Philips Xenium v377 pametni: pregledi, opis, specifikacije

Za zmanjšanje stroškov pametnega telefona proizvajalci pogosto prihranijo funkcionalnost in avtonomijo. Kot rezultat, dobri telefoni prihajajo ven, vendar kupci morajo izbrati najpomembnejšo stvar - dolg čas delovanja ali podporo za sodobne igre. Ta pregled je namenjen napravi, ki bo dolgo časa pozabila na obstoj vtičnice. To je model Philips Xenium V377. Pregledi in specifikacije tega pripomočka so impresivni, vendar bi morali podrobneje pogledati na pregledu, kakšne so prednosti in slabosti naprave.

Videz in ergonomija

Telefon je precej vzdržljiv. Kakovost uporabljenih materialov je dobra, plastika je mehka, vendar ne spolzka. Če upoštevamo težo naprave, lahko v primeru navedete nekaj negativnih komentarjev. So, da se telefon zdi težak. Vendar pa je to posledica kapacitivne baterije. Proizvajalec trdi, da je bolje, da telefona ne meče, saj lahko baterija ne deluje. Uporabniki opozarjajo, da zadnji pokrov odstranljivega tipa drži dobro. Prav tako ima naprava dobro kakovost izdelave. Pripomoček Philips Xenium V377 Black ne zdi, da bi naenkrat naredil poceni vtis. Če upoštevamo barvno lestvico, postane opazno, da se proizvajalec ni ukvarjal z vprašanjem raznolikosti. Na voljo je samo ena možnost - s črnim telesom. Uokvirjena je z rdečim okvirjem. Vse kontrole so standardne, kot pri državni vožnji. Gumbi za glasnost in glasnost sta na desni strani.Mnenja o Philips Xenium V377 pojasnjujejo, da je to odlična rešitev. Mehki gumbi, ki se nahajajo na dnu zaslona, ​​niso prejeli osvetlitve ozadja. Če se za nekatere uporabnike to šteje za slabost, potem za druge ne igra nobene vloge. Na splošno je telefon udoben za uporabo v temi. Na zaslonu telefona lahko vidite še en gumb, ki zasluži posebno pozornost. O tem se pogovorimo malo kasneje.


Videz naprave privlači kupce. To je minimalno, vendar ima nekakšen vrhunec.

Programska oprema

Vdelana programska oprema telefona se bistveno ne razlikuje od običajne založniške opcije Android 5.1. Je to, da imajo ikone korporativni slog. Če želite, je lahko izgled menija delovnega zaslona nekoliko spremenjen. To lahko storite z zaganjalnikom tretje osebe, ki ga je mogoče prenesti s trga. Toda ne pozabite, da so taki programi praviloma zelo intenzivni, zato se telefon morda upočasnjuje. Poleg tega taki programi prispevajo k hitremu izpraznjenju baterije. Ocene o Philips Xenium V377 to potrjujejo. Dobro optimizirana programska oprema, zato je vpliv na baterijo minimalen. Uspešnost pripomočka na dobri ravni. Dovolj je za opravljanje običajnih vsakodnevnih nalog. Tudi z dejstvom, da železo ni vrhunskega tipa, od kupcev prejme pozitivne povratne informacije.

Značilnosti pripomočkov

Vprašanje o tehničnih specifikacijah pripomočka je pomembno. Naprava je tipičen predstavnik proračunskega razreda. Večina možnosti ima veliko sodobnih pripomočkovpoceni vrsto. Kot CPU se uporablja čip MT6580. Ima 4 delovne jedra, od katerih je vsaka 13 GHz. Na istem kristalu je grafični pospeševalnik. Odlično deluje s preprostimi igrami. Čeprav je zmogljivost nizka, je prav v uporabi tega procesorja razlog za dolgo avtonomijo. Mnenja o Philips Xenium V377 v celoti potrjujejo to dejstvo.
Kljub dejstvu, da je notranji pomnilnik 8 GB, je dejansko uporabniku na voljo le 3,8 GB. Ta razlika je posledica dejstva, da je skoraj ves pomnilnik vnaprej nameščen. Gre za operacijski sistem in osnovni nabor programov. Forumi pogosto razpravljajo o značilnostih in pregledih te naprave, zato mnogi priporočajo takojšnjo namestitev zunanjega pogona. Zaželeno je, da ga kupite v visokem razredu, ki ni nižji od 10. V tem primeru ne bo težav z dolgimi odčitki ali beleženjem podatkov. RAM tudi ni impresiven - samo 1 GB. Te funkcije Philips Xenium V377 so res grozne. Za delo z običajnimi poštnimi odjemalci, družabnimi omrežji in tudi z brskalnikom z dvema ali tremi odprtimi zavihki bo dovolj. V igrah z dobrimi rezultati telefon ne prikazuje, ampak zlahka spopadajo z ugankami, priložnostne in druge podobne programe.

