Chit prototip 2: kako ga uporabljati

Vsak računalniški projekt ima možnost vnašanja kod, da se olajša proces prehoda igre. Prototip 2 lahko služi kot instrument, ki lahko rešuje ob pravem trenutku. To velja za tiste misije, ko ni druge izbire. Začetek spet po mnogih poskusih želje ne nastane in ogroža izgubo splošnega interesa. Da se to ne bi zgodilo, je najbolje, da vedno uporabljate pomožni mehanizem.

Opis igranja

Prototipe 2 goljufi uporabljajo igralci v veliki meri za povečanje nekaterih parametrov. Glavni junak ima velik arsenal znanj, ki jih je obdaril z virusom Blacklight.
Njegova družina je umrla iz rok protagonista prvega dela, zdaj pa je človek pokrit z žejo po maščevanju in išče načine, kako ubiti Alexa Mercerja. Goljufije na prototipu 2 niso potrebne za udobno igro, vendar pogosto izstopijo v trenutku, ko ni drugega izhoda. Kljub močnim veščinam se možnosti skokov, močnih kombinacij stavk in protagonista borijo z manj nevarnimi bitji. Na ulicah New Yorka se je začela prava vojna, v kateri sodelujejo vsi igralci.


Metode uporabe kode

Prototip 2 goljufa se aktivira z razpoložljivostjo dodatnih pripomočkov. Od leta 2010 razvijalci redko pričakujejo ojačevalni sistem v igri.
Po njihovem mnenju to pokvari igro in izgubi zadovoljstvo svojih dosežkov. Zaradi tega navijači pogosto ustvarjajo pripomočke, ki lahko vplivajo na igro. To soprogrami se imenujejo "trener", njihove različice pa so velike. Priporočljivo je, da jih namestite samo iz zaupanja vrednih virov, kjer so uporabniški pregledi. V igri se aktivirajo s tipko Domov ali s tisto, ki je v opisu. Pozorno preberite opis trenerja, saj različne različice aktivirajo različne goljufije Prototype 2. Namestitev programa traja nekaj sekund, je popolnoma varna in ne preobremeni sistema. Algoritem delovanja ne vključuje le spreminjanja datotek za igre stranke, zato ga je mogoče varno uporabljati. Neposredna uvedba goljufije preko konzole, razvijalci niso storili, ker je trener edini način, da ga uporabite.


Opis kod

Čitosi spreminjajo najpomembnejše parametre igranja. Lahko jih razdelimo na dva tipa - tista, ki naredijo igro enostavno in pomožno. Prva vrsta vključuje kode, kot so neskončna življenjska energija, nevidnost ali super hitrost.
V tem primeru ni mogoče ubiti znaka. Celoten proces prenašanja igre postavijo en večer in so odlični za tiste, ki ne želijo večkrat preizkusiti težko nalogo. Druga vrsta kod vključuje tiste za igro Prototype 2, ki le malo poenostavi igro. To velja za neskončne kartuše, točke razvoja in ravni. Z njihovo uvedbo bo boj proti virusnim pošastim na ulicah New Yorka nekoliko lažji. Na primer, vklop funkcije teleportiranja bo znatno prihranil čas. Igralec se bo prenehal samostojno premikati v priložnostne spore na zemljevidu sveta. Uporabnik lahko preprosto aktivira vadnicoin poskusite igrati. Trener je kadarkoli vklopljen in izklopljen, zato je vredno samo en ključ.

Sorodne publikacije