Kako postaviti oglas na "Yulia": podroben opis

Dzyga ni zadnji med mesti, kjer lahko objavite svoj oglas ali najdete nekaj zase. Skupaj z Avito je "Dzyga" začel aktivno razvijati in oglaševati. Na tej strani, kot veste, lahko oddate brezplačen oglas, za razliko od "Avito". Mnogim začetnim uporabnikom so pogosto zastavljena vprašanja o tem, kako objaviti oglas v »Juliji«. To bo podrobneje opisano v naslednjem poglavju tega članka.

Kako objaviti obvestilo po telefonu

Mnoge komercialne in fizične osebe morajo preprosto prodajati svoje storitve ali blago. Pogosto se sprašujejo, kako naj se oglasijo na Yulia iz telefona. Ko aplikacijo prenesete v storitev GooglePlay, se morate prijaviti, da oddate oglas. Dzyga vas bo prosil, da vnesete ime, priimek, prenesete avatar (po želji) in vnesete tudi telefonsko številko ali e-pošto, da boste prepoznali uporabnika. Po registraciji si lahko ogledate izmenjavo oglasov, iskanje, meni vašega računa. Dejansko je to potrebno. V nastavitvah profila morate klikniti »Pošlji oglas«. Prikaže se obrazec z možnostjo kategorije izdelka, kjer boste morali dodati opis, foto oglas, podati lahko tudi domači naslov in telefon, vendar ne nujno. Konec koncev, če se oglasi zanimajo za druge uporabnike, lahko prodajalcu napišejo osebno sporočilo. In prodajalec, po drugi strani, bo dal svojo številko, če je potrebno za izpolnitev za transakcijo.


Kako ga sestavitiOglasi iz računalnika

Veliko ljudi, ki so navajeni delati z uporabo prenosnega računalnika, se vpraša, kako naj z računalnikom vstavi oglas na Yulia. Pravzaprav je to skoraj nemogoče. Dejstvo je, da spletno mesto v računalniški različici ne ponuja storitve za prikazovanje oglasov, ampak samo za iskanje potrebnih informacij in drugih uporabnikov drugih publikacij.
Za napredno vprašanje, kako postaviti oglas na Yulia iz računalnika, ne bo težko. Lahko namestite po meri Android emulator, ki je "dal" Dzyga uporabo iz "Plotmarket". Nato je treba opraviti registracijo z navedbo številke. Po tem, boste morali uporabiti navodila o tem, kako postaviti oglase na Yulia iz telefona. Samo tako lahko oddate svoj "računalnik".


Uporabite lahko tudi različne storitve, ki rešujejo takšne naloge, kot je dajanje oglasa na "Julia". Treba je le plačati in vse je pripravljeno. Toda z enakim uspehom, lahko plačate brezplačno iz računalnika brez težav na spletni strani "Avito". Zato je pri predložitvi oglasov najbolje uporabiti pametni telefon z aplikacijo "Dzyga". To je hiter in učinkovit način.

Perspektive uporabe

Zakaj "Dzyga"? To pomeni, da vam omogoča, da prodate svoje blago ali stvari z veliko hitrostjo, ki se ne uporabljajo več, ampak jih lahko drugi potrebujejo. Na "Yuli" lahko tudi prodate drugemu mestu z uporabo notranje pošte. To je zelo priročno in praktično. Poleg tega ni nobenega preplačila, ni potrebe po plačilu pošiljke paketov iz enega kraja vdrugi Dzyga uporablja lokacijo, da najde kraj v bližini, ko drug uporabnik išče oglas blizu.

Sorodne publikacije