Kako namestiti Yandex Zen na vaš računalnik in telefon

Strokovnjaki podjetja "Yandex" so izdali nov izdelek z imenom "Zen". Kaj je to kot namestiti "Yandex". Zen ", lahko izveste več o tem članku.

Kaj je "Yandex". Zen

Zen je posebna storitev, ki uporabniku ponuja posebne članke in publikacije, v katerih se zanima. Vsakič, ko vas zanima nekaj na internetu, se zen algoritmi spominjajo vaših preferenc, v traku pa so objavljene publikacije, ki temeljijo na teh temah. Zdaj uporabniki ne potrebujejo, da iščejo zanimive spletne strani na svoje, je dovolj, da se "všeč" v novice, in takšne publikacije v trak bo postal več. V primeru, da uporabnik ne zanima dano temo, lahko klikne na ikono "thumb down" ali celo blokira kanal. Tako bodo podobne publikacije izginile s traku.


Prednosti Zen

Kakšna je korist od storitve, ki jo mnogi uporabniki interneta želijo namestiti? Zen na vseh napravah? Prvič, to je zelo priročno, vam ni treba iskati sebe, kaj brati ali gledati. Na ducate kartic z zanimivo vsebino na domači strani brskalnika, ki je vedno pred očmi, in kartice so zelo pogosto spremenjene, in vam ne bo treba zamuditi. Zen lahko zaslužiš zase. Ni vsakdo ve, da vam Yandex omogoča, da ustvarite svoj kanal in ga zaslužite. Vaši članki, pripovedi in kratki videoposnetki bodo prikazani tudi ljudem, ki jih to zanima.boste prejeli nagrado.


Kako omogočiti "Yandex". Zen "

Da bi začeli uporabljati storitev, niso potrebne razširitve ali namestitve tretjih oseb. Če ste namestili "Yandex". Browser "je najnovejša različica, Zen je privzeta. Samo pojdite po strani in dobili boste kartice (kratke objave) publikacij. Samo z desno tipko miške kliknite polno različico novega zavihka. Včasih takoj, ko je brskalnik nameščen, se Zen trak ne pojavi, kar je lahko posledica dejstva, da algoritmi še ne vedo za vaše nastavitve. Ko je potrebna zbirka zbrana, se bo trak samodejno obnovil. Na primer, brskalnik je uporabljal več kot teden dni, zato se trak priporočil ne prikaže. Najverjetneje preprosto ni vključena. Tukaj je majhen priročnik, kako vključiti "Yandex." Zen »:
 • V zgornjem desnem kotu brskalnika boste videli ikono v obliki treh vodoravnih črt. Kliknite njo.
 • V pojavnem meniju izberite "Nastavitve" in nato "Nastavitve videza".
 • Kljukica ostane le pred postavko "Prikaži v novem zavihku Zen - trak osebnih priporočil".
 • To je vse. Kot lahko vidite, namestite Yandex. Zen "v brskalniku ne deluje. Če elementa 3 v nastavitvah niste našli, morate najprej vključiti »Nov vmesnik« v »Nastavitve videza«.

  "Yandex. Zen "na telefonu

  Danes, ko pametni telefoni in tablice postanejo sestavni del vsakdanjega življenja, ni presenetljivo, da mnogi uporabniki želijo videti novice v pripomočkih. Namesti Yandex. Zen "na pametnem telefonu ni posebno delo. Še posebej, ker je bila prvotno na voljo v mobilni različici brskalnika. Če ne želite prenesti in namestiti ničesar na tabličnem računalniku ali telefonu, boste imeli dovolj brskalnika iz Yandexa. Tukaj je vse enako kot na računalniku. Takoj pod tablo s vašimi priljubljenimi spletnimi mesti se začne zenski band. Dovolj je, da se obrnite navzdol in vedno boste našli, kaj boste brali in videli.

  Zen aplikacija

  Za uporabnike, ki pogosto posvečajo pozornost traku in nenehno opazujejo posodobitve, mobilno aplikacijo »Yandex. Zen ". Uporabniki jo lahko namestijo iz pripomočkov Android in iOS. Vse kar morate storiti je, da prenesete aplikacijo s trga. Po namestitvi začetnega zaslona telefona se bo samodejno prikazalo okno, ki vam bo olajšalo pregledovanje traku. Nato boste našli zanimive članke, video posnetke, kratke objave. Aplikacija vam bo poslala samodejno sporočilo in ga lahko po želji izklopite v nastavitvah.
  Žal avtorji še niso na voljo za urejanje in objavljanje gradiv prek mobilnih različic Zen, vendar so razvijalci obljubili, da bodo situacijo kmalu popravili.

  Kako prilagoditi trak?

  Ni pomembno, kje je točno Yandex. Zen, na vašem računalniku ali telefonuvedno ga lahko prilagodite svojim prioritetam. Kot smo zapisali zgoraj, so predstavljene novice v obliki kartice. Vsaka kartica je sestavljena iz imena in majhnega besedila, s katerim bo bralnik uganil, o čem bo govoril. Če kliknete na želeno kartico, se bo odprla v novem zavihku, Yandex pa bo upošteval vaše zanimanje za to temo. Na splošno se upoštevajo vse vaše spletne dejavnosti, tj. Vaša iskanja, članki, ki jih berete, videoposnetek, ki ste ga videli - to morate razumeti, preden nastavite Yandex. Zen ". Na dnu vsake novice sta dve ikoni palca in gor. Če vam je tema všeč in bi radi videli več takšnih novic v vašem traku, je dovolj, da kliknete na "prst navzgor". Z drugimi besedami, ko "laike", na primer, ribolov in lov teme, v vašem traku takšne vsebine postane še več. In če vam ni všeč novice, ali vas ne zanima tema - pogumno pritisnite "diesel", in algoritem bo upošteval vaš signal. Zato nastavite Yandex. Zen "lahko za vsa vprašanja. Če ne želite prejemati vsebine iz določenega kanala ali spletnega mesta, lahko izvor blokirate. Če želite, lahko obnovite zaklenjene kanale.

  Sorodne publikacije