Inteligentni SmartWatch DZ09: pregledi in specifikacije

V svetu sodobnih pripomočkov in mobilnih naprav se je v zadnjih petih letih pojavilo veliko novih stvari. Vendar noben nov izdelek ni pritegnil tako pozornosti kot pametne ure. Razvijalcem je uspelo ustvariti buzz okoli pripomočka, ki še ni izgubil pomembnosti. Kaj privlačijo povprečnega uporabnika? Spomnimo se, da je taka raven navdušenja dosegla le brezžične slušalke. Mimogrede, ta funkcija je na voljo tudi v pametnih urah. Poskusimo razmisliti o enem primerku brez blagovne znamke, imenovanem SmartWatch DZ09. Ocene o teh urah so večinoma pozitivne. Toda ali so tako dobri? Preverili bomo. In najprej malo zgodovine.


Zgodovina nastanka pametnih ur

Ta naprava je v času, ko je Apple patentiral. Njeni inženirji so se dolgo časa trudili ustvariti pripomoček, ki bi ga lahko kombinirali s pametnim telefonom in prikazali informacije o klicu, predvajani pesmi ali kaj drugega. Bilo je najbolj drznih idej. Načrtovali so celo ureditev takšne naprave v obliki obroča. Toda ustavil se je ob uri. In niso uspeli. Prvi iWatch združuje funkcije fitnes trackerja, dodatnega zaslona pametnega telefona in ur. Naprava je opremljena z zaslonom na dotik, GPS senzorjem, Bluetooth adapterjem in vodotesnim ohišjem. Toda ta naprava ima en krepki minus (skupen za vse naprave Apple) - nerealno visoka cena.
Kmalu je Samsung vstal. Korejski velikan je izdal nekaj podobnega otroku "jablano", vendar s svojo korporativno barvo in bolj primernoceno. Od takrat je že dolgo časa. Inteligentne ure so pridobile vse nove funkcije in postale univerzalni pripomoček. Zdaj je imenovanje pametnih ur precej raznoliko. Veliko jih je in so popolnoma povezani ne le s pametnim telefonom. Vendar pa razmislite o cenejši vzorec iz Srednjega kraljestva - pametna ura SmartWatch DZ09. Pregled te naprave je najbolje začeti z njegovo ceno. Strošek ure na AliExpress (na primer) ne presega dvajset dolarjev. Dobro, dobro.


Pakiranje in polnjenje

Začnimo s pregledom Smart Watch DZ09. Najprej je treba paziti na embalažo. Ura prinaša potrošniku v škatli kakovostnega recikliranega kartona. Pokrov paketa shematično prikazuje, kaj je notri (ura). Ko odstranite pokrov, lahko vidite pridobitev, ki je potopljena v tesno peno. Vendar to ni vse. Pod uro in plastjo pene je več elementov: uporabniški priročnik (seveda v kitajščini), adapter za evropski vtič in kabel USB za povezavo z računalnikom. Dober dobavni komplet za kitajsko kopijo.
Nekateri dobavitelji (ki so še vedno odvisni od njih) dodajo na zaslon zaščitno folijo. To je povsem razumno, glede na to, da je pripomoček precej poceni, in ne o kakršnem koli zaščitnem steklu, kot je Gorilla ali Asahi Glass in ne more govoriti. Torej bo ura trajala veliko dlje. To je tudi zelo dobro s stališčem, da na naših napravah ni mogoče najti zaščitnega filma pri naših Palestinceh. Če ste v kompletuni dal filma, edini izhod: kupiti polno velikost in jo razrezati sami. Za SmartWatch DZ09 nimamo posebne opreme. Povratne informacije lastnikov pa kažejo, da večina dobaviteljev ne poskuša rešiti filma. Torej ni prepozno za obup.

