"Kia": modelni razred po razredih

KIA Motors je korejski koncern za proizvodnjo avtomobilov. V postavitvi podjetja lahko najdete skoraj vsak mestni razred. Danes Korejci uspešno konkurirajo evropskim in japonskim tekmecem in svojim potrošnikom ponujajo izdelke po nižji ceni. Poglejmo si "Kia" v razredu.

Podkompaktna

Ta razred vključuje kompaktne mestne avtomobile, katerih poraba goriva je izredno majhna in je vodljivost v prometnih zastojih visoka. Razred predstavlja dva modela "Kia" - Picanto in Rio. Picanto je kompaktna hatchback v karoseriji s petimi vrati. Nova zasnova je v avtomobil vdihnila drugo življenje in zagotovila športne funkcije. V tem primeru avto ostaja zelo ženstven in privlačen. Minimalni strošek avtomobila je 530 tisoč rubljev. Rio - kompaktna limuzina s 5 vrati, ki stane od 580 tisoč rubljev. Model mostu, ki je primeren tako za družinska potovanja na dolge razdalje kot tudi za mestno uporabo. Za prodajo s 14 in 16-litrskimi agregati.

Kompaktna

Kompaktna linija modelov "Kia" predstavljajo dva avtomobila - Cerato in c'eed. Prvi model je limuzina srednjega razreda s ceno 870 tisoč rubljev. Celoten komplet lahko kupite z 2-litrskim motorjem s 150 konjskimi močmi in pospeškom na stotine v 93 sekundah. S takimi kazalniki se bo limuzina na progi zelo dobro izkazala. V kombinaciji z visoko stopnjo udobja je avtomobil primeren za dolge vožnje. C'eed - model z več različicami celotnega sklopa: hatchback s petimi vrati, karavan, 3-vratni kupe, hatchback GT. AvtoIma živahen in nenavaden dizajn, ki ga poudari v mestnem toku. C'eed vam omogoča, da vozite pristen športni kupe, ne glede na vrsto karoserije modela.

Predstavniški razred

Predstavljeni sta seriji Opia in Quoris poslovnega razreda Kia. Prva limuzina je najmlajši model v razredu. Njegova vrednost se začne z oznako 1 milijon 100 tisoč rubljev. Quoris - popolna predstavniška limuzina. Glavni čip avtomobila je njegova vrednost: Korejci ponujajo vse objekte in tehnično opremo, kot v nemških ali ameriških sogovornikih, le za precej manjšo količino. Začetna cena - 2 milijona 600 tisoč rubljev.

Crossoverji in SUV

V tem razredu KIA ponuja največje število avtomobilov: Soul, Sportage, Sorento, Sorento Prime, Mohave. Crossoverji v seriji "Kia" segajo od 780.000 za bash različico kompaktne in ustvarjalne Soul do 25 milijonov za luksuzne Mohave za 7 potniških sedežev.
Vse podrobnosti lahko najdete na uradni spletni strani korejskega podjetja v Rusiji. V članku ste se seznanili s fotografijo modela Kia in kratkim opisom vsake kategorije.

Sorodne publikacije