Kako odstraniti Spyware Repair: Praktični Nasveti

Ni skrivnost, da je danes na internetu na voljo ogromna količina programske opreme za namestitev, ki je povprečnemu uporabniku popolnoma ni potrebna. Ena od najbolj zasvojenih aplikacij je Popravilo Spyware. Kako ga odstraniti, bomo še naprej upoštevali. Toda za začetek - nekaj besed o tem, kaj je ta program.

Popravilo vohunske programske opreme: Kaj je ta program?

Na splošno se predvideva, da ta programski paket ni virus, vendar so v njem še vedno prisotni znaki reklamnih modulov. Kaj je pripomoček?
To je najpogostejši antivirusni skener, ki uporabniku omogoča, da svoje storitve očisti od različnih groženj. Ampak tukaj ni vse tako preprosto, ker ta program v glavnem ne povzroča izključitve računalnika in dodaja oglaševanje brskalniku. Program je brezplačen, ponudbe za nakup polne različice pa se pojavljajo z zavidljivo pravilnostjo.


Aplikacija se lahko namesti brez uporabnikovega znanja kot spremljevalna programska oprema, zato jo lahko kategoriziramo kot potencialno neželeno programsko opremo. Kako odstraniti Spyware Repair? Obstaja nekaj preprostih metod, ki bodo podrobneje opisane. Vsi pomagajo, da se popolnoma in popolnoma znebite vsiljivega optičnega bralnika, v nekaterih primerih pa boste morali imeti nekaj potrpljenja.

Popravilo vohunske programske opreme: Kako odstraniti oglaševanje s specializiranimi orodji?

Začnimo z najpreprostejšim. Običajno se večina običajnih uporabnikov, ki ne poznajo nastavitev operacijskega sistema, trudijo uporabitiorodja za preprečevanje oglaševanja. Tako je.


Do danes je ta skener definiran s programi, kot je AdwCleaner, Dr. Web CureIt !, Zemana Anti-Malware, Malwarebytes Anti-Malware, itd. Preprosto zaženite katero koli od teh pripomočkov, počakajte na konec procesa skeniranja in nevtralizirajte vse najdene rezultate.

Kako odstraniti Windows Spyware Repair iz računalnika

Če takih programov ni, lahko uporabite tudi orodja Windows sistemov. Skener sam po sebi ni prikrit v sistemu in zdi se, da je pravna programska oprema nameščena v računalniku s soglasjem uporabnika (zaupanja vredna aplikacija).
Kako odstraniti spyware popravilo? Enostavnejše: najdete ga v standardnem seznamu nameščenih aplikacij v razdelku programov in komponent, ki je v "Nadzorni plošči". Ko najdete program, morate označiti vrstico z njenim imenom in pritisniti gumb za odstranitev.

Iskanje preostalih komponent

Poleg tega bodite pozorni na trenutek, ko niti vgrajeni antistatični antivirusni program niti njegov analogni »šiv« v operacijskem sistemu Windows ne odstranita popolnoma vseh komponent paketa. Vnosi v sistemskem registru, datoteke in imeniki ostanejo. Register lahko počistite v urejevalniku tako, da ga pokličete v ukaz regedit v meniju Run, nato pa nastavite iskanje (Ctrl + F), napišete ime programa in izbrišete vse, kar bo najdeno. Značilno je, da bodo glavne mape v delih programske opreme HKLM in HKCU. S tipkama F3 ali podaljškom lahko krmarite po najdenih tipkahiskanje
Podoben postopek bo treba izvesti v Raziskovalcu ali drugem upravljalniku datotek. V nekaterih primerih mora iskalno polje poimenovati program z znakom za odstotek na začetku in na koncu vrstice, ker je lahko skrita izvorna mapa, v katero je nameščen protivirusni imenik. Ampak lahko greš na enostavnejši način, z uporabo za popolno odstranitev programa, posebne deinitialers, kot so iObit Uninstaller, ki uninstall ne le glavne komponente paketa, ampak tudi odstraniti vse računalniške smeti.

Odstranjevanje programa iz brskalnikov

Zdaj nekaj besed o tem, kako odstraniti popravilo vohunske programske opreme iz privzetega brskalnika ali katere koli druge naprave, nameščene v sistemu (skener lahko ustvarja lastne povezave za avtomatizacijo hitrega prehoda na aktivacijski vir in nakup izdelka) . Vendar ne namešča svojih plošč, razširitev, dodatkov ali dodatkov. In kako odstraniti Spyware popravilo v tej situaciji?
Postopek izvajanja dejanj za kateri koli spletni brskalnik je enak: vnesite nastavitve brskalnika in opravite popolno ponastavitev nastavitev, tako rekoč, v tovarniško stanje. Po tem morate v bližnjici brskalnika uporabiti meni PCM in v točki usmeritve na celotno pot do izvedljive datoteke, da se konča z imenom brskalnika s končnico EXE. Za nekatere brskalnike (zlasti za »Opera«) se izvedljiva datoteka imenuje Launcher.exe.

Checker for Task Scheduler

Končno, v vprašanju, kako odstraniti Spyware popravilo, ga morate preveriti na koncuimenovano Task Scheduler, v katerem lahko antivirus ustvari svojo lastno stalno nalogo.
Klicanje appleta z ukazom taskchd.msc iz ukazne vrstice Run, po knjižnicah najdemo vse aktivne naloge, vidimo, kateri kliče nameščene brskalnike, in s pomočjo ukaza action odstranimo vse, ki vsebuje povezavo do izvršljive datoteke brskalnika s klavzulo iskalnega niza mesta. , začenši s http: //, sledi navedba samega vira (včasih se lahko na koncu pojavi beseda z ali brez prilog).
Za vsako od zgornjih odločitev je treba po izvedbi vseh ukrepov za nevtralizacijo Spyware Repair popraviti celoten računalnik, ne glede na to, katera metodologija je bila uporabljena. V skladu z idejo, če so vse operacije izvedene pravilno, vam ta programska oprema ne bo več motila. Da bi se izognili tveganju takšnih groženj, v prihodnje pazljivo preberite, kateri programski inštalaterji ali igre, ki jih prenesete iz neuradnih virov, ponujajo in odstranite potrditvena polja iz ustreznih postavk.

Sorodne publikacije