DVR SHO-ME HD-7000SX: pozitivna in negativna povratna informacija

Uporaba videorekorderjev je očitno postala običajna navada, kot so prehranjevanje ali ščetkanje zob. S pomočjo naprav, kot je SHO-ME HD-7000SX, voznik zlahka zajame položaj na cesti. Več o izdelku bomo obravnavali v članku.

Gadgetska kultura

Tehnični skok, za katerega je značilno XXI. Stoletje, je privedel do pospešene proizvodnje in velikih nakupov avtomobilov. Avtoceste in prometna križišča nimajo časa za čim hitrejšo izgradnjo, zato se prometni zastoji in nesreče pogosto pojavljajo v velikih mestih. Za obnovitev podrobnosti o prometni nesreči in kaznovanje krivca (ki se pogosto skriva s prizorišča) se uporabljajo video snemalniki. SHO-ME HD-7000SX je eden izmed njih. Pripomoček je varno pritrjen na vetrobransko steklo - odličen asistent motoristov.

O napravi

Izdelek ima vgrajen zaslon z diagonalo 27 ", ki omogoča ogled posnetih video posnetkov. Video posnetek je cikličen in poteka pri 1440 x 1080 slikovnih pik. Koti gledanja kamere 140 °. SHO-ME HD-7000SX ima mikrofon, ki ga lahko izklopite, ko ga ne potrebujete.


Datoteke so shranjene na 32 GB bliskovnem pogonu v AVI formatu. 10 minut, odvisno od ponujenih možnosti Pomembno je omeniti prisotnost senzorja G v napravi.To je elektronski senzor, ki beleži čas nesreče v treh dimenzijah. Ta funkcija omogoča zaklepanje vsega na fotoaparatu,kaj se je zgodilo pred in po prometni nesreči. Ko je senzor aktiviran, se snemanje samodejno zažene, datoteka se shrani v posebno mapo na pomnilniški kartici, zaščiteni pred izbrisom in prepisovanjem. Samodejno nastavi uro in datum ne glede na nastavitve. Obstaja trenutek povečane obremenitve avtomobila in spreminjanja hitrosti gibanja. G-senzor v SHO-ME HD-7000SX mora biti umerjen pred potovanjem, nastavitev stopnje občutljivosti. V nasprotnem primeru se bo naprava odzvala na ostre zavoje ali potiskanje, pomnilnik pa bo zapolnjen z datotekami, ki so zaščitene pred samodejnim odstranjevanjem.


Pozitivne povratne informacije

Vozniki SHO-ME HD-7000SX označujejo zanesljivo in kompaktno napravo. Kot vidni kot, jasna slika in enostavnost uporabe. Glede na pripombe, kakovost fotografiranja na nadmorski višini v nočnem času in dnevu. Pritrdilo je zanesljivo - sesalna posoda se ne razpade od vetrobranskega stekla.

Negativni odgovori

Kljub velikemu številu pozitivnih mnenj potrošnikov obstajajo negativni. Zlasti je treba opozoriti, da kakovost ni tako visoka, kot je navedeno: Plinski števci FullHD so vidni le na bližnji razdalji. Težave z obnovitvijo datotek: Prepisovanje ne deluje, formatirajte pomnilniško kartico.
Povzema, je treba opozoriti, da je izdelek vreden svojega denarja: optimalni nabor značilnosti, in tudi G-senzor za samo 2250 rubljev. Edina odtenka: od leta 2016 ga je težko najti v prodaji. Izdelek ni slab, kot celotna linija naprav pod blagovno znamko SHO-ME. Vendar papri izbiri se morate odločiti, katere funkcije želite videti v DVR-ju, nato pa izberite model za avto.

Sorodne publikacije