Kako zavrteti "Android": uporabne trike

Večina naprednih uporabnikov izbere pametne telefone z operacijskim sistemom Android zaradi odprtosti operacijskega sistema. Android ponuja uporabnikom številne funkcije, zaradi katerih je telefon "poseben". Na primer, lahko izboljšate zmogljivost ali popolnoma spremenite obliko. Žal brez pravic ROOT to ne bo delovalo. Dobiti jih je lahko enostavno. V tem članku boste izvedeli, kako pridobiti privilegije superuporabnika. Vsak uporabnik si lahko izbere, kaj potrebuje. Vendar niso vse priložnosti na voljo navadnim ljudem. Če želite pametni telefon v celoti uporabljati, morate pridobiti root-pravice. Treba je razumeti, da usmerjanje Android 224.4 in druge različice zahteva le napredne uporabnike. Poglejmo, kako lahko pridobite privilegije superuporabnika.


Kako rutinsko "Android"

Get root-pravice na različne načine. Nekateri predlagajo uporabo posebnih programov, drugi - računalnik. Potrebno je nekaj ur, da se porabi za raziskovanje načinov in nastavitev privilegijev za super uporabnika. Poleg časa, porabljenega, tvegate izgubo in pametni telefon, kot nekvalificiran lastnik lahko zelo hitro "ubije" telefon. Kako rutinsko Android 6.0 in druge priljubljene različice? Na internetu je veliko aplikacij. To bo omogočilo Android Root rutinsko rutinsko brez računalnika. Razvijalci programske opreme zagotavljajo, da vašemu pametnemu telefonu ne bo povzročena nobena škoda, vendar je treba razumeti, da katera koli aplikacija ni primernavse naprave. To povzroča veliko negativnih točk. Če tega ne veste, lahko telefon poškodujete. Zato mora uporabnik najprej prekiniti niz mest in najti ustrezen program. Šele takrat lahko nadaljujete z pridobivanjem pravic super uporabnika.


Mnogi ljudje ne mislijo, da lahko povzročijo škodo na njihovi napravi. Korenske pravice nosijo veliko pozitivnih in negativnih točk.

Prednosti privilegijev super uporabnika

 • Sposobnost urejanja in brisanja nekaterih sistemskih programov in datotek.
 • Nekateri posebni programi se lahko uporabljajo samo, če obstajajo korenske pravice.
 • Za operacijski sistem Android so na voljo dodatne nastavitve in funkcije za pametni telefon.
 • Rotirana naprava omogoča odstranjevanje programov, ki jih je namestil proizvajalec.
 • Kot smo že omenili, lahko uporabnik izboljša učinkovitost svojega pametnega telefona.
 • Pravice super uporabnika omogočajo odstranjevanje oglasov iz različnih aplikacij.
 • Negativna stran rutinske naprave

 • Pridobivanje temeljnih pravic povzroči izgubo garancije.
 • Naprava lahko deluje nestabilno. To je posledica skrbnega odstranjevanja sistemskih datotek ali overclockinga telefona.
 • Če želite posodobiti pametni telefon, boste morali sami namestiti novo različico vdelane programske opreme.
 • Šele potem, ko se seznanite s plusi in minusi korenskih pravic, lahko greste k njihovemu prejemu. Najprej morate varnostno kopirati datoteke, ki jih vsebuje naprava. Potrebno jeto storite, saj lahko vsa dejanja pripeljejo do okvare naprave in izgube podatkov.
  Varnostno kopiranje podatkov je enostavno. To storite tako, da shranite vse datoteke v navidezni oblak ali jih prenesete na pomnilniško kartico. Ne pozabite, da lahko zrušitve povzročijo izgubo podatkov na kartici SD. Kako zaščititi datoteke? Samo odstranite pomnilniško kartico in po preverjanju funkcionalnosti naprave jo lahko zavrtite.

