Zakaj razširitev za Google Chrome ni odprta? Najpogostejši razlogi za njihovo rešitev

napaka virusa ali sistema? V tem članku bomo obravnavali glavne razloge, zakaj se razširitve brskalnika Google Chrome ne odprejo, in ugotovite, kako odpraviti to težavo.

Browser Infection Browser

Najpogostejši vzrok je virus. Problem virusne okužbe brskalnika je, da ko ne odprete razširitve brskalnika Google Chrome z njimi, se ne odpre in notranjega razširitvenega-protivirusnega programa. Čiščenje je treba opraviti ročno. Znaki virusa: obsesivno oglaševanje, samoraztezna mesta.

Kako popraviti?

Če Google Chrome ne odpre virusa, naredite naslednje:
 • Kliknite zavihek »Meni« in izberite »Nastavitve-razširitve«;
 • boste videli seznam programov, ga pregledali za vaše neinstalirane razširitve;
 • Poišči sumljivo (lahko "skrije" pod nedolžnim naslovom, na primer "Varnostni modul");
 • Onemogoči in odstrani razširitev, ki povzroča težavo;
 • znova zaženite brskalnik.
 • Drugi način

  Če prva metoda ni delovala, sledite naslednjim navodilom:


 • odprite upravitelja opravil za brskalnik s bližnjico na tipkovnici Shift + Esc (ne zamenjajte z običajno) "Dispatcher", ki se odpre s kombinacijo Ctrl + Alt + Del;
 • Dokončajte procese vaših neinstaliranih razširitev ali procesov vseh potekajočih razširitev, če niste prepričani, kateri od njih je povzročil težavo;
 • Pojdite na zavihek "Razširitve" ali vtipkajte v krom: //razširitve /;
 • odstranite sumljive razširitve, če je težko najti virus, odstranite vse enakomerno nameščene razširitve;
 • znova zaženite brskalnik. • Če se sploh nič ne odpre

  , je najbolj radikalna rešitev odstranitev Google Chroma. Z njim bo šel potencialni virus in morebiten sistemski neuspeh. Če se želite izogniti izgubi podatkov, predhodno izvozite zaznamke in sinhronizirajte Google Račun z brskalnikom. Poleg tega popolnoma skenirajte računalnik z protivirusno programsko opremo. Če to ne pomaga, se obrnite na pomoč pri obravnavi računalnika strokovnjakom. Ta vrsta pomoči je brezplačna na forumih Cyberforum in Virusinfo. Ustvarite temo v ustreznem razdelku s podrobnim opisom problema in počakajte na odgovore. Nato sledite korakom, ki jih boste sprejeli na forumih. Običajno je to namestitveni pripomoček za skeniranje vašega računalnika in ustvarjanje dnevnikov (poročil) o skeniranju. Te logotipe pošlje strokovnjak, ki na podlagi predloženih informacij pravi, kako rešiti težavo.

  Sistemska vprašanja

  Sistemski razlogi, zakaj ni bilo mogoče odpreti razširitev brskalnika Google Chrome, običajno povezana z okvirom.
  Okviri so okvir, ki zagotavlja delo nameščenih programov. V operacijskem sistemu Windows OS Microsoft .NET Framework. Ima različne različice. Ta različica okvira ne more posegati v delo programov, vključno z brskalniki. Prijavite se na uradno Microsoftovo spletno mesto in namestite najnovejšo različico .NET (preneseno in nameščeno kot običajno * .exe program).

  Povzetek

  Google Chrome se ne odpre zaradi virusa - to je pogosta težavanastane zaradi neupoštevanja varnostnih pravil uporabnika. Zato ne vpliva le na Googlov brskalnik, ampak tudi na Opera, Mozzilla in druge. Zato, poleg "zdravljenja" Chroma, bodite pozorni tudi na druge nameščene spletne brskalnike - morda jih bo treba ponovno namestiti ali očistiti.

  Sorodne publikacije