Gadget brezžične funkcije

Glede na to, da je Philips V377 predvsem običajen telefon, slediupoštevajte razpoložljivost dela z modulom 3G. Sprejem je prepričan, da je preklapljanje med signali različnih generacij hitro, uporabnik tega ne opazi. Vendar pa morate vedeti, da 4G podpore ni. Poleg osnovnih funkcij morate opozoriti tudi na podporo za omrežje Wi-Fi. Modul vam omogoča delo z internetom pri hitrosti do 150 megabitov na sekundo. Seveda, če takšen standard podpira usmerjevalnik. Z GPS navigacijo je vse odlično, odzivi za sprejem signala so odlični. Čeprav ne deluje tako hitro, kot pišejo stranke, pa je popolnoma primeren za uporabo na cesti. Če ne morete prenesti svoje najljubše glasbe na telefon, potem lahko uporabite FM radio. Na žalost deluje le s slušalkami ali slušalkami. Ta funkcija Philips Xenium V377 ni privlačna za mnoge. Če imate glasbo in ne želite uporabljati žic, lahko vzamete brezžično slušalko Bluetooth. Ta pripomoček deluje s posebnim modulom. Ta trenutek je za mnoge kupce prijeten, kot je zapisano v pregledih. Osnovna oprema vključuje navodila, zato je vsakemu lastniku enostaven za obravnavo povezave s takšnimi slušalkami.

Učinkovitost v živih in sintetičnih preskusih

Čeprav so značilnosti nizke, telefonski vmesnik deluje brezhibno, brez mravljinčenja ali frize. Toda kupci opozarjajo, da je najbolje, da ne pozabite razkladati programov za ozadje iz RAM-a. To bo zmanjšalo obremenitev procesorja in baterije. Zato je manj verjetno, da bi napravo priključili na stensko vtičnico. Upoštevajte značilnosti in funkcije varčevanja z energijomalo kasneje. Če upoštevate test v aplikaciji Antutu, potem Philips prejme približno 23 tisoč do 25 tisoč točk. Za proračunerja je ta rezultat precej visok, zato ga želim preizkusiti v igrah. Vzemimo na primer priljubljeno Real Racing 3. Seveda maksimalne nastavitve grafike tukaj niso podprte. Ampak vsaj je zelo priročno igrati, celo udobno. Prav tako lahko priključite brezžično igralno palico ali telefonsko tipkovnico Philips Xenium V377 (Red-različica ne obstaja - to je ponaredek). Kupci se pogosto spomnijo, da so tudi druge igre dobre, zato je enostavno izbrati aplikacijo iz vaših najljubših žanrov.

Baterija in avtonomija

Kot je bilo že omenjeno, je avtonomija ključni kazalnik. To je zaradi tega, da mnogi kupci izberejo ta telefon. Glede na velikost baterije, katere zmogljivost je 5.000 magija, bo telefon v največji možni meri zadostoval za dva do tri dni. Ne bojte se, da bo odpuščen v kritičnem trenutku. Aktivno lahko uporabljate internet, navigacijo, igre in glasbo. Običajno se od 30 do 50% zmogljivosti baterije običajno uporablja na dan. Če to ni dovolj, vendar je treba uporabiti samo telefonsko omrežje in sporočila, potem uporabite skrivnostni gumb na levi strani. O njenem jeziku so govorili zgoraj. Aktivirati morate način varčevanja z energijo. Ko je vklopljena, je svetlost zaslona nastavljena na minimum, vsi programi za ozadje v vdelani programski opremi Philips Xenium V377 so izklopljeni. Procesor za svoje delo uporablja nižje frekvence, kot tudi vse funkcije,brez mobilnega omrežja. V tem načinu, po mnenju kupcev, lahko pametni telefon traja do en teden. Seveda je izraz odvisen od števila ur pogovora. Če bo telefon preprosto laž, potem, glede na proizvajalca, v aktiviranem načinu, lahko traja do enega meseca brez ponovnega polnjenja. To je tisto, zaradi česar je ta pripomoček vodilna v avtonomiji v svojem segmentu.