Videz in materiali

Ker ta izdelek prihaja iz nebesnega cesarstva, ni smiselno spraševati, da nas bolečinska ura spomni na isti pripomoček Samsunga. Samo korejski velikan opravlja boljše in kakovostnejše materiale. Ampak, da bi rekli, da je to samoproizvedeno, odkrito blago ni mogoče. Telo pripomočka je izdelano iz teksturirane kovine. Ampak samo zgornji del. Potem je vse narejeno iz plastike. Praktično je, vendar izgleda neetično. Toda za gumijasti trak - posebna zahvala. Popolnoma se prilega vsaki roki. Seveda ga lahko zamenjate s katerokoli kovino, vendar videz ne bo enak. Na sprednji strani pripomočka je zaslon, ki zavzame skoraj ves prostor. Nad zaslonom je kamera. To je samo malo iz tega. In pod zaslonom - gumbi "Home". Nič zanimivejšega v obliki SmartWatch DZ09. Pregled se lahko nadaljuje. Čas je, da preklopite na tehnične lastnosti izdelka. To vprašanje je veliko. Kaj lahko dobite za tako ceno?

Barva izvedbe

Tukaj ni posebne raznolikosti. Samo tri barve: črna, bela in bronasta. Ampak to je veliko, če se spomnite, od kod prihaja naprava. Katero barvo izbrati? Če jih vodijo premisleki o praktičnosti, potem je bolje izbrati črno: manj bo umazano in manj opazne praske.Toda najbolj beli pripomoček je najtežji. Takoj obstajajo povezave z napravami "jabolko". S tem se v očeh javnosti nekoliko pojavi status lastnika. Res je, ne za dolgo. Pred prvim klicem.
Model v barvi bronaste barve izgleda nekoliko ne zelo dobro. Očitno je krivda posledica neke nerodne izvedbe korpusa. Zato ni priporočljivo naročiti ure v bronasti barvi. Črno-bela je videti veliko bolje. Vizualna stran je včasih pomembna. Ni pomembno, koliko funkcij in kakšne moči. Ljudje najprej cenijo videz. Še posebej takšen modni pripomoček kot ura.

Procesor, RAM in pomnilnik

Kaj je v pametnih urah "pod pokrovom"? Odgovor na to vprašanje nikogar ne more presenetiti. Kar plačujemo, je to, kar dobimo. Kljub temu imajo pametne ure SmartWatch DZ09, za katere menimo, da so nekoliko nižje, procesor 533 MHz iz MTK. Za glavne naloge je to dovolj. Kljub temu je mogoče videti nekaj zavor in sublagivaniya. Ampak to so značilnosti firmware in RAM. Mimogrede, o operativcu. Naprava ima 128 MB RAM-a. Za pametni telefon bi bilo to malo. Ampak za ure - celo veliko. Ta količina pomnilnika RAM pripomore k razmeroma dobremu delovanju. Slabo je le to, da spomin ni posebej energetsko učinkovit. To močno vpliva na baterijo naprave. Zato vsaj en način za podaljšanje življenjske dobe baterije ne bo delovalo. Na žalost Pomnilnik, ki je na voljo uporabniku, je do 64 megabajtov. Samo privlačnostizjemna velikodušnost! Ampak ne mudi, da pokličete prekletstvo na glavo proizvajalca. Samo odprite zadnji pokrov pripomočka in poiščite baterijo, saj lahko vidite režo za pomnilniško kartico microSD. Devays podpira kartice do vključno 32 GB. To je resno.

Zaslon

Pametna ura smartwatch DZ09, ki jo še naprej pregledujemo, je opremljena z visoko kakovostnim IPS zaslonom. Njena diagonala je 156 palcev. Vendar je gostota precej nizka, tako da so piksli popolnoma vidni in brez prhljaja. Ločljivost zaslona je 240 x 240 slikovnih pik. Maluvato, seveda. Kaj si želel za ta denar? Kljub temu je na tem zaslonu povsem udobno razmisliti o vseh sporočilih, ki jih pošlje telefon. V vdelani programski opremi obstaja tudi možnost zaslonske tipkovnice. Res je, da ni jasno, komu bi bilo primerno prsti prst v mikroskopske ključe. In na pametnem telefonu ne dobite vedno tja, kjer ga potrebujete. Kljub temu je taka možnost na voljo.
Na splošno zaslon ni najmočnejša značilnost pametne ure Smart Watch DZ09. Fotografija je dokaz. Kljub temu pa je glavna sestavina pametnih ur. Brez nje bi bilo vse veliko slabše. Trditi, da je zaslon ni zelo visoka kakovost, tudi, ni vredno. Povej hvala za IPS, ne TFT. Za takšen denar. In na splošno, za iskanje pomanjkljivosti v tako poceni, vendar modni pripomoček je divje.

