Podrobnosti o tem, kako odstraniti povezavo v CS na GO

Danes bomo govorili o tem, kako odstraniti bindy v COP GO. Za različne spremembe pri upravljanju igre Counter Strike ponuja poseben meni. Urejate lahko tudi s konzolo. Poleg tega lahko urejanje konfiguracijske datoteke vodi do želenega rezultata.

Navodilo

Obrnemo se neposredno na odločitev o tem, kako odstraniti povezavo v COG GO. Odprite konzolo v Counter Strike s klikom na tildes. Nato bomo potrebovali ukaze za povezavo v CS-ju GO. V konzolo vnesite glavno kodo Unbind in nato podajte ime ključa. Odprite nadzorno ploščo. Za izbrani ključ nastavimo drugo vrednost. Uporabimo spremembo. Nastavitve nadzora ponastavimo z nastavitvijo privzetih nastavitev. Vse to je narejeno v meniju, ki je odgovoren za konfiguracijo. Za ponastavitev nastavitev lahko pripravite tudi kopijo konfiguracijske datoteke. Po tem se premaknimo na spremembe. Na ta način bo mogoče zlahka obnoviti nastavitve.


Konfiguracijska datoteka

Nadaljujemo z naslednjo stopnjo odločitve o tem, kako odstraniti bindy v COP GO. Odprite datoteko config.cfg. Nahaja se v mapi igre. Privzeti imenik je praviloma v imeniku Igre lokalnega diska. Tudi imenik imenika programskih datotek ali druga ročno izbrana mapa je lahko kraj hrambe. Datoteko config.cfg lahko odprete s standardnim urejevalnikom besedila. Vsebuje informacije onastavitve predvajalnika. Med njimi je konfiguracija upravljanja. Nadaljujemo z naslednjo fazo odločitve o tem, kako odstraniti bindy v CS od GO. Sedaj moramo nastaviti privzeto vrednost. To storite za ključ, za katerega želite preklicati povezavo. Ohranite spremembe. Zaprite urejevalnik. Najboljše od vsega, da bi se izognili morebitnim težavam z nepravilnim urejanjem konfiguracijske datoteke, predpripravite varnostno kopijo delovnih parametrov. Tak dokument je treba dati v ločen imenik.


Dodatne funkcije

Obrnemo se na zadnjo fazo reševanja vprašanja, kako odstraniti bindy v COP GO. Opozoriti je treba, da če morate v projektu Counter Strike namestiti druge funkcije upravljanja, lahko uporabite tudi urejanje zgornje datoteke. Samo izbrišite črke na že dodeljenih tipkah in jih zamenjajte z drugimi. Za spreminjanje nastavitev ne uporabljajte posebnih programov. Pogosto to negativno vpliva na proces igre. Če želite konfigurirati z nadzornimi napravami drugih proizvajalcev, je najbolje, da uporabite standardno konfiguracijo, ker lahko pride do konfliktov, ko naredite spremembe. Pred urejanjem ne pozabite kopirati konfiguracije nastavitev. Spomnimo se, da se izraz Bind imenuje opravilo izbranega ključa številnih funkcij ali določenega dejanja. Konfiguracijska datoteka config.cfg shranjuje vse povezave v igri. Ko bo naročena, bo ekipa delala v naslednjemprispevkov za COP. Datoteka config.cfg se nahaja v mapi cfg, ki je v imeniku za igre CS GO.

Sorodne publikacije