Telefon HTC 610: opis, specifikacije, pregledi

Do leta 2014 je HTC izdal drage modele pametnih telefonov z vodilno "polnitvijo". Ni vsakdo si lahko privošči takega nakupa, zato se je podjetje odločilo razviti napravo srednjega razreda. Proizvajalec je lahko optimalno združil strojno opremo z dostojno kakovostjo. Tudi na HTC 610 cena ni bila tako velika. Za 11.000 rubljev bi lahko vsak kupil pripomoček na vseh prodajnih mestih. Kaj so zanimivi razvijalci uporabili na tem pametnem telefonu?

Embalaža in embalaža

Škatla, v kateri je ta naprava, ima kvadratno obliko z zaobljenimi vogali. Precej je gosta. Osnova modela je bela. Na sprednji površini je pametni telefon iz različnih kotov. Znotraj škatle je prostor razdeljen na dva oddelka. V enem sam telefon leži, v drugem pa je napajalnik, slušalke vhodne ravni, kabel USB. Kot je razvidno iz niza komponent, je zelo skromen. Ne bodo našli kupca in pomnilniške kartice. Tudi za primer HTC 610 boste morali kupiti posebej. Priporočljivo je uporabiti posebno prozorno plast za zaščito zaslona, ​​ki preprečuje praske. Dodatki za to znamko telefona se prodajajo v velikem asortimanu, tako da ne bodo imeli težav z njihovim nakupom.

Oblikovanje

Prva stvar, ki so jo opazili kupci, je raznolikost barvne zasnove primera. V asortimentu je 6 variant. Seveda ni bilo brez klasične črno-bele barve. Za mlade energične ljudi bo to primernosvetle barve: oranžna, modra, zelena.

Pri kupcih delo oblikovalcev ni cenjeno. HTC 610 nima originalnih rešitev. Plastično ohišje enobarvno, svetli elementi niso bili uporabljeni, zato naprava ne pade v oči. Na sprednji plošči so samo logotip podjetja, velik zaslon na dotik in stereo zvočniki, prekriti z mrežami. V zgornjem desnem kotu je majhen fotosenzor. Običajna nadzorna plošča v napravi ni. Tri delovne tipke se nahajajo na zaslonu. Tudi pnevmatika HTC Desire 610 je precej preprosta. Na pokrovu je majhen objektiv fotoaparata in bliskavica. Tudi tukaj je ime proizvajalca natisnjeno z velikimi tiskanimi črkami. Nad elementi optike je odprtje mikrofona, ki zmanjšuje šum. Glede na to lahko zasnovo imenujemo lakonična z izrazitimi notami minimalizma.

Kar se tiče velikosti HTC Desire 610, so kupci najprej pozorni na dejstvo, da pametni telefon tehta malo - samo 143 p. Na višini telefon doseže skoraj 143 mm. Njegova širina je 70 mm. Toda debelina je precej velika po sodobnih standardih - 966 mm. Zasnova telefona izgleda tako, da se na prvi pogled zdi, da je zadnji pokrov odstranljiv. Vendar pa to ni tako. Pri preskušanju naprave kakovost materiala in sklopa ni prejela nobenih pripomb. Ni otekanja in škripanja, plošče se ne upogibajo. Zdaj morate razmisliti o stranskih straneh telefona. Privzeto je ključ za zaklepanje in nadzor glasnostina desni strani. Od uporabnikov ni bilo zahtevkov za uporabnike. Ko jih uporabljate, jih zlahka zamudite. Te gumbe lahko uporabite brez pogleda. Na nasprotni strani telefona HTC 610 sta dva priključka za kartice SIM in pomnilniške kartice. Ta vrata so zaščitena s posebnim plastičnim čepom. Njegova zasnova je zelo udobna, ključavnica je tesna, pri zapiranju je značilna klika. Zgornja in spodnja okončina sta služila kot prostor za izhod komunikacijskih vrat: spodaj je priključek microUSB, na vrhu pa je mini-jack.