Še en "nadev"

Zdaj je čas za prehod na druge značilnosti "železa", ki so na voljo s SmartWatch DZ09. Pregled se nadaljuje. Znotraj ure je na voljo tudi reža Bluetooth različice 3.0 za mikrofilmsko kartico SIM, fotoaparat z USB ključem, mikrofon in zvočnik. Torej se lahko pametne ure uporabljajo kot polnopravnekomunikacijska sredstva. Brez povezave s pametnim telefonom. Toda v tem primeru bodo funkcije pametne ure zelo omejene. Najbolje je, da jih še vedno uporabljate skupaj s telefonom. Priložnosti bodo veliko več. Razmeroma nedavno je bila izdana posodobljena različica pametne ure SmartWatch DZ09. Dobila je ID U8. V tej različici gadgeta so taki čipi kot GPS in popoln senzor srčnega utripa. Poleg tega posodobitev vključuje posodobljen procesor Qualcomm in vodotesno ohišje. Moral bi govoriti o tem, kaj je vredno ta različica naprave je veliko dražja od standardne ure.

Firmware

Toda to je zelo zanimiva tema. Še posebej v primeru SmartWatch DZ09. Pregled, značilnosti železa - to je seveda dobro, toda v tem primeru je pomemben tudi operacijski sistem. Če je nekdo upal za nekaj "androidopodobnoe", potem je bolje, da takoj vrgel te neumne fantazije iz glave. Pripomoček je opremljen z vdelano programsko opremo proizvajalca. Android tukaj ne diši. Toda njegove funkcije lupine se izvajajo. Sprejem-prenos sporočil, sprejemanje klicev, upravljanje kamere pametnega telefona in predvajalnika, spremljanje stanja srčnega utripa (z ustrezno aplikacijo na pametnem telefonu) in sledenje lokaciji. Vse to lupina opravlja. Toda prevod leži. Ne, sam ruski jezik je povsem ustrezen, vendar so pisave zelo zaobljene. Vendar pa se lahko po takšni ceni dopušča.
Mimogrede, ljudski obrtniki so že imeli čas, da zamenjajo strojno programsko opremo za te ure, jo nalijejo z vsemi vrstami "delikates" in dodajo druge številke. Zelo dobro. Vendar pa obstaja en problem: pripomočki, ki temeljijo na MTK, so sešiliprecej tesen In pogosto IMEI leti po reflowu. No, to je stvar, ki jo je treba popraviti. V primeru tega izdelka pa ni nobenega problema s postopkom izboljšanja. To so pametne ure SmartWatch DZ09. Nova različica U8 je na splošno nevidna. Torej, v smislu sprememb, je to zelo dober pripomoček.

Življenjska doba baterije

Pripomoček ima majhno litijevo polimerno baterijo z 380 mcd. Po navedbah proizvajalca je naprava v stanju pripravljenosti 180 ur neprekinjeno delovanje naprave. V načinu pogovora seveda ne bo živel toliko. Zahtevani čas je 3 ure. Stanje pripravljenosti s tehnologijo Bluetooth je 150 ur. Res je, da ni jasno, kako so bili izračuni opravljeni. Koliko se te številke razlikujejo od dejanskih? Zelo težko ga je bilo izmeriti. Toda v načinu povprečnega bremena, to je običajne vsakodnevne uporabe, so pametni časi trajali dva dni. Dober rezultat za pripomoček s tako majhno baterijo. Upoštevano je bilo tudi, da je bila naprava nenehno povezana s pametnim telefonom z Bluetoothom.

