Pregled projekta Dobro-father.com - pregledi, značilnosti in pogoji

Na začetku svoje dejavnosti (sredi oktobra lani) so ustanovitelji projekta Dobro-Oče ponudili vlagateljem dohodek v višini 20% za sedem dni. Posledično vlagatelj le 40% obogati v enem tednu. Po ocenah dobro-father.com je bil projekt dvakrat na klopi dva tedna. Končni prevara je bila določena 28. oktober 2017 - funkcija "umik" prenehal delovati.

Kaj je znano o dobrem očetu

Projektna dejavnost na mreži se je začela 15. oktobra 2017. Hip Dobro-oče se je postavil kot zasebna raziskovalna in eksperimentalna investicijska ustanova. Namen lastnikov projekta Dobro-oče - za uporabo rezultatov znanstvenih raziskav za urbani razvoj, razpršenost prebivalstva, povečanje prebivalstva in dobiček od uporabe naravnih virov.


Ker so skoraj vsi inovativni razvojni dosežki, namenjeni izboljšanju zdravja državljanov, zelo zahtevni, nihče ni pričakoval hitre klopi. Izkušeni investitorji, sodeč po njihovih povratnih informacijah na https://dobro-father.com, niso imeli nobenega dvoma, da bo ta zelo donosen projekt še dolgo uspeval. Znano je tudi, da je bilo Dobro Father Limited registrirano v glavnem mestu Velike Britanije. Zaradi težkih svetovnih gospodarskih razmer so bili vsi računi podjetij preneseni na offshore.

Prednosti in slabosti dobro-father.com: Pregled projekta in pregledi znanega skrbnika

Skupina uporabnikov, ki trdijo, da je sistemski skrbnik strani Dobro-father.com- njihov dober prijatelj, to dejstvo je glavni "plus" obravnavanega projekta. O »papežu dobrega« se skrbniki odzivajo kot odgovorni in izkušeni strokovnjak, ki ve, kaj in kako to storiti zaradi blaginje finančnega prostora. Vendar pa ta simpatija ne preprečuje poznanemu skrbniku sistema, da bi priznal nezmožnost zaposlenih, ki jih je pritegnil, da razvije koncept spletnega mesta in njegov umetniški dizajn.


Sodeč po ocenah, je Dobro-father.com natančna kopija vedno priljubljenega projekta »Naredimo dobro«. Omeniti je treba, da ta podobnost nikakor ni vplivala na uspešnost spletnega mesta. In to je po mnenju strokovnjakov še ena zasluga administracije. Še en drzni plus projekta so priljubljeni plačilni sistemi: Perfect Money, AdvCash, Qiwi, Yandex.Money, Bitcoin, Ethereum, LiteCoin in nekateri drugi. Nedvomna prednost je sposobnost, da takoj prejmete plačilo na depozit, kot tudi samodejno plačilo refbacks. Mimogrede, o refleksu - o odzivih nekaterih uporabnikov je mogoče presoditi, da ni bilo upoštevano vse zaradi nekaterih notranjih napak. Slabosti nekaterih komentatorjev so bile:
 • Pomanjkanje orodij za komuniciranje z upravo projekta (mimogrede se to mnenje ne strinja z večino uporabnikov). Vlagatelji se lahko obrnejo na vodjo preko spletne forme posvetovanja in obrazca za povratne informacije.
 • Pomanjkanje dejavnosti na socialnih omrežjih.
 • Zgodovina lave

  Glede na neodvisni pregled projekta Dobro-father.com od 25. oktobra, so se začele težave z mestom: vlagatelji niso mogli vnesti svojih osebnih podatkovomare Dostop do spletnega mesta je blokiran, umik sredstev pa ni mogoč. Toda zvečer istega dne, ko je bil projekt posodobljen, so vlagatelji lahko prejeli plačila in še naprej delali na spletnem mestu.
  Končna prevara je bila določena 28. oktobra 2017. Druga posodobitev ni prinesla sadov - funkcija umika ni bila obnovljena.

  Izkušeni vlagatelji: "Naše mnenje o Dobro-očetu", pregled projekta in povratne informacije o začetnikih

  Ustvarjalci projekta so vsem vlagateljem ponudili uporabo enotnega tarifnega načrta (obstajajo informacije, da sta na spletišču obstajala dva tarifna načrta). Sedemdnevni prispevek je uporabnikom dnevno prinašal 20-odstotni prihodek. Naložbe so se odplačale v 5 dneh, zato je vsak vlagatelj po koncu tedna odstranil znesek, ki je za 40% višji od njegovega prispevka. Pregled recenzij o dobrih očeh in oglaševalskih mestih partnerjev v partnerstvu kaže, da sta bila v projektu dva naložbena načrta. Poleg že omenjene tarife je bila zagotovljena še ena aktivna na spletnem mestu, ki je zagotavljala možnost zaslužka:
 • na dnevni osnovi (minimalni znesek depozita - ne manj kot dolar). Investitor je prejel 15% v 24 urah.
 • 450% na mesec, pod pogojem, da bo zahtevani znesek zaračunan na račun podjetja. V drugem primeru je bil dobiček 195% na dan, ob upoštevanju bonusov.
 • Dobičkonosnost se je pojavila vsako sekundo, zato so lahko vlagatelji večkrat na dan obiskali spletno mesto in naročili plačilo v višini vsaj 1 USD. Kot rezultat neodvisnega pregleda in povratne informacije na spletnem mestu, je Dobro-father.com dejansko vsako sekundo obračunal obresti.
  Minimalni znesek depozita je bil enak enemu dolarju ali enakovrednemu rublju. Ne moremo le omeniti, da napredni uporabniki, ki projekt imenujejo "sumljivo velikodušni", še vedno vlagajo v to. Verjetno zato, ker se njihov zaslužek tam ni končal. Izkušeni vlagatelji in reflow v eni osebi, ki zaslužijo partnersko plačilo Dobro-očetu, vzporedno zaslužijo v drugih podobnih podjetjih. Ponovna ponudba aktivnim vlagateljem je bila njegova napotitev, da bi prejeli dodatne nagrade za dejavnosti na spletnih mestih tretjih oseb. Da bi prejeli bonus, se je bilo treba registrirati s povezavo za napotitev in prispevati minimalno. Končno je bil na dveh hipijah obenem obogaten izviren greben. Tukaj je nekaj mnenj o Dobro-father.com, ki so jih pustili investitorji začetniki. Večina od njih je zelo srečna. Srečniki, ki so v račun investicijske platforme nalili več deset tisoč rubljev, so uspeli povečati svoje vloge za približno 30% in varno odšteti zaslužek za svoje virtualne torbice. Toda to, pravijo strokovnjaki, je daleč od meje. Večina izkušenih vlagateljev ne deli navdušenja novincev. Dejstvo, da so preveč radodarni za dolgo časa, ne živi, ​​že so prepričani o svojih lastnih izkušnjah. Uporabniki, ki jim zaupajo, imajo svoje prihranke pogosto brez ničesar.

