Samsung Galaxy Duos Win: funkcije, primerjave z analogi in pregledi

Vodilni modeli so v marsičem dobri in privlačni, toda vsi niso vdani. Samsung je bil vedno zvest kupcem iz kateregakoli segmenta in predstavil pripomočke na trgu ne le za premium razred, ampak tudi za srednje in proračunske modele.

Pametni telefon Samsung GT I8552 Galaxy Win Duos je prav tako skromna rešitev - nekakšna senca vodilnega Galaxy S4. Navzven sta oba modela zelo podobna, toda kar zadeva notranjost, je I8552 občutno šibkejši, vendar cenejši. Torej, predmet današnjega članka je Samsung Galaxy Win Duos. V pregledu bomo obravnavali značilnosti pametnega telefona, njegove prednosti in slabosti ter odgovore lastnikov pripomočkov.

Dopolnitev

Deveji so v beli škatli tesnega kartona. Prednji del je posnet s fotografijo samega pametnega telefona in imena serije. Na hrbtni strani lahko vidite najbolj "slastne" specifikacije pripomočkov in seznam nagrad na nekaterih razstavah.

Vsebina paketa:
 • pametni telefon Samsung Galaxy Win Duos GT;
 • polnilna baterija;
 • predhodno izdelani pomnilnik za standardno omrežje;
 • USB kabel za polnjenje in delovanje računalnika;
 • stereo slušalke;
 • priročnik (tudi v ruskem jeziku).
 • Paket se lahko imenuje navaden. V škatlo niso vstavili ničesar, ampak morda je bolje, saj kot vse vrste pokrovov, filmov in drugih pripomočkov znatno zvišuje stroške pripomočka, kar se nam ne zdi potrebno. V vsakem primeru lahko na policah blagovne znamke vedno kupite vsepotrebno spremstvo in po več kot sprejemljivih cenah.

  Videz

  Model Samsung I8552 Galaxy Win Duos je dobil obliko tipičnega in lahko prepoznavnega soustvarjanja Samsunga. Tukaj imamo tipičen sijajni kovček s svetlo belo zasnovo, srebrno obrobo, znano navigacijo in zaobljene vogale.
  Pametni telefon se je izkazal za precej okornega - 133 x 71 x 10 mm s težo 140 gramov. Razširjeno telo olajša delo z napravo z eno roko, vendar je cena za velik zaslon, zato je težko to točko označiti kot očitno pomanjkljivost.

  Sijajna stilistika brez matiranih vložkov ali valov omogoča trdno držanje naprave v rokah, tako da ne zdrsne. Torej, brez nadzora dveh rok, ne morete storiti brez. Lastniki so se večkrat pritoževali zaradi te neprijetne odtenke v svojih pregledih, vendar podjetje sploh ne želi niti pomisliti na kakršnekoli teksture ali mat elemente za pritrditev na dlan.

  Vmesniki

  Zgornja leva stran Samsung Galaxy Win Duos je okrasna maska ​​zvočnikov in par senzorjev z očmi kamere. Na žalost ni predvidenih nobenih senzorjev za samodejno prilagajanje osvetlitve ozadja v pripomočku.
  Središče spodnjega dela pametnega telefona je običajno tipko "Home" mehanskega tipa, na straneh pa se nahajajo tipke na dotik z osvetlitvijo ozadja. Na koncu leve strani je zavihek volumna, na desni pa gumb za izklop /vklop naprave, skupaj s funkcijo zaklepanja zaslona. Na vrhu bomo videli klasično "mini-jack" za slušalke (35 mm), kot tudina spodnji strani - luknja za mikrofon in mikro USB. Zadnji del pametnega telefona je zaseden z lečo glavne kamere, na straneh pa je zvočnik in bliskavica enake oblike. Zadnja plošča je zelo trdno pritrjena - brez kakršnih koli ozadij in vrzeli. Uporabniki na to pustijo dvoumne pripombe. Po eni strani je dobro, da zadnji pokrov ne hodi tako kot večina konkurentov v tem segmentu, po drugi strani pa ga je potrebno uporabiti z neko vrsto orodja ali z močnimi ovratniki. Pod pokrovom ima Samsung Galaxy Duos Win prostor za baterije, par slotov za mikro SIM kartice in kartico SD za zunanje kartice.