Funkcije ur

So precej velike. Ampak samo, če je vzpostavljena povezava s pametnim telefonom. Če ni povezave, so njihove funkcije naslednje:
 • sprejem in prenos SMS sporočil;
 • odgovarjanje na klice;
 • poslušanje glasbe, ogled fotografij;
 • obveščanje o času.
 • Vendar pa morate pametni telefon povezati z njimi z Bluetoothom, saj se funkcija ur bistveno poveča. To je razumljivo. Dejstvo je, da pametni telefon namesti dodatne programe za pametne ure.Omogočajo delo z pripomočkom prek povezave Bluetooth. Zaželeno bi bilo le, da bi bil akumulator naprave nekoliko močnejši. Ker moderna "Bluetooth" porabi veliko energije. Katere funkcije se bodo pojavile v pripomočku po povezavi s pametnim telefonom? Poleg tistih, ki so že našteti, je še vedno taka aroganca:
 • nadzor igralca pametnega telefona;
 • prikaz ur prejetih sporočil in klicev;
 • prikaz lokacije;
 • spremljanje srčnega utripa (uporaba pripomočka v načinu fitness trackerja);
 • Mobilno iskanje - poiščite pametni telefon, če ste pozabili, kje ste ga pustili;
 • pedometer;
 • snemalnik zvoka;
 • monitor spanja;
 • nadzor fotoaparata pametnega telefona;
 • Funkcija Anti-Lost je zvočni signal, če niste na napravi.
 • Kot lahko vidite, se funkcionalnost ure močno poveča, če uporabljate pametni telefon. Pomembno je omeniti tudi funkcije uro DZ09 SmartWatch (ocene, ki so nekoliko nižje), s katerimi lahko uporabite to možnost ne samo za prikaz časa. Ampak v tem je bolje razumeti sebe. Na splošno lahko uro uporabljate skoraj brez uporabe telefona. Toda z njim v paru je še bolje.

  Recenzije izdelkov

  Tu smo prišli do najbolj zanimivih informacij o SmartWatch DZ09. Ocene so zelo pomembne, saj vam pomagajo dobiti popolne informacije o napravi, ki jo nameravate kupiti. Na žalost so plačani pregledi sposobni zavajati ljudi. Vendar so zelo majhne in jih je mogoče zlahka izračunati. Vendar pa so v našem primeru vsi pregledi resnični.Proizvajalec nima smisla porabiti za komentarje po meri. Za proizvodnjo bi vsaj prihranili denar.
  Posledično veliko novih lastnikov teh pametnih ur sporoča, da je vmesnik lupine nerazumljiv. Tovariši, pojasnite, kako se lahko izgubite v treh ruskih borovih? Tam je vse zelo jasno. Nekateri se pritožujejo zaradi brutalnega izvajanja telesa: pravijo, vrzeli, reakcije, škripanje enega gumba. Vendar jih je tako malo. In od tukaj zaključek: pravkar so dobili neuspešno kopijo. Drugi uporabniki nimajo takšnih težav. Pazi SmartWatch DZ09, ki jo trenutno pregledujemo, je zelo poceni. In kopati v zobeh skoraj danega konjskega potoka. Vendar je večina pregledov pozitivna. Lastniki opozarjajo na hitro odzivanje vmesnika, stabilno povezavo s pametnim telefonom, moč primera in še veliko več. Te pripombe zaslužijo pozornost, saj uporabniki pišejo o svojih osebnih izkušnjah s komunikacijo s temi pametnimi urami. Upoštevajte tudi prisotnost precej priročnih funkcij iskanja naprave, ki ostanejo na pametnem telefonu. Vendar niso vsi ugotovili, da je števec korakov. Toda to ni tako pomembno. Glavna stvar je, da vse druge funkcije delujejo, kot bi morale. Torej, s poudarkom na informacijah, ki smo jih dobili o SmartWatch DZ09. Mnenja nam dajejo pozitivno sliko. Obstajajo, seveda, nekatere grde stvari, vendar je za takšen denar povsem normalno. Če pogledate predloge drugih proizvajalcev, boste razumeli, da ta naprava še vedno izgleda dostojno in kakovostno sestavljena. Druga podjetja iz Nebesnega nepokazati tako gorečnost za izdelavo kakovostnega izdelka. Na fotografiji seveda ne boste videli ničesar. Treba je primerjati prave prototipe. Iz tega lahko rečemo, da na podlagi konkurence optimalna izbira - pametna ura SmartWatch DZ09. Navodilo je samo v kitajščini. Ampak to ni strašljivo. Vse je intuitivno. Nekateri se osredotočajo na preglede kot univerzalno merilo kakovosti. Toda to je velika napaka. Potrebno je upravljati lastne vtise iz naprav. Za to je zelo koristno, da držite "živi" pripomoček v lastnih rokah. Če so takšne ure od tvojega prijatelja, prosi za dan, da ga odneseš. Potem se lahko zagotovo odločite, ali potrebujete to napravo ali ne.

