Kje je shranjena svetloba in zakaj je težko najti vaše najljubše igre

Preden se pogovorite o svetlobi Dying Light, skladišča, kjer ležijo, morate zapomniti, kakšne vrste ohranjanje iger na splošno v vseh igrah. Kaj je varčevanje? To je datoteka, ki vsebuje status, status igralca ob določenem času. To lahko vključuje: lokacijo (če je odprt svet), kot obračanja, položaj pogleda v času ohranitve, kontrolno točko (če je linearna igra s prednastavljenimi točkami ohranjanja), število opravljenih nalog, število umrlih točk, zdravje, magic (če govorimo o domišljiji), vzdržljivost, število kartuš, puščic, spremenjen položaj NPC, položaj predmetov, kjer je igralec vrgel inventar, spremembe v svetu iger. Običajno se te ne-shranjujoče datoteke berejo z urejevalniki besedila (šifrirane so v binarni ali, kot se imenuje, binarni kodi). Seveda obstajajo programi za urejanje repozitorijev, vendar ne delujejo z vsemi igrami. Zapisati jih je treba posebej za vsako vlogo.


Nasvet: Če želite popraviti nekaj, je najbolje, da med igro uporabite Artmoney ali podoben program, ali pa z dokazanega spletnega mesta prenesete trenerja z veliko količino prihrankov za varčevanje in ne samo. Uporabljamo izdajalce, da shranimo ohranitev. Na primer, če ste šli daleč, vendar ste naredili eno samo neuspešno shranjevanje z majhno količino zdravja in po nakladanju, takoj umrete, pade in tako naprej.

Poenostavljeno razumevanje vrste ohranjanja

Če so bile datoteke prebrane, solahko izgleda takole.
Vendar pa shranjevalnik odprte kode upočasni prenos, zato razvijalci običajno shranjujejo vse podatke kot binarne datoteke. Omeniti je treba tudi, da poleg shranjevanja datoteke obstaja tudi mapa s profilom, v katero so priložena vsa ta zadržanja. Običajno, ko uporabnik prvič vstopi v igro, se od njih zahteva, da ustvarijo profil, nato pa se shranijo na njej.


Kje običajno shranjujete igre?

Ponavadi so v isti mapi kot nameščena igra, druga pa je [YourSystemDisk]: Uporabniki [Kako poklicati okno UserWindow] Dokumenti. Mapa Dokumenti običajno vsebuje ime igre ali podjetje za razvijalce. Običajno se pod sistemskim pogonom razume kot pogon C, čeprav obstajajo primeri, ko je sistem nameščen na druge logične odseke, ki se razlikujejo od prvega. Običajno jo zamenjamo z drugim pogonom ali če v računalniku uporabljamo več operacijskih sistemov.
Mimogrede, mapa Users and Documents (Uporabniki in dokumenti) prevede najnovejše različice operacijskega sistema Windows v jezik namestitve in možno je, da bodo mape imenovane "Uporabniki" in "Dokumenti" - v ruščini. Kaj je sistemski disk? Samo poglejte značko.

Zakaj je težko najti kraj, kjer se shranjujejo igre?

Običajno Steam ne poimenuje iger kot latinska imena, temveč uporablja identifikator, na primer za DyingLight - 239140 (aplikacija v podatkovni bazi trgovin). Če kopirate te številke v iskalnik in začnete brskati, lahko ugotovite, da prve povezave vodijo do DyingLight TheSledi, ker je v času pisanja tega članka zadnja posodobitev za program pod številko 239140.
Če torej še vedno naletite na primer druge lokacije Dying Light in drugih iger, poskusite najti mapo z imenom 239140.
 • ) Kje je umirajoča svetloba? Preden se odločite za lokacijo, morate razumeti, katera različica Dying Light je povezana. Je to uradna para? Ali uporabljate tablični računalnik ALI213 3 RELOADED?
 • Kje je lahka para? Steam Dying Light Mesto namestitve, kjer je shranjena licenčna različica igre: SteamuserdataClosing UserOnly239140remoteoutprofilesdefault.pro.
 • Mesto skladiščenja v načinu sodelovanja: SteamuserdataChessClosingOutUser239140remoteoutsavesave_coop_0.sav.
 • Za pirate, kje so brez njih

  Seveda se lahko pretvarjate, da piratstvo ne obstaja in v vseh licenčnih različicah igre. Ampak bodimo iskreni drug z drugim - ni. Če vam je igra všeč, bodite pozorni na avtorje za to mojstrovino. No, medtem ko poskusite - tu so še drugi možni kraji, rezervirani za tiste, ki še niso kupili, vendar nujno kupite igro (vsaj upamo na to, ker če ne kupujemo in se razvijalcem zahvaljujemo za kakovostno vsebino, bodo dobre igre manj in slabše, ki so jih naredili nekateri, transporterji - vse bolj in več, kljub temu pa poglejmo, kje padejo
 • Za Ali213: Smrt svetlobeProfileALI213Savesoutsave.
 • Za ljubitelje kitajskih "zdravil" iz tiskalnika 3DM: pot do korena igreDying Light3DMGAMEBaracudaremoteoutsave; Umiranje svetlobe3DMGAME3DMGAMEsprememba shranite.
 • Za Realoaded: Pot do korena"Stream" -file - ponavadi [yourSystemDisk]: programData next SteamRLD!
 • Za zgornji dodatek, bo naslednja ustrezala istim navodilom, saj je razvijalec enak in poti so podobne tistim, ki so določene za običajno izvirno igro.

  Sorodne publikacije