BYD S6: fotografije, funkcije, funkcije avtomobila in povratne informacije lastnika

Kitajski avtomobili v Ukrajini niso redki. Še posebej priljubljena v naši državi so crossoverji. Ti stroji ljubijo svojo praktičnost. Toda težava je, da takšni avtomobili stanejo veliko več kot navadni limuzini in vsestranski ljudje. Prav zaradi tega mnogi raje kitajske blagovne znamke. Veliko jih je, danes pa bomo pozorni na BYD S6. Fotografije, značilnosti in značilnosti crossoverja - nadalje v članku.

Opis

Ta avto spada v razred crossoverja polne velikosti in ima ohišje s petimi vrati. Avtomobil je bil prvič predstavljen na avtomobilski razstavi v Pekingu leta 2010. Serijska številka se je začela leta 2011. Avtomobil BYD S6 še vedno poteka.

Oblikovanje

Ni skrivnost, da Kitajci radi kopirajo modele znanih avtomobilov. Blagovna znamka BYD ni bila izjema. V tem primeru je bila zasnova upodobljena iz japonskega crossoverja Lexus RX druge generacije. Ampak moram reči, da kitajski niso izkrivili modela. Izkazalo se je, da je zelo harmoničen. Izgleda, da je avto precej trdna. Spredaj so žarometi z deljenim objektivom in črna maska ​​s kromiranim trakom v sredini. Za meglo so pravokotni izrezi. V spodnjem delu odbijača je plastična blazinica, ki jo varuje pred poškodbami. Ista zaščita je na voljo na pragovih in zadnjem odbijaču. Kako dobre so stvari z barvo in korozijo? Oprostite, tu so zahtevki. In če so Japonci začeli varčevati s kakovostjo LKP, potem Kitajci ne bodo pripravljeniosredotočiti se na to, delati z izgubo. Na barvi se oblikujejo občasno, zlasti v sprednjem delu. Žarometi so sčasoma megleni. In na telesu obstajajo zanemarljive žarišča korozije (zlasti v mestih kovinskih spojev).


Mere, očistek

Kot smo že povedali, je to crossover polne velikosti. Dolžina telesa je 481 metrov, širina - 186 višin - 173 metrov. V tem primeru se masa lahko razlikuje glede na spremembo je 162-17 ton.
Razsvetljava na cesti je prijetna - 19 centimetrov na standardnih 17-palčnih platiščih. Pozimi ta stroj ne zamaši "trebuha". Ampak na poti, da gredo na to ni vredno (kasneje, povejte nam, zakaj).

Salon

Križni avto je precej prostoren. Moram reči, da so njegove dimenzije točne do milimetrov in ponavljajo stari "Lexus". Za voznikov sedež je na voljo majhen naslon za roke. Fotelj ima usnjeno oblazinjenje (natančneje, nadomestek). Kot je navedeno v pregledih, voznikov sedež nima lumbalne podpore.

Med drugimi slabostmi avtomobila BYD S6, povratne informacije lastnika navajajo razpoložljivost materialov za obdelavo proračuna. Plastika je trda in včasih se na hrbtni strani vleče. Vendar pa obstajajo različne niše za stvari. Bardacchio je velik. Omeniti velja tudi multimedijski sistem, ki vključuje:
 • navigacijo.
 • DVD predvajalnik.
 • TV.
 • Sistem Bluetooth za povezavo telefona.
 • Toda vsa multimedija je v kitajščini, zato jo bo težko ugotoviti.
  Premaknite se v drugo vrstico. Zadnji kavč je tri ločene fotelje, ki se lahko premikajo v območju 110 milimetrov. Kot je navedeno v pregledih, je BYD S6 prostorna ne samo spredaj, ampak tudi za seboj. Sedež je udoben, v sredini je zložljiv naslon za roke.

  Torba za stojalo

  Med pozitivnimi točkami, ki jih je vredno omeniti, je prostorsko deblo. Res je, da tudi tu Kitajci niso storili brez prevare. Zahtevanih 1084 litrov ni tukaj. Tudi med slabosti je treba opozoriti, masivni kolesni loki, ki zasedajo del prostega prostora. Pod podom je predal s predelki za orodje in rezervno kolo. Prtljažnik sam po sebi ni opremljen s polico. In nakladanje na najvišjo vrednost ni priporočljivo. Del obremenitve zaradi odsotnosti zaščitne mreže lahko med zaviranjem prodre v notranjost.

  Specifikacije

  Za našo državo sta predvidena dva motorja. Oba sta vgrajena, štirivaljne atmosfere z razporejenim vbrizgavanjem goriva in 16-ventilno glavo enote. Osnova je dvolitrska enota z zmogljivostjo 138 konjskih moči. Navor motorja je 186 Nm, ki je na voljo v majhnem obsegu - od 4 do 45 tisoč vrtljajev. V paru s podatki motor deluje brez nadomestnega mehanskega petstopenjskega menjalnika. Z njim se avto pospeši na sto v 129 sekundah. Največja hitrost je 180 kilometrov na uro. Povprečna poraba goriva je 83 litrov. Na dražji opremi je na voljo 24-litrski motor. Njegova moč je 162 konjskih moči. Maksimalni navor 220 Nm je na voljo vod 35 do 45 tisoč vrtljajev. Kot prenos je na voljo star štiristopenjski hidravlični transformator. Zaradi tega avtomobil ne zasije značilnosti dinamike. Pospešek na sto traja 139 sekund. Največja hitrost - 185 kilometrov na uro. Poraba goriva - 97 litrov na sto v kombiniranem načinu. V tem primeru motor deluje na 92. bencinu.

