Pregled projekta THWGlobal.com: Kako delati na spletnem mestu, pregledi

V začetku poletja 2016 se je na svetovni mreži pojavila nova ponudba zaslužka na daljavo. Ljudje so bili povabljeni na gostovanje, kjer plačajo za gledanje videa. Stran, ki lahko pride samo na povabilo starejšega partnerja, se imenuje THWGlobal.com. Kako delati na tem viru ni še ena prevara? Poglejmo podrobno.

Ideja podjetja

Internetni prostor zavrti veliko denarja. Večina se zasluži na oglaševanju, kar je povsem razumljivo. Število uporabnikov omrežja povečuje geometrijsko napredovanje, v tem prostoru ni meja, zato so proizvajalci zainteresirani za distribucijo informacij o svojih izdelkih ali storitvah. Ni skrivnost, da ljudje z veseljem gledajo videoposnetke in slike. Besedila danes niso tako priljubljena. Na tej pravilnosti se razvija YouTube gostovanje. Dobijo veliko denarja od oglaševalcev, ki so zainteresirani za pritegnitev pozornosti. Ploti (kanali) ustvarjajo najbolj običajni ljudje, ki so pripravljeni zaslužiti denar. V tem primeru gledalci ne dobijo nič drugega kot informacije, včasih nepotrebne in nekoristne. Nekoliko drugače so se odločili za razvoj poslovnih ustvarjalcev THWGlobal.com. "Kako delati, da so bili vsi udeleženci v zgoraj omenjeni verigi zadovoljni?" - ti ljudje so razmišljali. Ideja je ležala na površini. Iz sheme nezainteresiranih gledalcev mora biti izključena. Potem bodo oglaševalci prejeli le ciljne poglede, ljudje - koristne informacije, podjetje samo - denar za potrebne in tiste in druge storitve.Strinjam se, ta možnost je veliko bolj koristna za vsakogar, kot sedanji način oglaševanja.


Razvoj idej

YouTube, pa tudi druga oglaševalska podjetja, povezujejo lastnike spletnih mest (spletna mesta, video kanale itd.) Z gledalci. Prvi plača denar, drugim pa je treba deliti dobiček. V tej shemi gledalec - oseba trpi. Uporablja se slepo, kar pomeni, da ima le malo učinka na zagotovljeno oglaševanje. Trenutno delajoča podjetja (iskalniki) poskušajo upoštevati interese uporabnikov, vendar samo. To pomeni, da ljudje dobijo oglase, ki ustrezajo temam, ki zanimajo lastnika tega IP-naslova. Treba je upoštevati, da je zdaj v eni hiši lahko veliko računalnikov in pripomočkov, kar vodi v zmedo. Imajo isti ip-naslov, zato je oglas prikazan vsem takim. Na primer, babica se zanima za zdravilo za hipertenzijo, vnuk pa je nov pripomoček. Starejši sorodnik je zjutraj začel iskati nova zdravila. Ko vstopite v omrežje, bodo vsi družinski člani prejemali oglaševanje za hipertenzijo. In to so neciljni vtisi. Zmanjšujejo učinkovitost tako storitve kot oglaševalca. Vsi so med seboj nezadovoljni. O tej logiki je bil ustvarjalec storitve THWGlobal.com. Kako učinkoviteje delati, izključiti neciljne poizvedbe?


Znebite se nepotrebnih elementov v shemi

Ideja je precej preprosta. Morate se znebiti tistih, ki niso zainteresirani za oglaševanje. V ta namen se ustvari stran, ki združuje tiste, ki želijo pokazati sebe in svoje potencialne stranke. In zapodrobnosti o storitvah in razdrobljenosti občinstva glede na interese, je treba izvesti vprašalnik javnosti. Nato lahko oglaševalec izbere ciljno občinstvo. Pomemben element te ideje je, da vam ni treba dati denarja drugim mestom, vsi potencialni kupci bodo zbrani na enem mestu, in sicer na spletni strani www.THWGlobal.com. Kako delati v takem sistemu, so začetniki dolžni povedati svojim "sponzorjem". Konec koncev je registracija v njem nemogoča brez povabila. Izkazalo se je, da bodo stranke same privabile oglasne mreže drugih ljudi. Da bi spodbudili dejavnost ljudi, so se odločili, da bodo delili dobiček s tistimi, ki gledajo objavo. To je bistvo ideje. Namesto veliko platform, ustvarite eno globalno omrežje (glej ime mesta), v katerem združuje zainteresirane stranke: oglaševalce in kupce. Obenem pa plačevanje oglasov navadnim ljudem, ki se zdaj in tako nenehno soočajo z njimi, ne posvečajo pozornosti temu. Vsi bi morali biti zadovoljni, in igrišče - z lopato iztisniti denar.

THWGlobal.com: Kako delati

Zamisel, ki smo jo pregledali, preostale tehnične točke. Na spletno stran se lahko prijavite samo na povabilo. Nov zaposleni v brskalniku mora biti sponzor. Slednji bodo obljubili, da bodo prejeli dvajset odstotkov zneska zaslužka osebe, ki so jo prinesli v podjetje na prvi stopnji. Če ta oseba povabi druge, bo njihov nastanek tudi bonus. Sistem spodbud se bo razširil na deseto raven. Prvi prejme dvajset odstotkov povabljenih, nato se bonus zmanjša.Zaslužite na ta način, kot trdi podjetje, lahko do deset tisoč dolarjev. To je, tako rekoč, dohodek brez naložb. Če je osebi uspelo zgraditi ogromno omrežje na več ravneh, potem seveda njegova pridobitev teoretično presega prijavljeni znesek. Moral bo kupiti posebno potrdilo od podjetja, da bo prejel svoje nagrade. Na prvi stopnji je bil poudarek na povabilih ljudi. Podjetje potrebuje občinstvo, ki lahko pritegne resne oglaševalce.