Zaslon

Le malo je trdilo, da je zaslon bistven element sodobnih pametnih telefonov. Model 610 uporablja 47-palčni zaslon. Kot zahteva sodobna tehnologija, je barvno kodirana in občutljiva na dotik. V tej napravi podpira multitouch funkcijo. Na žalost je ločljivost zaslona težko imenovana visoka, saj je le 960 x 540 px. Kljub temu uporabniki umirjajo ločljivost slike. Pixelation ni mogoče opaziti s prostim očesom. To dokazuje indeks gostote slikovnih pik na palec, ki je 234 ppi.
Po mnenju večine je bilo razočaranje preširok okvir zaslona. Na dnu se znatno širi. Tako je tudi logotip podjetja. Prav tako njegova dejanska velikost bistveno zmanjša lokacijo nadzorne plošče. Na žalost poimenovanje zaslona HTC 610 ni moč naprave, zato poglejmo druge specifikacije. To je po mnenju mnogih uporabnikov, ki upravičujejo vrednost naprave.

Komunikacija

V telefonu je ena reža za kartico SIM. Podpira omrežja tretje generacije LTE. Za prenos podatkov lahko uporabite kabel USB (vodilni način) in Bluetooth 4.0 (brezžični). Možnosti NFC niso na voljo.

Za povezavo z internetom lahko uporabite Wi-Fi. Za uporabnike ni pritožb. Hitro se poveže, omrežje ne izgubi. Tudi številne pohvalne ocene so prejele GSM pokritost. Med povezavo je signal stabilen in močan. Uporabniki zagotavljajo, da praktično ni razpok.

Kamera

HTC 610 je opremljen z dvema fotoaparatoma. Sprednji modul ima ločljivost le 13 Mp. Ni potrebno razmišljati o kakovosti slik, ki jih naredi senzor. Uporablja se predvsem za pogovore o video komunikaciji. Glavna kamera, ki se nahaja na zadnji strani, je 8 milijona slikovnih pik. Pri snemanju v slabih svetlobnih pogojih lahko uporabite LED bliskavico. BSI matrika je nepopolna, vendar je mogoče s pomnilnikom posneti fotografije s pomnilnikom, vendar zagotovo ne dosežejo profesionalne kakovosti.
Sam fotoaparat je zelo primeren za uporabo. Shutter deluje hitro. Slika se takoj shrani v pomnilnik, ki ga je predhodno izbral uporabnik. To so lahko zunanji mediji in sam telefon. V skladu s specifikacijami proizvajalca je največja ločljivost fotografije 3264 x 2448 px. Dobre podrobnosti, jasni posnetki, realističen prenos barv. Ta fotoaparat omogoča snemanje videoposnetkov z ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih pik. Kakovost je povprečna.Zvok se lahko na zahtevo uporabnika vklopi /izklopi.

HTC 610: specifikacije zmogljivosti

Čas je, da se naučite polnjenje pripomočkov za strojno opremo. Temelji na čipu Qualcomm. Model Snapdragon 400 temelji na 4 jedrih. Njihova vrsta je Cortex-A7. Ti računalniški moduli lahko s povečanjem obremenitve pospešijo do 1200 MHz. V praksi pametni telefon pokaže dokaj sprejemljive rezultate. Platforma je energetsko učinkovita. Pri zmanjšanju obremenitve procesor zmanjša hitrost takta do 300 MHz. Grafična podoba ustreza pospeševalniku Adreno 305. Zahvaljujoč tej grafični kartici so celo animirane slike prikazane brez obešal.