Kakovost zvoka

Proizvajalec kakovosti zvoka je posebno pozornost namenil. To je mogoče opaziti pri poslušanju glasbe tako prek zvočnika kot prek slušalk. Prva oddaja glasen in jasen zvok. Edina pomanjkljivost je pomanjkanje globine zvoka in tudi pri nizkih nizkih frekvencah. Vendar pa je to vse zaradi nizkih stroškov telefona. Slušalke dobro zvenijo. Celoten zvočni razpon v njih se razkrije kar največ, zato ta telefon kupuje veliko in izstopa kot vodilna v cenovnem razredu. Priporočljivo je, da za lastno uho dvignete slušalke ali slušalke. Glede na raznolikost glasbenih zvrsti se telefon načeloma dobro pokaže v katerem koli od obstoječih. Na žalost pa ima zvočnik telefona Philips majhen minus. V času nakupa je vredno takoj preveriti, kakšen obseg ima. V stranki je pomanjkanje. Kot navaja proizvajalec, imajo številni modeli dober volumen. Vendar pa obstajajo telefoni, kjer je zvok zelo nizek. Vse to je treba pred nakupom preveriti v trgovini.

Kakovost zaslona in senzorja

Tudi če je ta telefon poceni naprava, zaslon Philips Xenium V377 sploh ni bil tamShranjeno Temelji na tehnologiji IPS. Vidni koti so odlični, zaloga svetlosti pa je prav tako prijetna. Na soncu telefon ne zbledi niti v najsvetlejšem vremenu. Kupci opazijo, da je napravo lepo uporabljati v sončnih dneh. Ločljivost je 1280 x 720 slikovnih pik. Za diagonalo 5 palcev bo to dovolj za udobno delo. Slike ne izgledajo raztrgane ali mehke. Piksli bodo vidni le, če pogledate sliko. Prenos barv pametnega telefona Philips Xenium V377 je na dobri ravni, čeprav ima zaslon na hladni strani rahlo odstopanje. Kupci načeloma nimajo nobenih zahtevkov. Občutljiv senzor. Multitouch deluje s petimi hkratnimi dotiki. Telefon ima kaljeno steklo, ki lahko prenese majhne izbokline in praske. Ni potrebe po uporabi zaščitne folije.

Glavne in čelne kamere

Kamere - to je tisto, kar proizvajalec znatno shrani. Vse kamere nizke kakovosti, zato fotografije niso impresivne. Čeprav obstaja samodejno ostrenje, deluje počasi in ne shrani, če je osvetlitev pretemna. Ločljivost glavne kamere je le 5 megapikslov, spredaj - 2. Če zadnja matrika še vedno omogoča sprejemljive fotografije z dobro osvetlitvijo, potem je sprednja stran potrebna le za video komunikacijo. Ne morete izdelati visokokakovostnega sephiro telefona Philips Xenium V377. Še en pozitiven trenutek v tem fotoaparatu je prisotnost močne LED bliskavice. Na žalost ne pomaga veliko pri ustvarjanju fotografij v temi, temveč kot svetilko, ki jo ozdravizdravje Vendar je treba opozoriti, da je za normalno osvetlitev strošek naprave previsok.

