Torchlight 2: Pregled igre, sistemske zahteve, popolna vodenja, ocene igralcev

Pregled svetilke Torchlight 2 mora biti v vsakem primeru sporen, saj se taki projekti vedno imenujejo kloni znane pionirske osebe v seriji Diablo. Dejstvo je, da se igralci soočajo s precej izvirnim delom s svojim svetom, zgodovino in junaki. Vse podrobnosti igre lahko izveste v gradivu iz tega članka.

Skupina razvijalcev

V pregledu Torchlight 2 je treba najprej opozoriti na roke istih razvijalcev, ki so ustvarili svet prvih dveh delov slavnega Diabla. Schaeferjevi bratje so uporabili svoje delo, povabili pa so tudi druge mojstre žanra. Nekateri so delali na več delih serije Fate, drugi so bili na začetku projekta, imenovanega Hellgate London. Tandemski mojstri so uporabili svoje obstoječe veščine, a na prvi pogled lahko rečemo, da projekt ne zasluži naslova "klon". Isti razvijalci so se odločili poskusiti sami v že znani koncept, vendar z popolnoma drugačno lupino. Projekt je edinstven, kar se je že izkazalo kot izvirna igra iz te serije.


Splošna igra

V pregledu Torchlight 2 lahko rečemo, da proces igranja popolnoma ponavlja koncept Diablo. Ne izhaja iz skrivnosti tukaj-tukaj, zaradi množice majhnih inovacij, ki so jih predlagali razvijalci. Na primer, igralec lahko najde kraje za ribolov in izvleček za sebe prijetno bonuse ali celo stvari. Pomembno vlogo igra oblikovanje lokacij, ki poudarja identiteto sveta, kjerrazširi delovanje Ne spreminja osnovne mehanike, ampak omogoča, da se jasno razlikuje od večine žanrskih projektov. Igralec bo moral, kot prej, raziskati lokacije osebno ustvarjenega znaka z izbranim razredom. Na vsakem novem zemljevidu za napredovanje je potrebno izčrpati do določene ravni in premagati šefa na glavni zgodbi. To se bo nadaljevalo do zadnjega sovražnika. Omejitve pri prehodu na bolj kompleksno lokacijo niso prisotne, vendar pa lahko na vhodu lik zlahka najde svojo smrt. To se še posebej počuti v bližini Zerifsha, kjer puščavski pesek skriva različne nevarnosti.


Sistem razredov

Ko gledamo na znake v Torchlight 2, se fantazija razvijalcev začne prikazovati. V sistemu razredov tukaj ni nobenih strogih definicij in uporabniku je všeč. Na primer, Wanderer je borec na dolgi razdalji, vendar je izbira orožja in črpanja zelo široka. Lahko uporabi klasični lok, težke topove z veliko izgubo ali postane skoraj čarovnik z debufe iz zastrupitve. Razvojni sistem je v tem pogledu še posebej zadovoljen, saj lahko s ponastavitvijo veščin v mestih uporabnik doživlja različne vloge. Drugi borec je Berserk, specializiran v boju proti blizu, a ima tudi čarobne spretnosti. Naslednji razred - Emberling - lahko postane kakršna koli sprememba čarovnika. Z izbiro posameznih urokov lahko igralec uporabi katerega koli od elementov, kar je še posebej pomembno za raznolikost. Pri pregledu novih razredov svetilke Torchlight 2 je treba posebej navesti inženirja. To je zbirkavse različice črpanja, ki lahko obstajajo v igri tega žanra. Od oklepnega rezervoarja do močne puščice - izbira ostane samo za uporabnika.

Vzpostavitev videza in hišnega ljubljenčka

Če je pregled razredov v Torchlight 2 oboževalci žanra jasen, potem je prilagajanje očiten minus. Razvijalci so dodali nastavitve za spreminjanje nekaterih parametrov, vendar to ni dovolj za občutek edinstvenosti. Znaki znotraj posamezne razredne kategorije bodo v vsakem primeru podobni drug drugemu in zato v oknu urejevalnika zakasnitev za dolgo časa ni vredna. Ena izmed zanimivih novosti v primerjavi s prvim delom je prisotnost učenca. Asistent je lahko dihur, orel, volk, panda ali druge živali. Obseg je precej velik, vendar so funkcije, ki jih opravljajo, enake. Osebni prijatelj značaja pomaga uničiti sovražnike in ima tudi svoj inventar. Ko zbirate veliko neuporabnih stvari, jih lahko postavite v celico hišnega ljubljenčka in ga pošljete v prodajo v mesto. Prav tako lahko igralec določi način delovanja bojnega spremljevalca. Agresivno se bo vrgel na prvega sovražnika v okrožju ali pa bo bolj deloval od obrambe.

Prenesi v igri

Vsak pregled Torchlight 2 mora prikazati sistem vlog, saj so tudi ustvarjalci projekta prispevali k izvirnosti. Na prvi pogled je vse standardno: štiri značilnosti in pet izhodišč za črpanje. Če pogledate bližje parametrom, ki jih dajejo, potem je nekaj, o čemer razmišljate. Na primer, moč, poleg standardnega povečanja škode, tudije odgovoren za napad iz kritične stavke. Zaradi tega je uporabna za strelce in agility. Ta značilnost povečuje možnost utaje in kritičnega udarca. Magic je koristen v smislu povečanja količine energije, porabljene za vsako uroko. Tudi črpanje te smeri daje priložnost za takojšnje uničenje sovražnika. Endurance je odgovoren za rezervno oborožitev in število zdravstvenih enot. V idealnem primeru bi bilo treba kritične zadetke črpati v kateri koli razred, ker se lahko vse sposobnosti povečajo v izgubi. Igralec lahko postavi točke v najbolj manjkajočo postavko, čeprav je nujno določiti glavno smer.