Pomnilnik

Kaj najbolje opisuje uspešnost pripomočka? Seveda, količina RAM-a. V pametnem telefonu HTC 610 je le 1 GB. Kaj to daje kupcu? Pri vsakodnevnih opravilih se naprava popolnoma zruši. Ne morejo biti moderne aplikacije z intenzivnimi viri in 3D igre, zasnovane za 64-bitni sistem. Po drugi strani se telefon med delovanjem ne upočasni, temveč hitro procesira vse procese. Ne trčite z uporabniki in z obešalno napravo. Če študija pregledi, lahko sklepate, da je uspešnost pametni v celoti izpolnjuje sodobne zahteve. Izvorni pomnilnik zagotavlja samo 8 GB. Približno 5 jih je zasedenih s sistemskimi datotekami. Na žalost, za popolno delovanje skladišča ne bo dovolj, tako da lahko namestite pomnilniško kartico microSD. Sprejemljiva količina - 128 GB. Ta prostor bo dovolj za prenos datotek brez izjeme.

Operacijski sistem

\ tGlede na to, da je bil HTC 610 izdan leta 2014, je bil opremljen z Android verzijo 442. Poznavalci te znamke so opazili, da se programska oprema praktično ne razlikuje od vodilne. Podjetje vmesnik - Sense 6. Ne bo čutil uporabnikov in nobenih omejitev, saj pri tej različici "operaterjev" teče veliko število aplikacij. Na glavnem zaslonu so ikone, okrašene v različnih barvah. Za razliko od čistega Androida bodo klicne številke nekoliko drugačne. V tem modelu je proizvajalec namestil aplikacijo, ki omogoča starševski nadzor. Omogoča vam, da nastavite omejitve dostopa do virov, zaščitite sezname stikov in druge informacije, ki jih lahko naključno izbrišejo majhni otroci. Na domačem zaslonu lahko uporabnik shrani ikone za hiter dostop do spletnih mest in družabnih omrežij.

Baterija

Razvijalci so na HTC 610 namestili baterijo, ki je ni mogoče odstraniti. Njegova zmogljivost po sodobnih standardih je dokaj majhna - le 2.040 miliamper na uro. Vendar se ne vznemirjajte pred časom. Uporabniki so opazili, da se zaradi nizkega nivoja ekrana naboja izvaja ekonomično. V večini primerov je življenjska doba baterije približno 2 dni. Vendar pa bo njegovo trajanje odvisno od stopnje obremenitve. Če uporabljate internetno povezavo prek povezave Wi-Fi in LTE, bo baterija delovala približno 24 ur.

HTC 610: pregledi

Seveda ima vsak kupec pravico do lastnega mnenja, tako da, ko študirate, lahkoopazili njihovo dvoumnost. Razmerje med negativnim in pozitivnim je približno 30 do 70. Kaj ni bilo všeč uporabnikom? Najprej je to zaslon. V primerjavi z drugimi sodobnimi modeli je njegova resolucija precej nizka. Na prvi pogled lahko pomislite, da je diagonala zaslona več kot 5 palcev, a ko je vklopljen, odtis pokvari širok okvir, kar znatno zmanjša uporabno površino. Žal pa tudi ločljivost fotoaparata ni mogoče pripisati moči naprave. Modul s 13 milijoni slikovnih pik, obrnjen spredaj, se uporablja za neresonančne posnetke. Zadnja kamera je seveda boljša, vendar profesionalni posnetki ne delujejo z njim. O tem, kar uporabniki najpogosteje razpravljajo, so stroški pripomočka. Po mnenju večine je nekoliko precenjena. Če pogledate na trg v letu 2014, potem dobesedno nekaj tisoč dražjih za nakup vodilnih modelov. Zaradi pravičnosti morate upoštevati prednosti tega pametnega telefona. Kupci so omenili odlično kakovost gradnje. Minimalizem, ki se uporablja pri oblikovanju, lahko pripišemo tako prednostim kot slabostim, vendar pa je veliko različnih barvnih razponov po željah kupcev. Zaobljene stranske površine z mat površino preprečujejo zdrs. To pa praktično zmanjšuje tveganje za naključne padce. Najbolj hvalevredne ocene so odlične stereodinamike. Tudi pohvalne so bile slišane na LTE zmogljivosti in podpori.

Sorodne publikacije