  Zaslon

  Pripomoček je prejel 47-palčno diagonalo z ločljivostjo 480 x 800 slikovnih pik. Deluje vse na TFT-matriki in čudno presenetljivo je, da se slika na izhodu izkaže za precej dostojno in z dobrimi koti gledanja. Toda kljub temu se za svoj denar Samsung Galaxy Duos Win lahko imenuje kompromisna možnost, ki je zaslon dobro shranila, kar za ta segment ni nič nenavadnega.
  Na ulici na sončen dan je uporaba pametnega telefona zelo neprijetna. Sijaj odseva sončne žarke in matrika se ne odziva. Mnogi lastniki, sodeč po ocenah, se sprašujejo, zakaj pripomoček, ki zagotavlja pametni način (naprava ne gre v stanje mirovanja, medtem ko uporabnik gleda na zaslon), ni samodejnega prilagajanja svetlosti in intenzivnost osvetlitve je treba spremeniti ročno.

  Uspešnost

  Samsung Galaxy Duos Win je opremljen z zelo pametnim Qualcomm MSM8625Q procesorjem iz Snapdragona,deluje na štirih jedrih s frekvenco 12 GHz. Grafična komponenta je ležala na rami serije Adreno pospeševalnika 203. Tandemu dodajte dobro količino RAM-a - 1 GB in 8 GB notranjega pomnilnika. Če slednje ni dovolj, ga lahko vedno razširite s pomočjo SD-kartic drugih proizvajalcev, do 64 GB.
  Na platformi Android 4.1.x iz Jelly Bean je nabor kompletov čipov. Današnja realnost narekuje strožje zahteve operacijskega sistema (5.1.x "Lollipop"), vendar pa, glede na povratne informacije lastnikov, dobra polovica uporabnikov celo ne upošteva različice platforme. Vmesnik deluje stabilno, brez kakršnih koli sunkov, frize ali zavor. Ampak to ni presenetljivo, ker je določen nabor čipov zasnovan za višjo ločljivost kot Samsung Galaxy Duos Win. Zmogljivost pametnega telefona je dovolj za zagon skoraj vseh iger, še posebej v "težkih" aplikacijah, ki bodo morale ponastaviti nastavitve grafike na minimum. Na to kažejo pomanjkanje RAM-a in staromodni video pospeševalnik Adreno.

  Kamere

  Pripomočki so opremljeni z glavno kamero 5 Mp in čelno za 03 Mp. Slednji je primeren za komunikacijo s preprostim selom in za izdelavo avatarjev. Zadnja kamera je popolnoma odstranljiva in daje dobre okvirje, vendar le z dobro osvetlitvijo. Med množico tekmovalcev so fotografske zmožnosti našega respondenta videti žalostne.
  Vendar je izdelava kakovostne fotografije na sončen dan realistična. Poleg tega se fotoaparat popolnoma spoprijema s snemanjem dokumentov in besedil - vse je jasno in jasno vidnorazmazovanje

  Offline delo

  Gadget je prejel skromno zmogljivost baterije 2000 mga, kar očitno ni dovolj za platformo Android. Zmerna obremenitev pripomočka (40 minut pogovora na dan, redki internet, glasba) vam omogoča, da podaljšate življenjsko dobo baterije na eno in pol do dva dni. Če napravo naložite v nekakšen film visoke ločljivosti ali "težko" igro, se bo baterija v treh do štirih urah stopila. Na splošno, lastniki so dobri o samostojnih zmogljivosti pametnega telefona, saj je večina uporabnikov navajeni, da nenehno prosi za vtičnico "Android" - brat.

  Če povzamemo

  Konkurenca v tem cenovnem segmentu (manj kot 10.000 rubljev) je zelo visoka. Najdete si gadget s podobnimi parametri ni preveč težko. Med najbližjimi konkurenti je model One X iz NTS, Xperia SP iz Sonyja in Optimus L9 podjetja LG. Prvi dve možnosti sta nekoliko bolj zanimivi z vidika zaslona in zmogljivosti, vendar dražji, slednja pa je povsem enaka razpoložljivim značilnostim. Blagovne znamke kategorije "B" prav tako ne zarežejo. Tukaj imamo Xenium W8510 od Philipsa, IdeaPhone S820 od Lenovo in Fly IQ4412. Kot vidimo, je v naši anketiranci dovolj tekmecev. Zelo težko je nekoga izpostaviti, kot tudi prepoznati očitne prednosti ali slabosti določenega modela. Tu je vsa stvar v superiornosti. Kot "Korejci" - obiščite polico "Samsung", kot so "tajvanski" ali "japonski" - analogi bodo vedno našli v NTS in Sony. Na splošno je pametni telefon Galaxy Duos Win uspel. Za svojo cenovno kategorijo je v celotiKonkurenčno, in na pomanjkljivosti lahko zaprete oči, gledaš ceno. Za zelo zahtevne uporabnike pa obstajajo vodilni in premium segment.

  Sorodne publikacije