  Pridobivanje korenskih pravic

  Kako rutinsko "Android"? To lahko storite na več načinov. Potrebna dejanja lahko izvedete s pomočjo računalnika ali brez njega. Ne smemo pozabiti, da je treba nekatere naprave pred usmerjanjem prepisati. Kot smo že ugotovili, lahko najdete veliko različnih programov, ki vam bodo omogočili lažje pridobivanje privilegijev superuporabnikov. Namestiti boste morali samo program in klikniti na en gumb. Toda kaj uporabiti? Najpogosteje uporabljene aplikacije za Android rutine:
 • iRoot;
 • KingoApp;
 • FramaROOT;
 • King ROOT.
 • Kaj je povzročilo njihovo priljubljenost? Ti pripomočki vsebujejo veliko zbirko podatkov o napravah, ki lahko pridobijo pravice superuporabnika in redko povzročijo zrušitve v pametnem telefonu. Kako vrteti "Android" 442? Če računalnika ne uporabljate za pridobitev korenskih pravic, morate najprej dovoliti namestitev programov iz neznanih virov. Če želite to narediti, odprite "Nastavitve" in pojdite na "Varnost". Nato namestimo izbrano aplikacijo in jo zaženemo. Pritisnemo gumb "ROOT" in počakamo na popolno zaustavitev programa. Lahkotraja približno 1-10 minut. Prav tako morate namestiti aplikacijo Root Chacker. S svojo pomočjo se lahko prepričate, da je vse uspešno.

  Kako roam "Android" z računalnikom

  Obvezna zahteva je, da je raven napolnjenosti baterije v napravi najmanj 45% in da jo je mogoče povezati z računalnikom. V ta namen namestite poseben gonilnik in omogočite razhroščevanje USB.
  Na žalost je rutinski "Android" 445.1 in druge različice potreben s pomočjo posebnega programa. Veliko jih je tudi. Vendar pa bomo upoštevali samo enega izmed njih.

  Uporaba programa Kingo ROOT

  Pred namestitvijo in uporabo pripomočka se prepričajte, da je aplikacija združljiva z vašo napravo. Kako to storiti? Pojdite na spletno mesto razvijalca in si oglejte seznam podprtih naprav. Kako rutinsko "Android"? Prenesite in namestite izbrani program. Podpira operacijski sistem Windows od XP. Ne pozabite, da morate varnostno kopirati podatke, preden pridobite korenske pravice. Šele takrat boste lahko zaščitili svoje datoteke pred različnimi napakami. Kako rutinsko "Android"?
 • Odprite nameščeno aplikacijo in povežite pametni telefon z računalnikom.
 • Program bo takoj poskusil najti napravo Android. V telefonu morate izbrati »USB debugging«.
 • Ta metoda vključuje nalaganje v pametni telefon dodatnega programa, ki se bo samodejno namestil.
 • Če so vsa prejšnja dejanja uspešno zaključena, se prikaže gumb "ROOT", ki ga želite klikniti. V novem oknuStrinjamo se z vsemi opozorili.
 • Po 5-15 minutah se bo naprava ponovno zagnala.
 • Če je vse uspešno, boste lahko na zaslonu računalnika videli napis Root Succeed. Ko je naprava ponovno zagnana, se lahko v celoti izkoristi.

  Odstranjevanje root-pravic

  Odstranjevanje privilegijev superuporabnika je enostavno: pojdite v program, s katerim dobite root-pravice. V njem je potrebno pritisniti gumb Odstrani koren. Postopek traja približno tri minute.
  Kako izvesti "Android" 514.4 in 6.0? To je dokaj preprost postopek. Za poznejše različice operacijskega sistema Android je veliko visokokakovostnih aplikacij, ki omogočajo privilegije super uporabnika z nekaj kliki. Seveda je za iskanje pravega programa in pridobivanje korenskih pravic potrebno veliko časa. Ne pohitite: v izbrani aplikaciji morate videti seznam podprtih naprav in šele nato pojdite na namestitev.

  Sorodne publikacije