Kaj plačajo ljudje?

Ni treba zgraditi omrežja zase. Družba je ljudi povabila k ogledu videoposnetkov. Vsebujejo oglaševanje. Za njen pregled se zbirajo sredstva. Podjetje prejema denar od oglaševalca in daje del gledalcev. Vprašanje, kako delati na THWGlobal.com, ne povzroča težav. Lahko se samo registrirate in si ogledate video. Veliko dela opravi zastonj, tukaj pa ponuja denar za iste akcije. In obljubili so dobiček na tisoč dolarjev na mesec. Glede na izjavo podjetja je bilo treba gledati deset ur na teden. Obljubila je, da bo za to plačala do 250 dolarjev. Takšna ponudba je zanimala mnoge, ljudje so hiteli na spletno stran THWGlobal.com. Kako se registrirati, smo že pregledali. Povabiti vas mora sponzor, to je oseba, ki že ima račun v tej mreži.

Nekaj ​​je šlo narobe

Strinjam se, da je zamisel o neposredni komunikaciji z oglaševalcem s strankami logična. Ljudje so se začeli registrirati na THWGlobal.com. Dejanske povratne informacije strank so bile precej optimistične. Ljudje niso lahkosi ogledal videoposnetek. Dobili so statistične podatke o porabljenem času na spletnem mestu, nastalih žetonih. Tako imenovana enota domače valute, ki naj bi se po rezultatih meseca spremenila v želene. Vendar pa je stran prenehala delovati. Poleg tega nihče še ni prejel denarja. Govorile so se, da so se scammers navadili gledati oglase z navdušenim gledalcem in izginili. Sodeč po statistiki mesta, je registriranih več kot milijon ljudi. Lahko bi videli oglase za resen znesek.

Kdo so lopovi?

Pravzaprav nihče ni izginil. Uporabniki lahko odidejo v svojo pisarno, si ogledajo vsa poročila. Post-sovjetski prostor ne prikazuje videov. Ustavitev je posledica edinstvene kriminalne sheme. Zelo je poškodovala THWGlobal.com. Zakaj ta spletna stran ne deluje, niti ne govori v novicah o osrednjih kanalih Ruske federacije, samo imena niso bila omenjena. Dejstvo, da so obstajali "obrtniki", ki so ustvarili resno virtualno strukturo, zavaja oglaševalce. Na kratko, to so lahko storili tako, da so pošasti, kot je Google, naredili pošasti resnične in plačane. V poročilu so poročali, da so goljufi prejeli tisoče ali milijone dolarjev. To je resna izguba za oglaševalce. To vpliva tudi na ugled podjetij, ki organizirajo oglase. Newbies je bilo blokirano, da bi odkrili vrzeli pri zaščiti celotnega sistema spletnega oglaševanja. Njihovo število je dobilo tudi spletno mesto THWGlobal.com. Ko to čudovito mesto začne delovati, je neznano.

Neroden trenutek

Ljudje, ki so iskreno gledali videoposnetke, niso krivi za belostsvet je zapleten prevarant. Toda trpijo. V začetku leta 2017 ni bilo prejetih sredstev. Podjetje obljublja, da bo vse popravilo in plačalo. Ni načinov, da bi ga pritisnili, nihče ni podpisal uradnih dokumentov, ljudje so delali na zaupanju. Registrirani uporabniki so razdeljeni na optimiste in skeptike. Prvi kažejo, da osebne sobe na spletnem mestu niso izbrisane, da lahko vstopijo, si ogledajo vse informacije. Skeptiki so prepričani, da se soočajo z drugim trikom. Kdo je pravi - čas bo pokazal.

Še enkrat o goljufijah in pravičnosti

Namesto tega imajo zamude pri zagonu podjetja, ki vznemirjajo registrirane uporabnike, druge vzroke, hekerji nimajo ničesar opraviti. Oglaševalski trg je zelo konkurenčen, bolj globalen. Tukaj za občinstvo so pripravljeni vrgel grlo ", saj so dobički iz njega izračunani z astronomskimi vsotami. Verjetno gre za pravno bitko pošasti, ki so že dolgo delale na tem področju, z novincem, ki je predstavil revolucionarno idejo. Vendar je malo verjetno, da bodo javni podatki vedeli. Informacije krožijo po internetu, ni tako prosto, kot se nam zdi. Če pa podjetje začne delovati, bomo o tem zagotovo slišali. Leta 2016 je zbrala veliko občinstvo oboževalcev, ki so čakali na izstrelitev in denar. Torej za vsak primer, ugotovite in napišite, kako delati na evrika.THWGlobal.com bo nenadoma prišel prav.

Druge razlik v podjetju

Ljudje so navdušeni nad brezplačno registracijo. Toda to niso vse "buns", ki jih THWGlobal obljublja. V sistemu lahko razvijete lastno omrežje. Zaslužila bo z gledanjem videoposnetka,bonuse od nakupa plačanih izdelkov. Poleg tega lahko navadna oseba, ki ne želi povabiti nikogar, kupi popuste za oglaševalce. Prav tako lahko sodelujete v anketah, dobite nove vzorce izdelkov in še več. Doslej je vse opisano - teorija. V praksi je vse veliko bolj žalostno. Ljudje so porabili čas za gledanje video posnetkov in dobili so samo nered in podobo. Mnogi menijo, da so prevarani. Vendar pa THWGlobal doslej še ni izginil s prizorišča, spletna stran deluje, v Evropi in Ameriki potekajo video posnetki. In kaj se bo zgodilo naslednje - samo čas bo ocenjen.

Sorodne publikacije