Dealply: Kaj je ta program?

Veliko spletnih forumov programske opreme vsebuje veliko število pritožb nezadovoljnih uporabnikov, ki so odkrili, da so na svojih računalnikih. Kaj je to? Ljudje ne vedo, kako se ga znebiti. Pogosto se zgodi, da to ni lahko. Najpogosteje udobno delo v računalniku blokirajo pojavna okna in obsesivni oglasi. Dodajte negativni in nekaj protivirusnih programov. Nekateri se štejejo za malware in Dealply. Kaj je to? Virus Sploh ne.


Več uporabnikov ne more niti uganiti, kaj je program in kako je na računalniku. V resnici pa je lahko koristna, včasih pa je nenadomestljiva. To velja za ljudi, ki so navajeni na spletne nakupe.

Opis

Dealply - kaj je ta program? Namenjen je brskalniku. Iz razloga, da uporabniku omogoča nakup boljšega iskalnika, ga je mogoče zlahka razvrstiti kot razred programske opreme za oglaševanje. Glavni cilj programa je pomagati uporabniku, obiskati spletno stran enega od spletnih trgovin in dražb, kupiti želeni izdelek po ugodnejši ceni. Kaj še lahko rečete o Dealply? Kaj je program, ki je popolnoma brezplačen. Samo če je uporabnik opravil nakup za predlagani kupon ali ga je celo pomotoma kliknil, razvijalci programa zaslužijo dobiček. Glavna pomanjkljivost je dejstvo, da večina pojavnih oglasovOglasi se prikazujejo na drugih spletnih mestih, ki so zelo oddaljena od trgovanja.


Kako se program pojavi na uporabnikovem računalniku?

Tako se je na računalniku nenadoma pojavil program Dealply. Kaj to pomeni? Če je oseba oboževalec spletnega nakupovanja in obiskuje veliko trgovskih lokacij, lahko ta program namestite preko enega od njih. V operacijski sistem vstopi iz neznanega vira. Na primer, Dealply je lahko aplikacija za drugo brezplačno programsko opremo ali program za skupno rabo, prenesen s spleta. Če v trenutku namestitve upravljalnika prenosov, pretvornikov ali urejevalnikov vidite pogovorno okno, ki kaže, da morate namestiti dodatne komponente, morate biti zelo previdni. Če jih ne potrebujete, je bolje odstraniti klop. Mnogi namerno prenesejo Dealply, drugi pa ga prenesejo brez suma. Biti morate previdni in uporabljati samo tista sredstva, ki so vredna zaupanja. Drugi so lahko zlonamerne programske opreme. Antivirus bo takoj pomislil na datoteko win32 /dealply, da je virus. Če se to zgodi, ga morate dodati na seznam izjem.

Kaj je glavna težava?

Nevarnost je, da se je zelo težko znebiti razširitve ponudbe. Kaj to pomeni? Dejstvo, da ga ne more vsak uporabnik odstraniti, kljub dejstvu, da ima uradna spletna stran programa podrobna navodila za odstranitev. In sčasoma nepotrebna promocijska sporočila začnejo motiti uporabnike in se poskušajo znebiti Dealply. Kako odstranim aplikacijo?

Odstranitev programa

Če se uporabnik znajde med tistimi, ki so bili sposobni obvladati živce in se zaveda, da ta program sploh ni potreben na njegovem računalniku, potem najprej poskusite zagnati nekaj učinkovitega anti-spyware programa, v katerem izberete funkcijo. globoko skeniranje Opozoriti je treba, da program Dealply ni virus, saj ima nekaj zelo uporabnih funkcij. Še več programov, katerih namen je čiščenje sistema, menijo, da je ta vtič Trojan ali črv. Ena od možnosti odstranitve je lahko uporaba Spy Hunterja, ki je bil uspešno preizkušen na vseh priljubljenih operacijskih sistemih. Omogoča samodejno izbris razširitev ponudbe. Tu so njegovi pluse:
 • Zaščita pred zlonamerno programsko opremo vseh datotek in nastavitev.
 • Brisanje vseh datotek, ki jih je ustvaril vtičnik.
 • Brisanje vseh vnosov v registru, ki jih je ustvaril vtičnik.
 • V njej so se pojavile težave pri zaščiti nastavitev brskalnika in popravkov.
 • Brezplačna tehnična podpora, če programa ni mogoče odstraniti (to je zelo redko).
 • Druga možnost je lahko uporaba pripomočka, ki ga je razvil sistem Security Stronghold, ki samodejno odpravlja vse težave s pogodbo z optičnim branjem registra in trdih diskov. Uporabnost pripomočka je:
 • Brisanje vseh razširitvenih datotek.
 • Brisanje vnosov v registru, ki jih je ustvaril vtičnik.
 • Odpravljanje težav z brskalnikom.
 • Zagotavljanje imunizacije operacijskega sistema.
 • Brezplačna tehnična podpora v primeru okvare.
 • Na splošno sta ti dve družbi zelo podobni. Uporabnik lahko izbere tistega, ki mu najbolj zaupamo.

  Ročno brisanje

  Obstaja še en zelo učinkovit način, da se znebite Dealply. Gre za odstranitev vseh datotek in map ter registrskih ključev, ki so povezani z imenom. V tem primeru se program tudi odstrani iz zagona in registracija vseh povezanih knjižničnih datotek se prekliče. Ampak, tako da zaustavite izbiro, lahko neizkušeni uporabnik napačno izbriše potrebne sistemske datoteke s podobnimi imeni. Zato je priporočljivo uporabljati storitve posebnih protivirusnih orodij in programov.

  Povzetek

  Tako postane jasno, da je plugin pogosto nameščen brez vednosti uporabnika, vendar ga ni lahko odstraniti. Kaj potrebuje Dealply? Če želite najti poceni izdelke v spletnih trgovinah. Če uporabnik ne moti pop-up oglasov, ne morete odstraniti razširitev, in če se jim dolgčas, potem uporabite posebna orodja, ki jim pomagajo odpraviti nepotrebne razširitve. V prihodnosti pa morate skrbno spremljati, kateri viri so obiskani in kateri programi so nameščeni v vašem računalniku.

  Sorodne publikacije