  Značilnosti izkoriščanja zimskih prehodov

  Kakšne so posebnosti zimskega izkoriščanja? Dejstvo je, da olje, ki se vlije v motor, in prenos kitajskega crossoverja iz elektrarne, ne ustreza našemu podnebju. Pri temperaturi -15 zaganjalnika komaj zavrti motor. In za vključitev prvega prenosa na hladnem motorju je praktično nemogoče (glede mehanske škatle). Tudi ko se avto segreje, je treba vložiti veliko truda. Glede na to morajo lastniki zamenjati olje na obeh enotah. Poleti tega problema ne opazimo.

  Tekalno orodje

  Voznik na terenskem vozilu je močan. Spredaj in zadaj sta McPherson stojala. Zavore - disk na obeh oseh (sprednji del istega prezračevanja). Toda kako ta avto vozi po cesti? Avto se trdno obnaša pri nepravilnostih, vendar je težko preluknjati vzmetenje. Zaradi visokega zračnega prostora in težišča avtomobil vstopi v zavoje z zvitkom. Ugotavljamo tudi, da hrbtna pesta BYD S6 ni vlažna, ampak zato, ker se ležaj pesta spreminja v montaži.
  Vodila z hidravličnim ojačevalnikom. Med težavami, omenjenimi v pregledih, je tekočina, katere viskoznost ne ustreza našipodnebje Medtem ko se motor ne ogreje, je volan zelo tesen. Nekateri lastniki se pritožujejo, da "jagnje" včasih ugrizne pri parkiranju.

  O pogonu

  Prej smo opazili, da je za BYD S6 značilen visok odmik, vendar ni vredno oditi za terensko vožnjo. Kaj je razlog? Je preprost in je sestavljen iz sprednjega pogona. Različice na vseh kolesih niso na voljo niti za plačilo. Toda to je nekaj, kar je potrebno za naše pogoje delovanja. Posebej pomemben polni pogon pozimi. Lastniki BYD S6 morajo biti zadovoljni le s pogonom na sprednji kolesi. Kot kaže praksa, v smislu prehodnosti avto ni boljši od "Lada Largus Cross". Zato je kitajski crossover primeren za mestno rabo.

  Varnost

  Mnogi so slišali, kako so kitajski avtomobili propadli. To pa večinoma velja za modele iz leta 2000. Zdaj so se razmere spremenile na bolje. Tako je kitajski BYD S6 prejel 46 točk od 50 možnih testov trka, ki jih je izvedla metoda C-NCAP. Pri čelnem trčenju s 40-odstotnim prekrivanjem je crossover prejel pet zvezdic. To je dober rezultat. Upoštevajte, da je ta avtomobil opremljen z:
 • zračnimi blazinami v višini do šest (v osnovni opremi sta na voljo dve enoti).
 • Aktivni varnostni sistem.
 • Sistem stabilnosti tečaja.
 • Tritočkovni pasovi z zategovalniki.
 • Stroški

  Na žalost se je pred nekaj leti ta model prenehal dobavljati na ruski trg, tako da lahko najdete samo tiste izdelke, ki so bili prej v uporabi. Povprečni stroškištiriletni crossover - 550 tisoč rubljev. Upoštevamo tudi, da osnovna oprema avtomobila vključuje:
 • Zadnji in sprednji antifog.
 • Rezervna pnevmatika polne velikosti.
 • Dve zračni blazini.
 • Sistem ABS.
 • Dvo-območna klimatska naprava.
 • Osrednji grad.
 • Računalnik na krovu.
 • ​​
 • Liti 17-palčni pogoni.
 • Dodatni sistem pri zagonu.
 • CD predvajalnik s podporo za "Bluetooth".
 • Multiroulette.
 • Električna nastavitev ogrevanih ogledal.
 • Električna dvigala za okna.
 • Svetlobni senzor.
 • Povzamemo

  Tako smo ugotovili, da je to križanka BYD S6. Kaj lahko na koncu rečeš? Ta avto bo lastniku omogočil, da se počuti bolj premožno. Konec koncev, avto izgleda veliko dražje od svoje začetne cene. Ampak za kakovost "Lexus" kitajski avto je še vedno daleč. Zato lahko lastnik redno naleti na takšna presenečenja, kot je nesreča v kabini, rahitis na telesu ali olje neprimerne viskoznosti. Kljub temu pa avto uživa v prostorni notranjosti in je dobro opremljen. Najti nekaj boljšega, kot je ta strošek, bo težko.

  Sorodne publikacije