GTA 5: Kako namestiti računalnik?

Serija Grand Theft Auto za mnoge igralce je postala, če že ne prva v zbirki, ena od teh. New from Rockstar Games) je samo "GTA 5", samo potrdil uspeh franšize, saj je skoraj takoj pridobil ogromno popularnost med navijači. Posamezna akcija in spletni način sta še vedno v povpraševanju. To lahko presodite tako, da se zanašate na priljubljenost vsebin na različnih vrstah medijskega prostora. Toda celo velik svet se lahko naveliča. Prej ali slej, ista pokrajina, podobni modeli prevoza in orožja povzročajo občutek sitosti. V tem primeru lahko rešite problem tako, da dodate več sprememb. Torej, kako nastaviti mod za GTA 5, ali obstajajo "pasti" v tem postopku?


Klasifikacija sprememb

Preden odgovorite na vprašanje, kako vzpostaviti mod za "GTA 5", je vredno preučiti, kaj točno je način igre, ki je politika uradnega razvijalca. Najprej je treba opozoriti, da spremembe v procesu igre niso le kozmetične ali globalne. Priloga je lahko tudi skriptirana ali ne. Prva je vsebina tretjih oseb, ki jo lahko prilagodite z običajno programsko opremo ali vtičnikom. Samo izbrišite te modele tako, da predhodno izbrišete vse prenesene datoteke. Ne spreminjajo prvotnega projekta, to je "vanilije", in zato redko zasledujejo sporazum o avtorskih pravicah Rockstar Games. Namesto izvirnih datotek, ki jih ogrožajo kritični odhodi projekta, je treba namestiti nespravne spremembezačetni fazi. Zato priporočamo, da naredite varnostno kopijo, preden izvedete spremembe, kot tudi izbrišete izvirno vsebino. Njihova namestitev se izvaja s predpisovanjem "kože", ko gre za kozmetične spremembe, ali popolno obdelavo nekaterih prvotnih komponent igre.


Politike Rockstar Games za spremembe

Rockstar Games delno zapre oko za veliko število mod, ki so se pojavili v zadnjem času. Vendar pa razvijalec ni odgovoren za integriteto odjemalca za igranje, ko sam spreminja izvirne datoteke. Zato poskusite s spremembami boljše piratske kopije »GTA 5«, preden spremenite licenco. Mimogrede, pravzaprav je "ukradena" kopija licence primerna tudi za spremembe. Vendar pa se vprašanje, kako nastaviti mod za Pirate "GTA 5", pojavlja veliko pogosteje. Imetniki licenc so manj nagnjeni k tveganju za integriteto stranke. Vendar pa je z vtičniki drugih proizvajalcev to enostavno rešiti. Uradno stališče družbe je, da je kakršna koli sprememba prepovedana. Kljub dejstvu, da so bili uporabniški dodatki vedno sestavni del franšize, so nekatere spremembe dali igralcem spletni način. V zvezi s tem, "pod nožem" padel absolutno vse spremembe - in premišljen, in odkrito neškodljiv.

Namestitev skript modsov

Torej, kako namestiti modove v GTA 5 na podlagi vtičnikov drugih proizvajalcev? Najprej morate ugotoviti, katera dovoljenja za datoteko, in na podlagi tega že namestite program tretje osebe. Pri prenosu izberite element »Lastnosti«,s klikom na desni gumb na datoteki, ki je bila v mod arh. Določena bo želena ločljivost: .dll; .ini; vas .vb; .cs Večina portalov distribuira svojo programsko opremo za prilagajanje dodatkov z njihovim naknadnim upravljanjem. Vendar pa obstaja več univerzalnih programov, ki jih lahko uporabite za skoraj vsak mod. Sem sodijo skripta Hook V.
Da bi namestili modove na "GTA 5" preko tega vtičnika, morate izvesti nekaj preprostih operacij. Najprej prenesite trenutno različico vtičnika in jo razpakirajte v korenski imenik "vanilije". Nato morate prenesti spremembe in jih poslati tudi v koren "GTA 5". Omogočite ali onemogočite spremembe lahko neposredno iz igre z uporabo orodja za prednastavitev. Za različice z dovoljenji .ini in .lua boste morali kupiti dodaten vtičnik. Kako v tem primeru namestiti modes za "GTA 5"? Naredite preprosto. Ponoviti morate samo prejšnjo operacijo, tokrat kopirajte datoteke v mapo addins. Najdete ga v imeniku skriptov. Da bi namestili mod na zombie v "GTA 5", kot tudi podobne aplikacije, je dovolj, da vse datoteke razpakirate v mapo addins, nato pa aktivirate spremembo v igri.

Spremembe v prometu

Pogosto lahko najdete vprašanje, kako nastaviti mod za avtomobil v GTA 5. " Absolutno vse spremembe v transportu se izvedejo z dodatnim vtičnikom Open IV v programu Script Hook V. Zaradi tega odprite potreben imenik, vsakič drugačen in opisan v priročniku za modo, nato izberitemožnost "uredi". Nato izvirno datoteko zamenjajte s spremenjeno, predhodno shranjeno v računalniku, da se izognete dodatnim kritičnim odhodom.

Verzija konzol

Poleg vprašanja, kako namestiti modele v GTA 5 na osebni računalnik, se lastniki konzol pogosto srečujejo s podobnim problemom. Za različico Xbox 360 potrebujete tudi različico odjemalskega računalnika, saj je lažje spreminjati izvirno vsebino iz računalnika. Najprej morate ustvariti sliko, zamenjati izvirne datoteke in jo nato zamenjati s posebno programsko opremo na USB-pogonu z različico, ki jo lahko predvajate na predponi.

Mod Manager

Nedavno je program, ki se imenuje Mod Manager, vse bolj priljubljen, kar omogoča popolno namestitev in upravljanje sprememb. To se zgodi brez zamenjave izvirnih datotek, dodatek je enostavno izbrisati, vse spremembe pa se vrnejo na prejšnjo različico odjemalca. Uporabnikom s licenco GTA 5 priporočamo, da uporabijo to možnost, ker se v tem primeru tveganje odhoda ali napake zmanjša na nič. V nasprotnem primeru vedno obstaja tveganje, da bodo popravki "vanilije" povzročili na primer potrebo po ponovni namestitvi in ​​včasih povrnitvi procesa igre. Zakaj je vprašanje, kako namestiti modove v GTA 5, posodobljeno? Igra ni prvo leto na vrhuncu svoje popularnosti in še vedno drži položaj vročih novih predmetov. Veliko število modov ustvarja povpraševanje po vsebini projekta, zaradi česar so vsi aktivniprenos

Sorodne publikacije