Pametni telefon Samsung GT-S6802 Galaxy Ace Duos: pregled, funkcije, navodila

Pametni telefon Samsung Galaxy Ace Duos (GT-S6802) se je pojavil na policah trgovin pred petimi leti. Kupci so novost precej navdušeni. Proizvajalec novega modela ni le nadaljeval uveljavljene tradicije, temveč ga je dopolnil tudi z novimi dosežki. Najprej je naprava lahko delala z dvema SIM-karticama, ki ni bila na voljo lastnikom "starejših" pripomočkov te vrstice. Prav tako posodobljena različica operacijskega sistema. Kaj je še zanimivo za Samsung Galaxy Ace Duos? Podroben pregled pripomočka vam bo pomagal odgovoriti na to vprašanje.

Vsebina pakiranja in embalaža

Korejsko podjetje je osvetlilo številne proračunske modele. Skoraj vsi so zelo povprašeni. Razlog za to so dostojne lastnosti, združene z lepim dizajnom. Proizvajalec ni spremenil svoje tradicije z razvojem pametnega telefona Samsung Galaxy Aries Duas. Da bi pritegnili pozornost potencialnih kupcev, so oblikovalci začeli s pakirno škatlo. Na belem ozadju jasno stoji slika naprave. Pod njim je ime modela, natisnjeno z velikimi tiskanimi črkami. V zgornjem levem kotu je logotip podjetja. Vsi napisi so narejeni v modri barvi. Njegova kombinacija z belo izgleda nežno in privlačno. Na bočni strani bo kupec lahko videl kratke značilnosti.

V polju je nabor sestavnih delov, ki ustrezajo pripomočkom za vstopno raven. Seveda, proizvajalec zagotavlja baterijo in napajalnik. Na voljo je tudi kabel USB, ki ga lahko priključite na računalnikSamsung Galaxy Ace Duos (GT-S6802). Navodila in garancijski list so vključeni v komplet. Obstaja tudi žične stereo slušalke, vendar precej šibke.

Oblikovanje

Naprava Ace Duos na prvi pogled takoj postane pomembna blagovna znamka. Zasnova se lahko varno imenuje tipična, ne razlikuje se od prejšnjih modelov. Pred kupcem je vsa vsestranska zasnova, telo z zaobljenimi obrazi in koti. Pametni telefon Samsung Galaxy Aries Duas tehta 122 gramov. Višina telefona - 1127 mm, širina - 615 mm. Ne zgleda tako veliko, toda ne boste ga klicali. Takšne velikosti so po mnenju uporabnikov zelo udobne. Nošenje pripomočka je lahko v žepu hlač in majic. Toda debelina pametnega telefona po sodobnih standardih je velika - nekaj več kot 11 mm. Vendar pa je treba pokloniti dejstvu, da pred petimi leti tehnologije, ki so omogočale ustvarjanje ultra tankih pripomočkov, še niso bile uporabljene.

Sprednja plošča je 80% zasedena z zaslonom. Spodaj je nadzorna plošča, sestavljena iz treh tipk: dva se dotakneta, ena - mehanska. Osvetlitev ozadja ni. Zvočnik je v zgornjem delu. Njegova ovalna luknja je podolgovata in prekrita s kromirano mrežo. Na zadnji plošči se oddajajo samo standardni elementi: okno kamere in stereo zvočnik. Razvijalci ne zagotavljajo bliskavice. Tudi tukaj je ime blagovne znamke. Sijajna površina pokrova. To je precej spolzko, zato lahko telefon zlahka spustite ročno. Tipka za vklop /izklop je prikazana na desni strani. To je zelo priročno za uporabo. Opravlja tudi funkcijoblokiranje Na nasprotni strani je nihanje volumna. Gumb je olajšan. Na vrhu in spodaj so zapiski: "+" in "-". Nekoliko zaostaja za črto, zato jo je primerno uporabljati. Poleg nihala je luknja, ki je namenjena pritrditvi traku. Razvijalci so sodelovali v zgornjem in spodnjem koncu. Zadnja vrata na microUSB vratih so mikrofon, na drugi strani pa je standardna vtičnica za slušalke.

