Kako preskočiti misije v GTA San Andreas in zakaj

Če ste med avanturo v digitalnem svetu videli najbolj zahtevne misije v GTA San Andreas, potem ste vsekakor zainteresirani za vprašanje njihovega prehoda, nekatere stavbe pa uporabnika postavijo v zelo neprofitabilno situacijo, iz katere najdejo izhod. Za nadaljnje študije je pomembno vedeti, kako se izogniti oviram brez nepotrebnih težav.

Universe DTA

Ta igra je tretja v celotni seriji in velja za brezhiben hit svojega časa. Vprašanje, kako zamuditi misije na GTA San Andreas "je nastala iz tradicije razvijalcev. Vsako nadaljevanje vladarja je bilo zapleteno in realistično. To za to serijo vstopil v kategorijo verskih in zdaj ima pet delov. Ploskve vedno vrti okoli kazenskih saloni, ulica tolpe in korupcija v velikem mestu. Zgodba pripoveduje o poskusih protagonista, da bi živel običajno življenje, toda iz nekega razloga tega ni mogoče storiti. Potem se fant odloči, da bo poskusil sile na temni strani mesta, ki se je utopila v človeških pregreh.

Native San Andreas

Ljudje, ki so prvič prišli v neverjetno igralno mesto, ne bodo nikoli iskali načina, da bi zamudili misije na GTA San Andreas. "Vsaka naloga odpira več možnosti za zabavo digitalnega sveta, izboljšanje junaka in da bi osvojili mesto pod soncem. Večina oboževalcev se toplo odziva na obliko Andrewovega sonca, saj je bilo takrat zelo malo iger z velikim odprtim svetom, le nekateri projekti RPG so lahkotekmujejo s to mojstrovino, vendar so amaterji iz strele izbirali DTA. Razvijalci so lahko ustvarili izvirno kreacijo, tudi v tistih časih, ko je tehnični napredek pridobival samo zagon. Stopnja kriminala se tu meri s številom zvezd, policija pa bo lovila junaka, dokler ne pobegne ali se ne preda. Reševanje reševalnega vozila in gašenje požara je gasilsko vozilo. Hkrati v mestu obstajajo stroji različne kakovosti in se gibljejo v skladu s prometnimi pravili. Igralci imajo številne stavbe za nakup, veliko količino orožja, prevoz, oblačila in druge predmete.

Težava

Kljub vsem čaram igre, so težke naloge, ki včasih zahtevajo več ur. Zato mnogi igralci iščejo način, kako zamuditi misije na GTA San Andreas. "Veliko ljudi na prvem mestu opazi končno nalogo, ki je drugačna po dolžini in različnih neprijetnih trenutkih. Za druge resnične nočne more je misija "Race of Lauraiders", kjer je potrebno pokazati spretnost gibanja avtomobila na posebnem vzmetenju, postala misija. Kot nadzor se priporoča, da pritisnete tipke v setu Da. Ena napačna poteza in zbranih točk ni dovolj za zmago. Večina igralcev deset ali več poskusov, da bi dosegli pozitiven rezultat. Če vam je uspelo premagati te nočne more prvič, potem je vprašanje, kako prenesti misijo v San HTAAndreas ", ne bo v prihodnosti.

Prvi način preskakovanja nalog

V primeru težav pri službenih potovanjih je vredno posvetiti pozornost pripravljenemu zadržanju, ki ga je mogoče najti na specializiranih virih. Obstajajo postopni seznami datotek, ki jih morate dodati v vaš imenik, statistika igre pa beleži, da je bila naloga zaključena. Na ta način, kako zamuditi misijo v GTA San Andreas "se šteje, da je najlažje in najbolj primerno za vsakega igralca. Nekaj ​​minut kasneje se lahko premaknete naprej, vendar obstaja nekaj omejitev: prvi del je, da bo del parcele zamudil. To ne drži, z napredovanjem nakupa, s stilom oblačil, bo dosežek drugačen. Protagonista boste morali ponovno oblikovati po vašem okusu, kar je ravno neprijetnost uporabe konzerviranja v GTA San Andreas.

Drugi način

Če želite preskočiti napačne misije, ne zahtevajte nujno ohranitve. Lažje je namestiti spremembe iz kategorije scenarijev CLEO. To so posebne datoteke, ki spreminjajo izvorno kodo in dodajajo nove funkcije v digitalnem svetu. Na primer, po namestitvi posebnih modsov lahko pokličete policijo, da se zaščitite, poljubite dekle, nadgradite promet ali spustite jedrsko bombo. To je le majhen del tega, kar omogoča CLEO-skripte. Nekateri so napisani, da bi preprosto preskočili naloge. Predvajalnik nastavi dodatek, prevzame nalogo, pritisne Shift + M in lahko nadaljujete. Ta metoda je kot nalašč za tiste, kiželi videti, kakšna je zadnja misija v GTA San Andreas. "In si lahko ogledate skoraj vse videoposnetke, zaplet pa ne bo šel mimo igralca.

Dodatni nasveti

Če vam te metode ne ustrezajo, morate uporabiti preprosto izboljšavo spretnosti. Za začetek morate popolnoma obvladati kontrole za pravi trenutek. V omenjeni "Lowride Racing" igra glavno vlogo. Čim hitreje uporabnik pritisne tipko, tem več točk se bo zaslužilo. Če pride trenutek, ko ne veste, kako izvajati misije v GTA San Andreas, je vredno malo počitka, če pet poskusov ne bi bilo dovolj, ostalo ne bi dalo rezultata. vedno prinaša več užitka kot outsourcing, na koncu pa bo igralec lahko ponosen nase, saj je premagal nekatere težave na poti do kriminalnega vrha San Andreasa.

Sorodne publikacije