Rdeči orkester 2 Heroji Staljingrada: popoln prehod

Igra Red Orchestra 2 Heroes of Stalingrad ni med akcijskimi strelci. Ta projekt je namenjen manifestiranju taktičnih spretnosti igralca v dinamičnih bojnih operacijah. Uporabnik se bo udeležil obleganja Staljingrada leta 1943 in ga poskušal vzeti ali odstraniti. Misije so nelinearne, omogočajo samostojno izbiro rešitve in to je glavna zapora prehoda.

Prvo poglavje (igra za Nemce)

Najprej se morate naučiti spoznati glavne vidike upravljanja v Red Orchestra 2 Heroes of Stalingrad. Brez težav, samo sledite navodilom na zaslonu. Potem je igralec poslan v prvo misijo, ki pravi, da zgrabi cerkev.
To lahko storite tako, da tečete skozi jarke do prve četrtine, odstranite ostrostrelce in jih zagrabite. Nato naredite enako z naslednjimi, dokler se ne približate stavbi vaškega sveta. Glavna naloga bo izracun strojnic v oknih. Če jih je mogoče uničiti, se lahko opravilo šteje za izpolnjeno. Potem v temi zgrabite skladišče in očistite vsa tla. Od tam pa pojdite v šolo Polyataktiv, nato pa pojdite v bolnišnico. Na zadnji strani se odpre okno, v nekaj minutah pa se odstrani udarec iz zadnjega dela stavbe.

Začetek v ZSSR

Tukaj ni nobenega usposabljanja, igra Red Orchestra 2 Heroes of Stalingrad pa takoj ponudi prvo misijo. Junaki se soočajo z obratno nalogo zaščite cerkve. V vseh pogledih ga je treba odvrniti, sicer se bo moral umakniti v stanovanjske soseske, kjerveliko težje braniti. Zadnja točka konsolidacije bo vaški svet, kjer lahko s pomočjo strojnic popolnoma ohranite zaščito.
Po uničenju vseh valov napadov, napadejo na vojašnice. Najlažji način je premik iz stavbe na jugovzhod in od tam v bolnišnico. Napad na vojašnice bo potekal pod streljanjem nacistične vojske. Če vam to uspe, potem organizirajte ofenzivo od boka do šole polyataktiv in se premaknite na zadnjo točko - sestavo, od koder se je začela ofenziva. Glava se tu ne konča, ker je še vedno pred nami braniti osrednjo postajo v Rdečem orkestru 2 Heroji Staljingrada. Pregled najboljših bo v bližini skladišča, če pa ga pritisnete, je vredno vrniti se na barikade v osrednji stavbi. Če Nemci dosežejo južni del, bodo morali opraviti nalogo.

Nadaljevanje

Treba je omeniti, da je vsako poglavje obeh kampanj med seboj prepleteno. Enake predmete vsake glave v Red Orchestra 2 Heroes of Stalingrad mora ujeti nacistična vojska in jih branijo vojaki Rdeče garde.
V drugem poglavju prve kampanje je igralec na čelu nemške divizije. Imeli boste možnost, da preučite in upravljate enote pod obleganjem zgoraj omenjene centralne postaje. Potrebno bo odvrniti skladišče in očistiti severni most iz jarka. Po dolgi obrambi gremo v tretje nadstropje in od tam iz osrednje stavbe najlažje prevzamemo nadzor nad severnim delom postaje. Naprej v Red Orchestra 2 Heroes of Stalingrad, je prehod na obeh straneh zmanjšanza napad /zaščito dvigala. Prva točka bo kontrolna točka, ki stoji na vhodu. Napadati bolje s strani in organizirati obrambo, da bi videli središče in stranice. V prihodnje bodo bitke šle v štiriletno stavbo, kjer bo meja prostor pod streho. Morate priti tja in ga obdržati ali zgrabiti.

Splošni nasveti

Pozorni uporabniki so lahko opazili, da se rdeči orkester 2 Heroes of Stalingrad vodi v podobnih scenarijih. Skupina vojakov poskuša obdržati to območje, v drugi kampanji pa ste že v obraz nemških vojakov, ki poskušajo to obvladati. V takšnih misijah je vedno pomembno, da spremljamo lokacijo svojih zaveznikov in sovražnikov. Takoj, ko vidite, da ogenj gre iz zgornjih nadstropij, se skrijte za najbližjimi barikadami ali rovi. Od tam je lažje ustreliti nasprotnike z orožjem in z veliko verjetnostjo za preživetje.
Uprava čete pehote ali oklepnih vozil je pristojna zasedba delovnega mesta. Če je območje odprto, razdelite borce, da ambiciozni ogenj iz zasede ne bo navdušil vsakogar. Pogosto ima vsaka misija v vseh oddelkih najboljši način za reševanje tega problema. V napadu je to obvozni manevar od zadaj in v obrambi je prava izbira točke ognja. Taktični strelci ne marajo naglih dejanj. Ko se zgodi pred očmi mest, ne smete teči tam z vašo nevezanostjo, sicer se porazu ne moremo izogniti. Bolje je počakati v napadu in obrambi, dokler sovražnik ne opravi prvega koraka. Če se to ne zgodi, potem je čas, da razmišljamo o svojih dejanjih in izumimo pravi načrt.

Sorodne publikacije