Samsung Galaxy Ace Duos (GT-S6802): funkcije prikaza

Vsak kupec prevzame pametni telefon v skladu z določenimi kriteriji. Eden od njih je lastnosti zaslona. V tem modelu je velikost diagonale tri in pol centimetrov. Glede na dimenzije telefona je ta rešitev optimalna. Ločljivost zaslona je majhna - le 480 x 320 slikovnih pik. Gostota je 165 slikovnih pik na palec. Proizvodna tehnologija - TFT. Vidni koti in barvni prenos so sorazmerno dobri, kot pri takih značilnostih. Zaslon prikazuje do 16 milijonov odtenkov. Na ulici v sončnem vremenu bo telefon težko uporabljati, saj se zrcali in zmanjša jasnost. Vendar informacije ostajajo berljive.
Razvijalci ne zagotavljajo samodejne nastavitve svetlosti in osvetlitve ozadja. Spremeniti jih je treba ročno. Med klicem se zaslon samodejno blokira. Da bi bila aktivna, je dvojni dotik. Ta model Samsung podpira funkcijo multi-touch, ki je namenjena za dva hkratna dotika. Senzor je občutljiv, odziv je hiter in jasen. Zaslon je zaščitenposebna plast fiberglassa. Njena moč ni dovolj visoka, zato jo lahko zelo opraskate.

Učinkovitost

Samsung GT-S6802 Galaxy Ace Duos je mobilna začetna naprava. Iz tega sledi, da strojna "polnitev" ne bo vplivala na kupca z visoko produktivnostjo. Zmogljivost je na voljo s čipom Broadcom BCM21553. Deluje lahko z najmanjšo frekvenco 312 MHz in največ 832 MHz. Kaj pomenijo ti procesorji? Uporabnik bo moral opustiti "težke" igre in aplikacije, ki zahtevajo veliko sredstev. Samo ne bodo zagnali telefona. Naprava se lahko ob obremenitvi na kratko obesi. Da bi se izognili zrušitvam, vam priporočamo, da ne uporabljate več procesov hkrati. V drugem sistemu deluje brez očitnih težav. Vse dnevne naloge (klici, sporočila, deskanje) pametni telefon izvaja hitro in v celoti. Glavna stvar je, da ne potrebujete pripomočka, ki bi ga bilo mogoče izvesti.

Vmesnik

Na podlagi tega modela na platformi priljubljenega operacijskega sistema - "Android". V skladu s trenutnimi standardi, različica 236, čeprav je že zastarela, še vedno omogoča uporabniku namestitev velike količine programske opreme. Android ne uporablja "čistega" korejskega proizvajalca Android. Supermarket je vedno nad njim. V tem primeru TouchWiz 4.0 predstavi lastnike Samsung Galaxy Ace Duos GT-S6802. Vdelana programska oprema sistema uporabniku ne bo prinesla težav. Vse potrebne datoteke najdete na uradni spletni strani.
Glavni zaslon ni registriranposebne razlike od prejšnjih različic. Na vrhu je servisna linija. Na njem lahko uporabnik vidi raven baterije, omrežje, uro in aktivne povezave. Če kliknete nanj, boste odprli informacije o prenosih, sporočilih in drugih sporočilih. Tu so prikazane tudi funkcije, kot so utišanje, GPS, Bluetooth in Wi-Fi. Vsi pripomočki so osnovni. Uporabnik ima na voljo sedem delovnih prostorov. Elementi za njihovo namestitev so izbrani posamezno. Neodgovorjeni dogodki so prikazani na zaklenjenem zaslonu kot posebne ikone.

Specifikacije baterij in samostojna baterija

Baterija uporabnikov Samsung Galaxy Ace Duos GT-S6802 se nedvomno nanaša na prednosti te naprave. Njegova majhna zmogljivost (1300 mAh) lahko na začetku zavaja kupca. Vendar pa je treba razumeti, da pametni telefon uporablja šibek zaslon in energetsko učinkovito platformo, ki omogoča do 520 ur stanja pripravljenosti. Baterija je izmenično, narejena iz litij-ionske tehnologije. Ne boji se ponovnega polnjenja, redko se odpihne. Pri 100% polnjenju lahko govorite približno 16 ur, šele po tem času je življenjska doba baterije popolnoma izčrpana. V kombiniranem načinu lahko računate na 2 dni dela. V tem primeru bo trajanje smeri odvisno od obremenitve. Na primer, če uporabnik nima Wi-Fi, glasbe ali iger, bo zmogljivost baterije dovolj za 3-4 dni.

