, obenem pa bo javnosti pokazal vredno predstavo.


Grafika je poudarjena v svetlih barvah, barvnih shemah in poudarja ozračje splošnega veselja v čast počitnic. Avtorji se dolgo niso odločili za izdajo nadaljevanja, vendar je svet še vedno videl v osebi Dance Central 3. Xbox 360 je bil izbran kot edina platforma, glede na to, da je založnik znana Microsoftova korporacija. Trenutno je število uporabnikov že preseglo pet milijonov, vsak dan pa novi udeleženci kupujejo kopije in se učijo plesnih veščin.

Funkcije upravljanja

Na prvi pogled igra ples morda ne zanima nikogar, ki ima običajne pritiske na tipke na krmilniku, vendar je plesni center 3 sprejel drugačen pristop. Tukaj lahko upravljate samo herojes posebno napravo, imenovano Kinect. Ta tehnologija vam omogoča popolno inicializacijo osebe, kot da je del virtualnega sveta. Če se tak nadzornik pojavi v rokah ljudi, potem bodo liki na zaslonu popolnoma ponovili gibanja, ki jih naredijo v resnici. Zato se glasbena igra razlikuje po kompleksnosti obvladovanja.


Ponovite poteze, ki jih je ustvaril plesni mojster, včasih tudi po desetih poskusih. Zato so razvijalci predstavili več težavnostnih načinov in poseben vodič za tiste, ki so se prvič srečali s plesno igro.

Znaki

Svetla osebnost je obvezen vidik vsakega dela serije. V Plesnem centru 3 ustvarjalci niso spremenili te tradicije. Skupaj je vključenih 22 junakov, ki so del 11 ekip (dve osebi). Vsak mojster velja za posebno osebnost in ga odlikuje značaj, slog, karizma. Nekatere skupine in znaki so znani v prejšnjih delih vrstice igre, vendar so bili novi. Glede na stil prihodnje izvedbe uporabnik prevzame videz svojega virtualnega plesalca. Na primer, če morate na oder plesati hip-hop, je najbolje, da ne nosite ozkih kavbojk in puloverjev. Ta stil bo bolj primeren za predstavo, kjer ni težkih trikov.
Pomembno je, da hip-hop s svojo podobo prenese svobodo in izziv, tako da bodo tako široki kavbojki, dolgi puloverji s kapuco, kape, ki se najbolje prilegajo. Upoštevajmo tudi, da je igralec sam bolje, da nosi udobna oblačila, ker bo moral nareditizapleteni premiki, vendar pa bo zagozditev v obleki neprijetna.

Ples

Nastopanje virtualnih plesalcev sodi na oder pred velikim občinstvom, ki se ustrezno odziva na vse njihove trike in neuspehe. Težavo določajo režim in sam ples. Newbie je bolje začeti pot študija, kjer bodo povedali osnove, nato pa se premaknite na dejstvo, da je bližje v duhu. Zanimiva podrobnost je ekipna borba v zadružnem načinu. Tukaj se pravi ljudje borijo v parih. Sodelovanje pri enem pristopu je lahko do štiri osebe naenkrat. Zmaga gre tisti skupini, ki je v višini dosegla več točk za srečo in lep pas.
Uporabniki bi morali biti pripravljeni na združevanje nekaterih trikov. Na primer, plesni ritem tanga vključuje tesno sodelovanje nekaj partnerjev. Zato je bolje, da se fanta igra z dekletom.

Glasbene kompozicije

Igra vsebuje veliko različnih skladb različnih stilov, za to pa ljudje ljubijo Dance Central 3. Seznam skladb nadaljevanja serije je dopolnil takšne skladbe kot 1 2 Step, OMG, YMCA. Paul, Kelly Clarkson, Usher in LMFAO. Vse pesmi imajo zabaven način izvedbe in zdi se, da se telo začne premikati, ko se sliši ena od teh skladb. Skupno število pesmi je 47, vendar lahko uporabnik za dodatno ceno sam naloži še 21 skladbo. Vsi so del DLC, ki je bil objavljen kmalu po uradni objavi projekta. Med temi skladbami bo nekaj ljubiteljev klubske glasbeljubljeni in poleg plesa tudi poje znani motiv.

Sklepna ugotovitev

Treba je omeniti, da zahteve Dance Central 3 ne igrajo nobene vloge. Program je popolnoma prilagojen Microsoftovemu konzolnemu sistemu. To odpravlja možnost napak ali obešanja med igro. Ta pristop je pohvalil veliko oboževalcev, čeprav lastniki drugih platform še vedno upajo, da bodo sprostili projekt za osebne računalnike in konzole PlayStation 3 ali višje.
Po izidu je glasbena igra prejela številne pozitivne kritike kritikov, kvalificiranih založnikov in navadnih oboževalcev. Če vzamete v roke kontrolorja in začnete plesati, vam bo to omogočilo, da se izognete težavam in se po napornem dnevu aktivno sprostite. Svetle luči prizora, zvijači navijačev in aplavz po predstavi se bodo dolgo spominjali. Glavna stvar je, da projekt nikoli ne postane dolgčas. Lahko povabite prijatelje in osvojite vrh plesišča najboljših institucij na svetu.

Sorodne publikacije