Pozitivne in negativne strani glede na povratne informacije uporabnikov

Večina informacij v izdelku je običajna značilnost proizvajalca. Da bi razumeli, ali je ta telefon vreden pozornosti, je treba razmisliti o pregledih, ki zapustijo kupce. Razdelite jih v pozitivne in negativne. Lastniki subtilno opazili vse prednosti in slabosti naprave, kar nam omogoča, da sklepamo o delovanju te naprave. Kaj pa pozitivne strani?
 • Zaslon Philips Xenium V377. Ima lepo sliko, lepo zaščitno steklo, ki zlahka prenese padce in praske.
 • Radijski modul. Zmogljiva je in omogoča kakovosten sprejem tudi na najbolj gluhih mestih.
 • Baterija in avtonomija. Vsak kupec opozarja na to prednost. Nihče ga ne more izpodbijati, ker naprava že dolgo deluje. Obstaja en minus. To je, da včasih programska oprema nepravilno prikaže odstotek plačila, vendar s tem pametni telefon ne bo deloval manj ali več. Zato lahko za energetsko varčno funkcijo in avtonomijo postavite trdno pet.
 • Visokokakovostna stanovanja. Naprava nima povratne reakcije, zadnji pokrov je nameščen na dobri ravni, plastika je prijetna na dotik, naprava ni spolzka. Upoštevajte tudi, da panel ne zbira prstnih odtisov. Ni potrebe, da kupite Philips Xenium V377.
 • Vmesnik. Nima nobenih razpok, odvečnih dodatkov, set je minimalen, tolikokupcem je všeč.Kaj pa slabosti?
 • Kot je bilo že omenjeno, sta baterija in avtonomija prednost. Vendar pa lahko pri delu z omrežjem 3G vidite hitro polnjenje. V ozadju dobre avtonomije - to je majhna pomanjkljivost, vendar je praviloma v vseh modelih telefonov. Pregled Philips Xenium V377 vam bo pomagal razumeti vse pomanjkljivosti naprave.
 • Nizka kakovost slike. Kamere so globalna pomanjkljivost, zato mnogi kupci opozarjajo, da tudi z dobro razsvetljavo telefona ni mogoče uporabljati kot fotoaparat.
 • Tachskrin. Kupci pišejo, da so v spodnjih vogalih pogosto lažni alarmi. Včasih tudi nekateri telefoni opazijo zmanjšano občutljivost senzorja, vendar je to problem neširjenja. Glede na to, da mnogi ljudje radi uporabljajo filme in dodatno steklo, zaslon na dotik postaja prepočasen in telefon je neprijeten.
 • Sklep

  Kot je postalo jasno, ima pametni telefon odlične značilnosti za proračunski sistem. Telefon Philips Xenium V377 (8 GB) je nameščen kot naprava, ki se uporablja predvsem kot običajen "klicalnik" in ima dobro baterijo. Ta telefon je odličen za tiste ljudi, ki pogosto potujejo, pa tudi za poslovneže, ki morajo biti nenehno povezani. Naprava hitro zazna signal satelitov pri delu z navigacijskim načinom. Za izvedbo te funkcije bo dovolj tudi zmogljivost. Opozoriti je treba, da veliko enostavnih iger Play Marketa odlično deluje, če pa se ne igratepri maksimalnih resolucijah. Na kratko o novih prednostih in slabostih. Firmware Philips Xenium V377 je dobro optimiziran, kar se kaže na odlični strani. Opozoriti je treba, da programska oprema ni pretirana z nepotrebnimi aplikacijami, zato bo vsak kupec lahko prosto uporabljal le tiste, ki mu bodo všeč. Če napravo rutirate, lahko izbrišete vse tovarniške programe. Zdi se, da so malo, vendar ima telefon na voljo samo 3 GB prostega vgrajenega pomnilnika iz razpoložljivih 8 GB. To je veliko pomanjkljivost za številne igralce in ljubitelje glasbe. Zadeva ni spolzka, je mat, ne zbira prstnih odtisov, vendar se lahko hitro praska. Zato morate kupiti pokrov. Če ni v specializirani trgovini, jo lahko najdete na straneh, ki prodajajo dodatke za elektronske pripomočke. Telefon se prodaja samo v eni barvi, kar je črno. Proizvajalec ni skrbel za širši razpon odtenkov. Zaslon naprave je na splošno dober za proračunski telefon. Prekrita je z zaščitnim steklom. Cena za Philips Xenium V377 je približno 5 tisoč rubljev. Na splošno mora ta pregled pokazati kupcu, ali kupiti ta telefon, mnogi v pregledih svetujejo to napravo. Nakup naprave mora biti v specializiranih trgovinah, ne na sumljivih mestih. Tako lahko v 100% primerih dobite kakovostno napravo in brezplačno storitev v garancijskem obdobju. Pred nakupom preverite celovitost kompleta, zmogljivost zaslona in zvok zvočnika. Slušalke je treba kupiti posebej. Pred temnakup bi moral preveriti predvajanje. Spomnimo se, da lahko pride do težav s pomanjkanjem glasnosti. Zato morate skrbno preveriti napravo. Upoštevajte, da model RED ni naprodaj. Če ga najdemo v trgovinah, je treba razumeti, da je to ponaredek. Ne podlegajte skušnjavi.

  Sorodne publikacije