Pomnilnik

Pomembno je, da potencialni kupci vedo, kakšen obseg pomnilnika se uporablja v napravi Samsung GT-S6802Galaxy Ace Duos. Ta možnost je pomembna ne samo za prenos in namestitev aplikacij in drugih datotek, ampak tudi za uspešnost. Odličen pokazatelj učinkovitosti je RAM. V korejskem pripomočku je omejena na 512 MB. Na žalost to še enkrat potrjuje, da so zmogljivosti platforme precej šibke. Domači pomnilnik je prav tako majhen - 3 GB. Vredno je razmisliti, da je del skladišča zaseden s sistemskimi datotekami. Zato so razvijalci zagotovili način za razširitev z 32 GB pomnilniškega pogona.

Značilnosti fotoaparata

Sodobni potrošnik je že navajen na dejstvo, da so vsi pametni telefoni večnamenski. Zato je prisotnost kamere za dolgo časa nihče ni presenečen. Samsungov GT-S6802 Galaxy Ace Duos ima matrico s 5 milijoni slikovnih pik. Na žalost ni bliskavice, ki praktično odpravlja možnost fotografiranja pri šibki svetlobi in popolnoma izključuje njeno delo v temi. Kot bonus pa je proizvajalec opremil optiko s samodejnim ostrenjem, zaradi česar so fotografije jasne, zamegljenost je minimalna. Meni nastavitev je standarden. Na voljo je pet velikosti fotografij: od 5 MP do 03 MP. Največja ločljivost je 2560 x 1920 slikovnih pik, najmanj 640 x 480 slikovnih pik. Obstaja video način. Posnetek je narejen v nizki kakovosti - 640 x 480 slikovnih pik pri hitrosti 25 slik. Snemanje poteka z zvokom (mono). Za več, ta model ni sposoben.

Osnovne nastavitve

Po nakupu Samsung GT-S6802 Galaxy Ace Duos mora lastnik konfigurirati pametni telefon.
  • Datum in čas. Če želite nastaviti uro, pojdite v meni in izberite ustrezno postavko. Tam mora uporabnik nastaviti trenutni čas, ki boprikazani na zaslonu v enem od več formatov. Datum lahko spremenite tudi tukaj.
  • Imenik. Številke v imeniku lahko shranite v meniju za klice. Prav tako lahko uporabnik ročno vnese vse podatke. Razvrsti naročnike po imenu. Če želite, lahko dodate fotografijo ali sliko, ki se bo pojavila na zaslonu ob dohodnih /odhodnih klicih. Od uporabnika se zahteva, da si izbere prostor za shranjevanje: pomnilnik telefona ali SIM kartico.
  • Zvonjenje za klic. Vsakemu naročniku je dovoljeno dodeliti različne načine zvonjenja ali pa jih vključiti v vse klice. Nastavitve za to funkcijo so v razdelku "Zvoki in opozorila". Tu lahko izberete način zvonjenja za alarm, sporočilo in druga sporočila.
  • Zaključek

    Če povzamemo pregled, lahko poudarimo prednosti in slabosti Samsung Galaxy Ace Duos GT-S6802. Cena pripomočka je nedvoumno prednost. Lahko kupite povprečno 6 tisoč rubljev. Za takšen denar uporabnik prejme visokokakovostni pametni telefon z odličnim zvočnikom, precej dober fotoaparat, preprost vmesnik, dolgo življenjsko dobo brez polnjenja in podpore dveh SIM kartic. Vendar mora biti kupec pripravljen zagotoviti, da ta model ne bo pokazal najboljših rezultatov. Šibek procesor, majhne količine integriranega in pomnilnika, nizka ločljivost zaslona bo povzročila določene omejitve. Model Samsung Ace Duos je idealen samo za uporabnike z nizkimi ključi.

    Sorodne publikacije