Plot

Pregled svetilk 2 lahko naredimo, ne da bi omenili zgodbo, ker tukaj ne igra pomembne vloge. Če ga želite popolnoma razumeti, se mora igralec seznaniti z veliko količino besedila, saj ni pogovornega okna. Po zmagi nad zmajem Oordacomom, ki je pod isto ime razširil škodo rudarskemu mestu, je vladal mir. Eden od treh junakov, ki so sodelovali v kampanji, je bil Alkimist, ki ga je okužila škoda zaradi študij čarobnega kristala Ember. Čez nekaj časa ukrade srce Oordrak in uniči Torchlight City, obseden z njim. Njegovi nekdanji kolegi Victory and Destroyer so premagani v boju proti njemu. Girl Alchemist ubije, njen mož pa pobegne. Glavni antagonist se odloči zasužniti Elementarne skrbnike, da s pomočjo svoje moči in Hordejevega srca popolnoma uničijo Emberja. Bori se z njimTa čas je še en junak z novimi sposobnostmi.

Grafika in stilistika

V smislu grafične izvedbe je Torchlight 2 zelo drugačen od Diabla. Oblika vsake lokacije je podobna risanki in podobi s posebnimi značilnostmi. Za nekatere bo to očitna prednost, druge pa bodo tovrstne stvari zaznale skozi prizmo skepticizma. Različnih lokacij tudi ne bo manjkalo, druga stvar je, da so podobni biomi že nastali v istem Diablu. V teh ali drugih igrah so se že uporabljale močvirja, stepe, ravnice, puščave in druge. Po drugi strani pa si lahko ogledate tudi nastavitev, kjer prevladuje domišljija s primesmi steampunk-a. Zadnji žanr se manifestira v prisotnosti mehanizmov, nekaj sovražnikov in osebnega orožja. Če razmišljate logično, je ustvarjanje nekaj posebnega v tej smeri skoraj nemogoče. Fantazija vključuje ječo palčkov z vrelo lavo, taborišča bitja, kot so orki, in druga bitja. Zasnova ni zelo impresivna, vendar je ni mogoče zapisati do profesionalcev. Na srečo je raznolikost sovražnikov rahlo nadomestila ta problem.

Različne podrobnosti

Neskončna zabava je ena najpomembnejših prednosti igre Torchlight 2. Pregled igre se lahko nanaša na določene slabosti v sekundarnem konceptu, na igranje, na delo na svetu, vendar je možnost, da dolgo uživate v zabavni zabavi, privlačna vsem. uporabniku. Po prvi pustolovščini bo lik dosegel stopnjo 50-52 in nato dostopal do "Nove igre +". Sovražniki bodo tukaj po moči, odkritje prvega legendarnega orožja pa bopravo veselje. Edinstvene podrobnosti se lahko dodajo ribolovu z ribiško palico ali dinamitom. Vse lokacije so zanimive za raziskovanje ne samo zaradi pridobivanja dodatnih naročil, ampak tudi zaradi skrivnosti. Nevidna stikala odpirajo dostop do tistih delov zemljevida, kjer lahko uporabnik najde koristne zaklade. Poleg vloge reševalca sveta se lahko počutite kot pionir in raziskovalec. To ne velja za vsako igro tega žanra.

Sistemske zahteve

Igra Torchlight 2, čeprav ne popolnoma, bo dala veliko nepozabnih občutkov, nizke sistemske zahteve pa se lahko obravnavajo kot ločen plus. Zdaj se morda zdijo celo smešni glede na hiter tehnološki razvoj. Procesor Pentium 4 s frekvenco 14 gigahertzov in grafično kartico z 256 megabajti vgrajenega pomnilnika bo dovolj za delovanje pri minimalnih nastavitvah. RAM zahteva 1 gigabajt, na trdem disku pa 1500 MB pomnilnika. Za udobno zabavo je treba skoraj vse parametre pomnožiti z 2, razen urne frekvence procesorja. Dovolj je, da imate Core 2 Duo 2 GHz ali podobne parametre iz drugega podjetja. Za izdajo 2012 so lastnosti videti prenizke, tako da se bodo lahko v avanturo pridružili vsi pripravljeni uporabniki, tudi s starim računalnikom.

Rezultati

V pregledu igre Torchlight 2 lahko rečemo, da se je izkazalo, da projekt ni popoln. Vzklik ljubiteljev žanra v zvezi z sekundarnostjo je zvenel pogosto, vendar niso vedno resnične. Razvijalci iger so bili v bližiniZačetki te kategorije projektov v industriji, zato izbira znanega koncepta izgleda povsem logično. Poskušali so dodati nove elemente, čeprav nepomembne, a organsko dopolnili celotno sliko. Grafika je lahko razočaranje in odkritje za igralce. Igranje brez poskusov se bo zdelo monotono, vendar okvir za sistem vlog skorajda ni. Črpanje poteka na ustrezni ravni. Če so neodvisne pustolovščine reda utrujene, potem morate poklicati prijatelje v zadrugo. Podjetje z do šestimi ljudmi, ki bo rešilo svet, bo veliko lepše. Torchlight 2 zasluži pozornost, čeprav je skupna ocena nekje višja od povprečja, kar je bilo v pregledih večkrat opaženo.

Sorodne publikacije