Najhitrejša in najbolj priročna razširitev VPN za Chrome

Bypass blokiranje Netflix, bivanje v VKontakte iz ukrajinskih IP-jev, download torrents z nekaznovanostjo - vse z Virtual Private Network. Najnovejša različica Opera ima vgrajeno funkcijo VPN, vendar mora Google razširitev namestiti ločeno. V Googlu Play ali v spletni trgovini brskalnika je na voljo vsaj na stotine različnih storitev. Vsi so pogojno brezplačni in se razlikujejo le v ikonah in logotipih. Da bi vam pomagali pri izbiri najboljših ugibanj, nudimo merila za ocenjevanje in seznam priporočenih razširitev VPN za Chrome.
Brezplačno ali Premium

Preden gremo na seznam storitev VPN, si poglejmo, katera merila za izvedbo izbire. Na prvem mestu je starodavno, kot svet, vprašanje: "Plačati ali ne plačati?" Seveda je varčevanje vedno lepo. Še posebej, če se razširitev VPN za brskalnik Chrome uporablja za manjše namene. Kot na primer, pojdite na "sošolci". Ampak, če je anonimnost potrebna za delo v podjetju, vas skrbi vaša zasebnost in varnost, potem pa brezplačen paket ni dovolj.

Pasovna širina

Predstavljajte si situacijo. Za hitri internet plačate 150 MB in želite namestiti razširitev VPN. Toda, ko to naredite, se metamorfoze odvijajo na internetu. Vsaka stran se nalaga v 10-15 sekundah, gledanje filmov na spletu se spremeni v moko, celo posnetki na YouTube se začnejo upočasniti. To je trik prostega VPN-ja.

PPTP povezava

Free-VPN uporablja PPTP. Je zanesljivranljiv in je dolgo časa za pozabo. Namesto zaščite lahko dobite taksist in uhajanje podatkov. Plačana storitev omogoča varno povezavo prek L2TP /IPSEC, OpenVPN, SSTP ali SSH.


Poleg napadov tretjih oseb obstaja nevarnost preprodaje dragocenih podatkov pri uporabi brezplačnega VPN-ja za Chrome. Širitev Hole je bila pred kratkim izpostavljena v podobnih umazanih insinuacijah. Ustvarjalci so trgovali s prilagojenim prometom, vendar to ni najslabše. Storitev so hekerji uporabljali kot botnet. Verjemite mi, da ne boste navdušeni, ko tretja oseba prevzame zgodovino vašega brskalnika. Zato se izogibajte skušnjavi, da bi jih rešili. Prav tako imajo plačane VPN lepe stvari:
 • brez oglasov;
 • podporna služba;
 • Povečana funkcionalnost.
 • Če v VPN ni denarja

  , ste se odločili, da je brezplačna VPN boljša od njene odsotnosti. Ni možnosti in želje za plačilo storitve. V tem primeru uporabite brezplačno različico. Predstavljamo vrhunske VPN-je za Chrome s dokazanim ugledom in zanesljivo varnostjo. Poleg tega vsaka storitev na seznamu ponuja preizkusno različico razreda Premium za en teden. Lahko seveda ne greš povsem iskreno. Ko premijski račun poteče, odstranite aplikacijo in znova predložite poskusno plačano različico. Za ponovno registracijo ne pozabite vsakič uporabiti nov poštni naslov.

  DotVPN

  Mladi, vendar zaslužni spoštovanje službe. Po mnenju razvijalcev je DotVPN boljši od VPN. Malo podoben abracadabri, vendar ima storitev 860559 uporabnikov in 10 milijonovpo vsem svetu. V dvanajstih državah je razširjenih 24 podatkovnih centrov: Kanada, Nemčija, Francija, Japonska, Nizozemska, Singapur, Španija, Švedska, Švica, Rusija, Združene države in Združeno kraljestvo.
  Prednosti:
 • neomejena pasovna širina;
 • v prosti različici je na voljo 70% premije in lahko uporabite katero koli od 12 držav;
 • šifriranje s 4096-bitnim ključem;
 • vgrajeni požarni zid ali požarni zid, ki filtrira promet;
 • storitev ne beleži zgodovine brskalnika in zato ne bo preprodala podatkov. Edina pomanjkljivost brezplačne različice te razširitve VPN za Chrome je hitrost. Če ustvarjalci niso bili prepričani o moči Smart Securitya, bo prenos spletnih videoposnetkov počasen.