  Povezovanje s pametnim telefonom in računalnikom

  Zlahka povežete uro s telefonom. Pojdite na nastavitve naprave in izberite zavihek Bluetooth. Pred tem ne pozabite vklopiti oddajnika na uro. V nastavitvah pametnega telefona bomo našli uro. Imenujemo jih lahko po svojih željah, vendar zagotovo ne boste naredili napak. Poiščite nekaj podobnega "pametna ura SmartWatch DZ09", "Pregled", "Povezava". Nato boste morali vnesti geslo za povezavo. Povezava se nato vzpostavi. Zdaj lahko popolnoma uživate v svojih urah. Samo ne pozabite namestiti vse potrebne programe na pametnem telefonu za vse funkcije. Najdete jih v skladišču Andrew.
  ​​Toda računalnik za povezavo ure je problematičen. In zakaj ga potrebujete? Vse, kar potrebujete, lahko takoj ponastavite na pomnilniško kartico. Povezovanje pripomočka z računalnikom zahteva samo osvežitev. VV drugih primerih se sploh ni treba povezati z računalnikom ali prenosnim računalnikom. Nekateri bodo morda želeli uporabiti pametne ure v tandemu s prenosnim računalnikom. Takšne uporabnike bomo morali vznemiriti. Pripomoček je namenjen samo delu z operacijskim sistemom Android. Povezovanje z napravami na drugi platformi ni mogoče. Mimogrede, obstaja dovolj standardnega prefinjenega kabla, ki ga lahko dopolnimo s pripomočkom. Zdaj pa si poglejmo nekatere značilnosti uporabe pametnih ur s Kitajske.

  Pogoji uporabe

  Ker ta izdelek prihaja iz srednjega kraljestva, v nobenem primeru ne smete preveriti SmartWatch DZ09 za primerno pametno uro. Mnenja prepričljivo dokazujejo, da takšno vedenje z njimi ne bo preživelo. Ni jih treba spuščati ali se opirati na jata. Ni potrebe po praskanju stekla, da bi opraskali. Še posebej zanimivo opozarja, da preverite njihovo sposobnost odganjati vodo tudi ni vredno. Niso vodotesni. Prav tako se ne priporoča izpostavljanje pregrevalne ure ali dolgotrajna izpostavljenost neposredni sončni svetlobi. Malo o tem, kako ne pokvariti pametne ure SmartWatch DZ09. Mnenja prepričljivo kažejo, da je uporaba pripomočka v zelo prašnem prostoru prav tako nemogoča. Majhni prah zamaši odprtine, pokriva debelo plast mikrovezij in posledično imamo pregrevanje in odpovedi. Ne eksperimentirajte z njim. Če boste upoštevali vsa zgoraj navedena pravila, bo vaša ura živela dolgo in srečno.

  Zaključek

  Povzemimo našo raziskavo. Po eni strani je pametenwatch - zelo koristen pripomoček, ki lahko močno ublaži življenje. Ampak na drugi - zamenjuje potrebo po nenehnem polnjenju naprave. Kaj pa brez tega? Kljub temu lahko ta naprava postane popoln in nepogrešljiv pomočnik. Kot za določen model, SmartWatch DZ09 potem ni nobene gotovosti. Izgleda, da je pripomoček poceni in s svojimi funkcijami. Toda nekateri esteti lahko prestrašijo videz (čeprav je to precej nič) in kakovost materialov. Takšni ljudje običajno izberejo pripomočke dražje. Toda večina uporabnikov se bo spoprijela s takšno napravo. Ta naprava je lahko odlično darilo za neverjetni ceni.

  Sorodne publikacije