Izračunajte ubežnike: Kako ugotoviti, kdo se je odjavil iz Instagrama

Če aktivno uporabljate Instagram, potem ste verjetno že dolgo preučevali njegove zmožnosti in si niste mogli pomagati, vendar opazite, da je ne morete na noben način spremljati kdorkoli, ki je od vas odjavil. V večini drugih družabnih omrežij, če vas uporabnik izbriše od prijateljev, izgine s seznama fresk, vendar ostane na seznamu vaših naročnin. Na primer, bo poslana "aplikacija" ali naslednja. V "Instagramu" nesankcionirana oseba izgine brez sledi.

Skrite priložnosti: kako ugotoviti, kdo se je odjavil iz "Instagrama"

Torej, poglejmo podrobneje to vprašanje. Če še vedno ne veste, kako ugotoviti, kdo je bil odjavljen iz "Instagrama" - zaostajaš. Napredek ni vzpostavljen: aplikacije in spletne storitve, ki dopolnjujejo funkcionalnost programa, niso nastale hkrati s to socialno mrežo. In ni samo v prizadevanju, da bi zadovoljili radovednost. Takšni programi so nujni za tiste, ki uporabljajo svoj profil v "Instagramu" za komercialno dejavnost ali promocijo katerega koli projekta. Statistični podatki o dejavnostih naročnikov omogočajo ovrednotenje rezultatov oglaševalske akcije. Konec koncev, če ste zavrnjeni - očitno naredite nekaj narobe.

Obnašanje občinstva lahko spremljate tako iz računalnika kot iz telefona. V prvem primeru greš na posebej ustvarjene za ta namen mesta, v drugem - prenesi v aplikacijo telefona.

Uporabne strani za sledenje naročnikom

Če cenite udobje dela zaračunalnika in ne želite zamašiti pomnilnika telefona z nepotrebnimi aplikacijami, nato pa bodite pozorni na naslednja mesta:
 • Unfollowgram.com.
 • Nekdanji Unfollowers.com, zdaj znan kot Statusbrew.com, vam omogoča, da ne delate samo z Instagramom, temveč tudi z drugimi družbenimi omrežji.
 • Načelo delovanja je preprosto: pojdite na spletno stran, registrirajte se s svojimi podatki iz "Instagrama". Vendar ne pričakujte, da bo zaslon takoj prikazal, kdo se je odjavil od vas za celotno trajanje računa. Ravno nasprotno, šele zdaj bo storitev začela slediti vašim naročnikom.

  Ali je mogoče ugotoviti, kdo se je odjavil od "Instagrama", preden se je prijavil na storitev? Na žalost ne. Konec koncev, načelo takšnih programov je ustvariti začetno bazo podatkov za vaš profil. Nato bo program preveril in spremljal, kaj se je spremenilo. Tudi na takih straneh lahko vidite, kdo vas je prevaral brez vzajemne naročnine (vaši oboževalci) in s katerimi imate skupno prijateljstvo.

  Pobeg iz telefona: programska oprema za sledenje


  Če imate samo pametni telefon - ni problema, saj lahko ugotovite, kdo se je odjavil iz "Instagrama", ne samo iz računalnika. V vsakem od sistemov (Android, iOS ali Windows Phone) je napisanih več aplikacij tega načrta. Med najbolj priljubljenimi so:
 • Sledilci.
 • Instafollow.
 • Ne sledite vohunu.
 • Postopek je vedno enak: prenesite aplikacijo in pojdite z vašo prijavo za "Instagram". Za prihodnje manipulacije naročnikov program potrebuje dovoljenje za dostop do vaših podatkov. To je nujna potreba, kot v primeru dela s spletnimi mesti, če postavite vprašanjeKako ugotoviti, kdo se je odjavil. Na Instagramu ne bo nobene dejavnosti v zvezi z vohunsko programsko opremo, če je ne želite sami (na primer, boste odjavljeni od več uporabnikov, ki uporabljajo katero od zgornjih pripomočkov).

  Kaj je trik?

  S svojo nujnostjo in koristnostjo storitve tretjih oseb ostajajo naslednje. V grobem združite svoje uporabniško ime in geslo, s čimer lahko tuji program prodre v vaš račun.
  Torej, ali ta člen sama sebi nasprotuje? Ne skrbite, nihče na drugi strani zaslona ne bo prekinil vašega računa - vse te storitve so dražje od njihovega ugleda. Vendar pa lahko svoj račun izpostavite tveganju tako, da prenesete aplikacijo od neznanih razvijalcev. Ali pa bo uprava "Instagrama" menila, da je delovanje storitve znotraj vašega profila nevarno in vas blokira. Zaman je pojasniti službi za podporo, da vaš cilj ni nič drugega kot način, da ugotovite, kdo se je odjavil iz Instagrama. Aplikacija je znana po nepopolnih algoritmih za blokiranje končnih uporabnikov. Zato ne zlorabljajte uporabe vohunske programske opreme. Ne pozabite, da je vse v redu. Uporabite svoje znanje o inteligentnih programih sledenja in storitvah, ki vam ne bodo škodovali.

  Sorodne publikacije