  Hotspot Shield

  Je najbolj zanesljiv podaljšek. Lahko celo obide "Veliki kitajski požarni zid". V lasti ekipe ruskih razvijalcev, ki živijo v Kaliforniji. Leta 2006 sta se Dmytro Gorodansky in Yevgeny Malobrodsky odločila, da za kavarno ustvarita brezplačno brezžično omrežje. Izum se je imenoval AnchorFree. Trenutno je največja platforma s 500 milijoni uporabnikov v 200 državah po svetu. To je razširitev VPN za Google Chrome v osebnem računalniku s sistemom X in Windows. Na voljo tudi za pripomočke, ki temeljijo na iOS, Android, Windows Phone. Storitev ima prijeten vmesnik, številne dodatne funkcije, AdBlock lahko prilagodite posamezno, namestite popolno zaščito ali pa samo posamezna spletna mesta. VPN je enostavno vklopiti in izklopiti, in ni pomembno. Slabosti:
 • oglaševanje v pojavnih oknih;
 • počasno nalaganje strani;
 • v brezplačni različici omejenega dostopa do krajevpovezavo
 • To je draga storitev. Če si naredite premijo, se pripravite na uporabo 12 dolarjev na mesec.

  Browsec

  Ena najboljših razširitev VPN za Chrome. Postavite se kot napredni analog ZenMate, Stealthy, Hola in friGate. Šifrira promet in odpre dostop do blokiranih spletnih mest. Tehta 242 MB proti 398 MB Hotspot Shield. Obstaja različica za Android in iOS. V primerjavi z drugimi navideznimi zasebnimi omrežji se brezplačna različica brskalnika izvaja hitreje.
  Browsec vam omogoča uporabo brezplačne različice brez omejitev prometa, v nasprotju z HOXX ali ščitom vroče točke. Dostop je omejen na Singapur, Nizozemsko, Združeno kraljestvo in Združene države. Za $ 333 na mesec vam Browsec omogoča povezovanje s 30 državami po svetu.

  ZenMate

  Nemška kakovostna kibernetska varnost, ki tehta 176 MB. Aplikacijo je preneslo in namestilo 42 milijonov uporabnikov. ZenMate ima 27 strežnikov v različnih državah. To je večnamenska storitev za osebne računalnike in mobilne naprave. Prednosti:
 • internetna zasebnost;
 • varen Wi-Fi;
 • Neomejen dostop do omrežja;
 • by-block blokiranje in cenzura;
 • zaščita pred sledenjem sledilcev.
 • ZenMate ima samo dve funkciji: vklop /izklop. in spremenite lokacijo. Ogledate si lahko tudi promet, obstajajo opisi orodij. To ni samo vtičnik ali razširitev VPN za Chrome, temveč popoln dodatek. Na uradni spletni strani je veliko člankov o tem, kaj je navidezno zasebno omrežje, šifriranje, kriptografija. Glavna kakovost ZenMate je turbo hitrost. To je res najhitrejši VPN, vključno s prenosom torrenta. 7-dnevna brezplačna preizkusna različica za premium storitev je na voljo za ocenjevanje ZenMatena podlagi. \ t Mesečna naročnina stane 749 $ ali 499 $ na leto.

  TunnelBear VPN

  Kanadski medved je na vašo varnost. Od vseh razširitev VPN ima TunnelBear svoj logotip. Tudi storitev ima najboljše ocene, brez primere 5 zvezdic in ocene na Lifehacker, Mac World, TNW, Huffington Post in WSJ.com. Pravzaprav to dejansko ni VPN. TunnelBear je hitreje šifriran proxy. Revizija varnosti Cure53 v avgustu 2017 je potrdila visoko stopnjo varnosti strežnikov in infrastrukture TunnelBear. Storitev tehta samo 1,5 MB. Obstajata dve različici: razširitve brskalnika in aplikacija za delovni računalnik. V prvem primeru dobite:
 • mimo zapornic;
 • varna Wi-Fi povezava;
 • zaščita pred sledenjem oglaševalskih kampanj in statističnih lokacij;
 • možnost povezovanja z 20 državami sveta.
 • ​​Kot razširitev VPN za Chrome na računalniku TunnelBear zagotavlja 100% šifriranje podatkov. Če želite namestiti, morate registrirati uporabnika in usmeriti svoj poštni predal. Storitev se izvaja hitro, hitrost je dovolj za gledanje filmov in video vsebin. Še ena značilnost - ustvarjalno oblikovanje v obliki zemljevida pri prehodu med državami. Edina pomanjkljivost je, da je brezplačna različica omejena. Mesečno izstopa le 500 MB. Če "twee medveda, dodajte 1 GB več. Obstajata dve plačani tarifi: Giant za 999 $ na mesec in letna naročnina za Grizzly za 499 $ za en mesec in 5988 $ za dvanajst.
  Lahko ocenite, kateri od predlaganih podaljšanj je boljši, lahko samostojno. Vse je preprosto in hitro nastavljeno na "en klik", vsak intuitivni vmesnik. Uporabite lahko več vtičnikov hkrati.glavna stvar - ne hkrati. Na koncu boste sami izbrali najboljše.

  Sorodne publikacije