  Zakaj velikodušna mesta za naložbe ne živijo dolgo?

  Po mnenju neke skupine izkušenih vlagateljev projekt vstopi na območje tveganja, kadar skupni znesek prispevkov presega tristo dolarjev. KotPrimer lahko najdemo v primeru, ki je potekal v resničnem življenju. Hippyjev skrbnik je skrbno prebral zaslonske posnetke vlagateljev in ugotovil, da so nekateri uporabniki vznemirjeni in so mu začeli zaračunavati več sto dolarjev. Ta trenutek je postal odločilen administrator. Projekt, ki ni živel več dni, se je zaprl.

  Na pragu

  Novica, da je Dobro-oče začel dajati 10% prispevka udeležencem affiliate programa, je celo osupnila tudi novince. Da bi dobili tako lep bonus, ste se morali povezati z oglaševalsko kampanjo projekta v YouTubu. Zaskrbljeni so tudi "zabastye" vlagatelji. To dokazujejo njihova pričevanja o dobro-father.com: "Preveč velikodušno Stanje postaja vse bolj kot prevara" - tako lahko posplošite njihove besede.

  Strah! "Papež" je spremenil načrt

  26. oktober 2017, prvi ponovni zagon. Prispevki, ki so že nezadovoljni, da bodo dobili svoje naložbe, so napovedali, da je projekt posodobil načrt trženja in da bodo zato plačila na vloge zdaj izvedena na nov način. To je celo skrbelo strokovnjake (čeprav je treba opozoriti, da so bili nekateri od njih prijetno presenečeni). Ampak novice vlagatelji niso rekli veliko: 115% za 60 ur (z mesečno plačilo) je približno 20% neto dohodka.

  Od veselja do panike - samo dva dni

  Val splošnega veselja je pometel neizkušene uporabnike, duševno slovo od njihovih naložb. Njihova sredstva niso izginila! Plačila so bila izvedena ob upoštevanjunovega tarifnega načrta. Prijetna novost je bila samodejni bonus za tiskarske vlagatelje: za vodenje osebnega bloga je bilo obljubljenih še 54%. Razlog za paniko so bili dogodki, ki so se zgodili konec oktobra 2017. Administrator je še naprej plačeval obresti na depozite, vendar je blokiral možnost registracije novih vlagateljev. "Dober oče varčuje nesrečo," - se širi po spletu.

  Kako veliko je tveganje?

  Tveganim podjetjem je mogoče prešteti vsako investicijsko dejavnost. Naložbe so bile vedno povezane s tveganjem izgube depozita. Ni izjema od pravil in projekta Dobro-father.com. Pregledi strokovnjakov, sestavljeni v obliki vaj za začetnike, potrjujejo zdrav razum: večji je pričakovani donos, večja je nevarnost za vlagatelja. Tukaj je nekaj nasvetov izkušenih vlagateljev:
 • Ko se registrirate na zelo donosnem naložbenem mestu, ne smete takoj nalagati velikih vsot. Izkušeni vlagatelji raje razdelijo veliko količino na dele in nato vlagajo v vrsto projektov.
 • Ne pozabite na netrgovinska tveganja (dejstva o goljufijah) in neznanim osebam ne posredujte osebnih podatkov, številk bančnih računov in kartic.
 • Ne vlagajte v sklade, katerih izguba bo bistveno vplivala na osebno blaginjo.
 • Začetni podjetniki nimajo dovolj informacij

  Zdi se, da je vse preprosto: naložiti denar na spletno stran in prejeti vsak drugi dobiček. Toda v resnici se izkaže drugače. Preden začnete zaslužitinaložbe, novega investitorja, se morajo naučiti načel plačilnih instrumentov. Te zapletenosti so postale očitne, ko smo pregledali preglede Dobro-father.com, ki so jih pustili neizkušeni uporabniki: novinci, ki so bili plačilni sistemi Qiwi, so dopolnili svoje račune in načrtovali prenos denarja na naložbeno mesto. Ugotovili smo, da lahko z računom Qiwi in Dobro-oče računate samo rublje, investitorji novice pretvorijo dolarje v rublje in na koncu izgubijo nekaj denarja.

  Sorodne publikacije