Program za namestitev odjemalcev Atheros - kaj je program in kako ga odstraniti

Kot priporočajo mnogi računalniški strokovnjaki, morate računalnik redno čistiti od nepotrebnih programov in pripomočkov. Ko uporabnik to izvede, lahko naleti na aplikacijo, imenovano program za namestitev odjemalcev Atheros. Kaj je to? Članek vam bo povedal o tem, in na koncu bomo izvedeli, ali lahko odstranite to aplikacijo in če da, kako.

Program za namestitev odjemalcev Atheros - Kaj je to?

Predstavljeni program je datoteka, ki vstopa v sistem skupaj z Bluetooth in Wi-Fi adapterji proizvajalca Atheros, kar dokazuje prva beseda v naslovu. Uporablja se kot gonilnik za njih. S preprostimi besedami je program, ki išče in namesti strojno programsko opremo iz Atherosa.


Prav tako je treba omeniti, da je program vpisan v register v razdelku Samodejno varnostno kopiranje, tako da se začne ob zagonu sistema. Po tem, da še naprej dela v ozadju, redno preverjanje na mestu podjetja nove različice voznikov, in ko je bilo ugotovljeno, da jih ponudi, da namestite.

Kaj je Atheros Communications Inc.

Zavedamo se, da je program namestitve odjemalcev Atheros potreben za nadgradnjo in namestitev gonilnikov. Zdaj morate govoriti o podjetju Atheros Communications Inc. To ime lahko vidite v opisu druge programske opreme v računalniku. Zelo nezaželeno ga je odstraniti. Praviloma prihaja z opremo in služi za podporo njenemu delu.

Lahko izbrišete

Izbrišite programe, pri katerih je ime Atheros Communications Inc.To je zelo nezaželeno - že smo ga našli, vendar lahko odstranite program, predstavljen v tem članku? Na splošno je to mogoče, vendar je treba predhodno pretehtati vse prednosti in slabosti. Ker ta program služi kot namestitveni program gonilnika za strojno opremo Atheros, se lahko po odstranitvi programa na določeni točki preneha uporabljati, ker gonilniki najnovejše različice niso bili nameščeni.


Kako odstraniti

Če se odločite, da ga odstranite, morate storiti naslednje:
 • Zaženite »Programi in komponente«. Ta sistemski element je na nadzorni plošči, vendar ga je lažje najti z iskanjem po sistemu.
 • Na seznamu vseh nameščenih programov poiščite želeno aplikacijo.
 • Kliknite na PCM (desni klik).
 • Izberite možnost "Izbriši".
 • Odpre se deinstaller. Sledite preprostim navodilom, očistite disk iz te aplikacije.

  Zaključek

  Zdaj, ko veste, da je program namestitve odjemalcev Atheros program, ki namesti gonilnike za naprave Atheros, se zdaj imenuje Qualcomm Atheros. Ugotovili smo tudi, da ga je mogoče odstraniti, vendar je po vaši presoji, ker če uporabljate naprave tega proizvajalca, lahko prenehajo delovati.

  Sorodne publikacije