Žleb za 4. areno Clash Royale: z zmrzovanjem, s prašiči in frizom

V vsaki spletni igri, ki doseže določeno stopnjo razvoja, je oseba prisiljena začeti boj za svoj obstoj. Igre za navdušence se običajno odvijajo pri nizkih ocenah. 4. arena v Clash Royale je izhodišče za "velik športni" svet. Večina vaših nasprotnikov bo že kvalificiranih igralcev, ki se ne morejo dvigniti nad vse subjektivne dejavnike.

P. E. K. K. A.

Četrto bojno polje se ne imenuje "Play house P. E. K. K. V.". Vsak krov za 4. areno Clash Royale je preprosto obvezen, da hrani kartico z istim imenom. Dejstvo je, P. E. K. K. A. A. - To je čudovito tank, ki po vseh parametrih presega isti "velikan". Vendar morajo imeti možnost, da ga pravilno uporabljajo.


Najboljše krovi za Clash Royale (arena 4) uporabljajo sinergijo različnih kartic in njihovo učinkovito uporabo v različnih situacijah. Na primer. Prihranite malo denarja in v stolp postavite "pecco". Potem, ko pride do mostu, naj čarovnica ven. Imenovani okostnjaki bodo prevzeli prve posnetke stolpa, in ko preide na viteza, bo čarovnica lahko brez težav poklicala celo hordo bitja. Z uporabo besa na njih boste lahko popolnoma uničili sovražnika. Padalo za 4. Clash Royale areno z "pecco" je zelo močno v zadnji minuti bitke, ko imate povečan manija.

"Hog"

On je "jahač konj", "konjar na prašiču". Epska kartica, ki je tudi odličen rezervoar. Če krov za 4. areno Clash Royale ne vsebuje "pecca", je to obveznomora biti "prašič". Njegova glavna prednost pred analogi je nizka cena. Skupaj za 4 mano boste dobili odlično bitje, samo kislo smetano iz poti vaših nasprotnikov.


Padalo za 4. areno Clash Royale s "prašičem" ima veliko priložnosti za različne kombinacije. Ni dejstvo, da so iz prvega ukrepa uničili stolpnega nasprotnika, ampak da bi povzročili veliko škode - to je enostavno. Uporabite "merjasca" za začetek napada in pustite "barbarske horde" za njim. Ko sovražnik pade vojake za zaščito, jih očisti z "zadrgo". Ta kombinacija deluje odlično, ko pride zadnja minuta tekme (eliksir x2).

"Frieze"

Še ena zelo močna kartica, ki lahko vsebuje nepremagljiv krov za 4. areno Clash Royale. To se zgodi samo na tej stopnji. Torej bodisi takoj dobite "zamrznitev" ali pa boste brez nje prešli vse 4 arene. Kaj dela? Ustavi delovanje vseh enot in zgradb v območju delovanja. Padalo za 4. Clash Royale areno z "zamrznitvijo" bo zelo učinkovito iz več razlogov. Prvič, ta zemljevid sploh ni na voljo. Drugič, na 4. areni so zelo priljubljeni spam-dnevniki z veliko poceni bitji. Tretjič, tudi če nasprotnik uporablja močno kombinacijo, bo v času zamrznitve vedno obstajala priložnost za razmislek. Ena izmed najbolj priljubljenih povezav je krov za 4. areno Clash Royale z "frizom" in "prašičem" hkrati. Ob postavi "merjasca" vzdolž linije, samo počakajte, da sovražnik za javnost zaščite, in nato "zamrzne" jih skupaj s stolpom.

Zberite krov

Torej smo vam prinesli več delovnih povezav, ki se pojavljajo na četrtem prizorišču.Na podlagi teh lahko naredite najboljše dnevnike za Clash Royale. Arena 4 je polna močnih kart, zato je bolje vstopiti v krov.
 • "Pekka" za 7 eliksirjev. Velik rezervoar za pozno fazo igre.
 • "Čarovnica". Za 5 eliksirjev dobite ne samo močan napadajoči značaj, ampak tudi neprekinjen klic okostij.
 • "Hogg" za 4 eliksire je močna napadalna kartica, ki lahko povzroči tono škode.
 • "Zamrzovanje". Ena najboljših urokov. Poleg tega so samo 4 eliksirji. To je univerzalno zaradi tega, kar se lahko uporablja tako v obrambi kot v napadu.
 • V dnevniku so že 4 precej drage kartice. Za namene uničevanja letečih ciljev uporabite "goblin-kopje" ali "lokostrelstvo".
 • Za neželeno pošto in uničenje velikih ciljev lahko vzamete v pakiranju "sredi poletja". "Horde of Minions" je zelo dvomljiva pridobitev, saj je enostavno preprečiti vsak napad AOE.
 • Mimogrede, o množičnih napadih. Da bi zaščitili, vzemite "bombni stolp". Ali samo "puščice".
 • Kot zadnjo kartico lahko uporabite "viteza". Zakaj? Skupaj za 3 eliksirje dobite univerzalnega junaka, ki se lahko bori tako v obrambi, kakor tudi pri vplivanju majhnih skupin in napadata sovražne stolpe.
 • Strategija

