Kje vnesti ključ v "Prompt"? Aktiviranje tipk na računalniku in pametnem telefonu

Kot je znano, da veliko igralcev, igre v digitalni trgovini Steam ne more samo kupiti, ampak tudi vezana na vaš račun z aktiviranjem posebnega ključa. Za mnoge je to bolj priročno. Težava je v tem, da vsi uporabniki ne vedo, kam naj vnesejo ključ v "Prompt". Ta članek je samo o tem vprašanju.

Zakaj so ključi potrebni

Ni skrivnost, da Steam redno izvaja različne promocije, med katerimi lahko kupite igro po zelo ugodni ceni. Ni ga treba istočasno povezati z vašim računom. Igro lahko preprosto shranite v obliki ključa, nato pa jo čez nekaj časa preprodate in tako naredite majhen rob. Na tem načelu se trguje z vsemi vrstami igralnih virov, ki ponujajo blago po cenah, ki so nižje od tistih v samem paru.


Poleg tega lahko svojim prijateljem darujete. Pustite osebi, ki jo želite, da vam ustreza. Takoj, ko jo uporabnik aktivira, bo igra vezana na račun in bo na voljo brez omejitev.

Aktiviranje ključa na PC-ju

Tako ste razvili ključ in ga želite aktivirati. Za začetek si poglejmo, kako to narediti na osebnem računalniku, saj se ta metoda najpogosteje uporablja:
 • Prva stvar, ki jo morate storiti, je, da prenesete in namestite odjemalca Steam v računalnik (pod pogojem, da tega niste storili prej )
 • Nato ustvarite račun (spet, če ga še nimate) in ga odobrite podstranko.
 • Zdaj poiščite ikono Steam v desnem kotu opravilne vrstice in jo kliknite z desno miškino tipko.
 • Izberite razdelek Knjižnica. To je natanko to, kje je ključ v igri "Steam" najbolj primeren. Obstajajo tudi druge možnosti, vendar so bolj zmedene.
 • V spodnjem levem kotu delovnega okna Steam morate klikniti na gumb "Dodaj", izberite "Aktiviraj" in nato vnesite ključ v vrstico. Če je vse narejeno pravilno, se bo igra po nekaj minutah povezala z vašim računom in začela z namestitvijo.

  Aktivacija na pametnem telefonu

  Zgodi se, da morate igro nujno povezati s svojim računom in da ni računalnika in dostopa do obljube. Kje v tem primeru vpišemo ključ? Vaš pametni telefon vam bo v pomoč. Natančneje, to lahko storite v posebni aplikaciji Android, imenovani Ice Client: Steam Trading. Najprej ga prenesite in namestite, nato pa naredite naslednje:
 • Zaženite program in se prijavite z uporabniškim imenom in geslom od Steam.
 • Odprite meni (na levi) in izberite razdelek Knjižnica.
 • Kliknite na "Plus" in prilepite ključ v prikazano vrstico. Kliknite V redu.
 • Po tem moramo malo počakati. Na zaslonu se prikaže sporočilo, da je ključ uspešno aktiviran. To delo na prijavi je končano.

  Sorodne publikacije