Izmenjava povezav v "Prometeju" - kako izvedeti? Podrobnosti

Ker je "Stream" postal priljubljen program in veliko ljudi ga je začelo uporabljati, je bil Steam "za nakup iger, takojšnja priložnost za izmenjavo. In Valve je ustvaril edinstveno funkcijo, ki ni bila na voljo v enem analognem, in torej, kje je povezava do izmenjave v "Steam", kako to veste?

Zakaj potrebujete povezavo za izmenjavo?

Torej, zahvaljujoč tej priročni funkciji, lahko vsak uporabnik igralnega centra "Stream" ustvari edinstveno povezavo, ki je zasnovana tako, da omogoča drugim ljudem, da opustijo svoje ponudbe za izmenjavo v načinu brez povezave. To pomeni, da lahko oseba, ki ima izmenjalno povezavo enega od uporabnikov "pare", z lahkoto vstopi, pregleda inventar in predlaga zamenjavo, s katero se lahko strinjate, zavrnete ali naredite povratno ponudbo (ponudite svojo različico).

Da, dovolj je enostavno in lepo je imeti priložnost deliti stvari brez čakanja na partnerja, ki išče ure. En klik lahko zavrnete ali sprejmete. Ampak še vedno ne vsi vedo, kje je povezava do izmenjave v "Steam".

Kje lahko uporabim povezavo za izmenjavo? Zato pogosto online igralci spletnih iger uporabljajo spletne trgovine, ki ponujajo kože za denar, ali sodelujejo v tomboli in tako naprej. Skrbniki takšnih trgovin nimajo vedno prostega časa, zato dobijo pošto, ki so brez povezave, da bi opustili ponudbo za izmenjavo preko teh zelopovezavo Ko greste v eno od teh trgovin, lahko najdete "izmenjalno povezavo v" Steam ", kako izvedeti?" S klikom na ta napis lahko uporabnik ugotovi, za kaj je povezava do izmenjave in kje se nahaja. Potem ko je igralec potrdil zamenjavo z botom, je igralec dobil pošteno zmago ali kupil stvari brez težav, brez čakanja nekaj ur, z enim klikom. Resnično udobna funkcija.

Kje je ista povezava?

Če potrebujete povezavo do izmenjave "Promoti", kako najti in najti? V vsem, kar so razumeli, je zdaj treba najti izmenjalno povezavo. In ne smemo pozabiti, da mora biti uporabniški inventar odprt za vsakogar, tako da lahko ljudje in roboti vržejo svoje predloge. Če želite poiskati to povezavo, naredite naslednje: 1. Vnesite »Stream« pod vašo prijavo (ne pa tudi brez povezave). 2. Na desni strani, na vrhu, je uporabniški vzdevek napisan z velikimi znaki, kot je Fb2017. 3. Kliknite to opombo in pojdite na razdelek »dejavnost«. 4. V razdelku aktivnosti obstajajo ločeni razdelki: igre, prijatelji, skupine, inventar in izmenjave. 5. Če najdete razdelek »izmenjava ponudb«, morate klikniti nanj in se premakniti na ločen del. 6. Nato morate le klikniti na sporočilo "kdo lahko pošlje ponudbe za izmenjavo".
7. Nato sledi povezava do izmenjave v "Steam". Kako izvedeti - so že ugotovili. Kadarkoli lahko ustvarite novo povezavo, odvisno od želje uporabnika. Vse je narejeno brezplačno in zelo enostavno.

Sorodne publikacije