  Vsak krov za 4. areno Clash Royale mora biti v skladu z naslednjim načelom. "Spam" -deck zmaga na palubi z močnimi posameznimi bitji, ki pa popolnoma nevtralizirajo dnevnike na podlagi napadov AOE. Slednje zlahka uničijo "pošiljatelji neželene pošte". Na podlagi tega zaprtega kroga je treba palico izbrati tako, da jo pokrijemoSlabosti Torej, kaj imamo. "Knight" in "run" za močne posamezne stavke. "Witch" in "Minnes" za množične napade. Dobili smo dokaj univerzalni krov, upali smo le na srečo, da smo v bitki dobili potrebne kartice.

  Taktike (vrh)

  Kaj naj storim, ko pridem v boj? Oglejte si svojo začetno "roko". Na splošno se tisti, ki je prvi začel napad, pogosto izgubi. Konec koncev, na strani obrambnih stolpov, ki bodo pomagali potisniti val nasprotnikov še naprej. Če obe strani zavlačujejo, začnite brskati nasprotnikove kartice.
  Igranje agresivno, lahko začnete z "vitez". Poceni kartico, ki jo mora sovražnik odvrniti. Ko postavi obrambne čete, se ne mudi. Naj ubijejo vašega "viteza" in se bodo odpravili v ofenzivo. Potem lahko igrate v obrambi in poskusite preskočiti linijo. Če "vitez" ni v začetni igri, uporabite katerokoli poceni kartico. Samo ne preživijo streljanje vojakov in uroke. Najbolje bo pustiti "teči" ali "čarovnico" iz stolpa.

  Taktika (ms-igra)

  Pred zadnjo minuto bo eliksir zelo kratek. Poskusite, da ne organizirate množičnih obleganj in pustite malo obrambe za manijo. Navsezadnje bo v primeru neuspešnega napada na vas pljunil plaz. Enako velja za obrambo. Vaša glavna naloga je pravilno izračunati svojo moč. Igra ni osredotočena le na hitrost odziva, temveč tudi na strateško razmišljanje. Na primer, "svinja" teče na vas. Lahko ga spoznaš. In kot rezultat boja pod stolpom je vaš plenbo tekla naprej in samo umrla pod sovražnimi stenami. Namesto tega je bilo mogoče postaviti viteza. Dokler ga sovražna enota poskuša ubiti (in celo to storite), boste imeli priložnost začeti napad na drugi strani. Torej vas bom natančno rešil. Če vas je napadla "čarovnica", ne poskušajte razmišljati o nobenih "goblinah", temveč jih preprosto plesti. Da, poceni so, toda za množico šibkejših bitij boste porabili več eliksira, kot če bi pravkar namestili "bombardiranje".

  Taktike (konec bitke)

  Torej, zadnja minuta je prišla. Priliv eliksirja se je podvojil in imaš priložnost, da se spraviš s tekmecem. Prva stvar za oceno razmer na bojišču. Dobro razmislite o tem, kateri stolp napadati in kaj zaščititi. Včasih je bolj donosno osredotočiti se na krepitev z veliko ponudbo zdravja, ne pa na premagane. Predstavljajte si idealno situacijo, v kateri je bojišče popolnoma čisto. Da, obstajajo primeri, ko so igralci že namestili "pokopališča" ali "vojašnice". Ampak začnimo z nečim enostavnejšim. Najbolje je, da napadate s strani, kjer imate najbolj zlomljen stolp. Na ta način se ne boste samo branili pred napadom sovražnika, ampak boste lahko sklenili pogodbo. Na žalost se bo tekma verjetno končala z žrebanjem.
  Ob prisotnosti ene od vrst "stanovanj" bo najbolje vzpostaviti "bombardiranje stolpa". Ona vas bo lahko zaščitila pred šibkimi prebivalci teh zgradb in več pozornosti boste namenili na drug način. Omeniti je treba proces analize sovražnika. Govorili smo že o zaprtem krogu ravnotežja. Torej, če ste prepričanisovražnika lahko bolj in bolj poškodujete, kot je on zate, potem pa samo poskusite prebiti bok nasproti od napada sovražnika. Glede na to, da imate friz, ki drži nasprotnika in "prašiča" za hiter prehod skozi linijo, je ta taktika zelo učinkovita.

  Sorodne publikacije